miercuri, 16 aprilie 2014

MATRICEA SI TENTACULELE EI (1)

Prima parte

Notaeste dedicata celor netreziti, dar pot citi si cei treziti, pentru amuzament.
Wow, suna cam a Science-Fiction pentru majoritatea oamenilor! Sa vedeti cand vor vedea ca realitatea pe care ei o stiu din mosi-stramosi, se disipa cam cum ai zice- "smile"!, ca "peste" e prea uzitat… Da dragilor, pentru unii oameni sf-urile sunt povesti ale unor oameni care sunt din cale afara de inventivi si imagineaza tot felul de bazaconii, sa vanda la ziar.

Titlul ar putea sa sugereze cititorului ca Matricea ar fi un fel de "caracatita", dar tin sa-i dau dreptate dintr-un punct de vedere, si anume, poate fi asemanata cu o caracatita care si-a intins tentaculele si a acaparat ratiunile vietii si liberatatea de a o trai dupa cum doreste fiecare.

Complexitatea cu care acesta caracatita subtila a furat dreptul oamenilor de a fi fericiti, de a-si construi viata in mod liber, se impune a fi luata in calcul si trecuta prin "filtrele" fiintei, pentru a cantari daca linia directoare pe care o construieste, ii este benefica (fiintei). Dragilor trebuie sa ne intrebam daca suntem fericiti cu modul nostru de trai, cu calitatea vietii noastre. Suntem la rascruce de drumuri si fiecare dintre noi trebuie sa se intrebe daca “farfuria realitatii” ne hraneste fiinta, ne face sa evoluam cumva.

Am putea sa invatam sa ne punem intrebari si sa cautam daca tot am risipit energia sa incercam sa si raspundem. Unora le este din cale-afara de greu sa-si puna intrebari si ii lasa pe altii sa-si puna ei, deoarece “procesorul lor” nu s-a inventat inca.

 Si asa, cei care isi pun intrebari gasesc de cuviinta sa se intrebe cam asa: Bai, cum facem noi sa conducem o turma de oi? Simplu! Gandim, caci gandirea este o caracteristica a conducatorilor, nu?!  Cei care gandesc in linii mari, bineinteles ca au asteptari mari.Si asa se infiripa in mintea unora ideea de a stapani, insa “conducatorii” acestia nu se multumesc cu putin si vor sa puna stapanire pe toate aspectele vietii tale. Matricea este un mecanism extrem de subtil si genial pus in scena de catre oamenii inteligenti, dar orientati negativ.

Spiritul intreprinzator al acestor minti, care gandesc si fac paralele, creeaza dar nu in armonie cu preceptele iubirii, dar tot un act de creatie se cheama. Acesti “conducatori” sunt Maestri minciunii, disimularilor, escrocheriilor, tertipurilor meschine, a “ingineriilor” financiare si s-au priceput sa conduca constiinta comuna a oamenilor exact in sfera lor de interes.
De aici, oamenii au devenit simple marionete, foarte usor de controlat, fiind practic transformati in sclavi moderni, pentru ca de-a lungul timpului, acesti Maestrii a-i intunericului, au avut timp sa-si perfectioneze tehnicile lor de manipulare si ferecare cu mii de lanturi sau limitari a vietilor noastre. Ghiciti cu concursul cui au reusit asta? Da! Evident cu concursul oamenilor.
A venit trimpul sa intram in profunzimile acestei masinarii sau inginerii, numite – Matricea.

Matricea este un ansamblu de tehnici si procedee atat fizice cat si psihice prin care constiinta comuna este manipulata sau controlata, astfel incat sa se situeze pe pozitia de a percepe acesta iluzie drept adevarul suprem, drept realitatea. Cum au facut asta fara ca nimeni sa-si dea seama? Cei care si-au dat seama, au avut de suferit din cauza acestei masinarii perfecte de control( unii au platit cu viata, altora li s-a cumparat tacerea, iar altii au fost santajati sub diverse moduri s.a.m.d).

Toata cunoasterea care ar putea folosi pentru evolutia umanitatii, pentru binele comun, pentru a trai cu totii in spiritul abundentei, a fost pusa sub lacat. De aici putem sa tragem concluzia ca evolutia Umanitatii a batut pasul pe loc si inca mai bate. Fiecare fiinta care se trezeste si realizeaza ce se intampla cu ea si cu lumea inconjuratoare, isi este datoare in primul rand siesi,sa se schimbe, iar in functie de schimbarea profunda prin care a trecut sa incerce cu incredere si credinta sa-si construiasca statutul de fiinta divina absolut libera de orice limite.

Dragilor, structurile creierul uman sunt foarte complexe si din acest considerent a reprezentat obiectul de studiu pentru multe generatii. Controlul mintii este un factor prin care oamenii sunt manipulati, deoarece creierul nostru functioneaza ca o antena, ca un receptor care decodifica informatia care circula pe diferite frecvente, dandu-i forma si continut.

 Controlul acestor frecvente a permis modificarea perceptiei comune asupra realitatii. Reusesc sa controleze aceste frecvente, aceste lungimi de unda, cu ajutorul unor aparate inventate, care stiu sa faca acest lucru. Pentru ca intelegerea sa fie mai accesibila oricui, putem asemana  constiinta umana cu un aparat radio care capteaza undele, numai pe o anumita scala de frecvente. Aceste aparate pot modifica sau mentine frecventa de vibratie a oamenilor la cele mai joasa frecventa.

As aminti in acest context si de ADN-ul uman, ale carei catene au fost modificate de la 12 la numai 2, care sa poata conferi fiintei umane, numai posibilitatea de a percepe doar prin prisma celor 5 simturi. Nu intru aici in detalii despre cum si cine a facut aceasta modificare, deoarece va reprezenta obiectul unei alte tematici.

Dar sa intram mai profund in tainele acestei iluzii marete, aceasta gogosica cu glazura de ciocolata. In afara de controlul mental, Papusarii au facut sa para ca noi suntem cei care ne conducem destinele, ei datorita inteligentei lor alese, erau “angajati” poporului ,pentru a crea pentru popor prosperitate si a-i conduce catre evolutie. Poporul este suveran, el decide cine sa-i conduca fraiele(nota autoruluida, si marmota invelea ciocolata in staniol). Sub deviza –“Pleaca-ai vostrii, vin a-i nostrii, noi ramanem iar ca prostii” este mai mult decat sugestiva. Si poporul cel suveran, iar ramane cu ochii-n soare la pandit dude, curgandu-i balele. (nota autorului: exemplul este despre poporul roman, nu ma pretez sa intru in tainele altui popor.)

Televizorul alaturi de media de presa sub toate aspectele ei, alcatuiesc o realitate facuta pe genunchi in vapor cum se faceau televizoarele Daewoo, cand eu invadat piata romaneasca, numai buna de hranit bizoni.

 Din aceasta categorie am facut si eu parte, dar musai cand mi s-a aprins becul deasupra, am evadat in trezire, iar adevarata realitate nu se mai face pe genunchi, ci se filtreaza cu inima.

Ziceam de televizor, aceasta minunata cutie neagra, gri, sau dupa preferinte, ne tot trambiteaza, ne zugraveste zi de zi o realitate de-a dreptul hipnotizanta, deoarece foloseste vestitele mesaje subliminale, un joc de cuvinte pe care spiritul constient(creierul constient) nu o sesizeaza la o aruncare de privire tampa, tinta fiind inconstientul, care recunoaste si trimite apoi constientului comanda ferma. Exemplu: “Farmacia inimii”-Catena/ “Catena”- farmacia tuturor romanilor. Ba unde mai pui ca ingeniosii astia de Papusari, printre care si bastanii cartelurilor farmaceutice, au gasit o metoda prin care poate rezolva toata populatia de toate bolile posibile. Si aici am mai ajuns la inca o latura a manipularii umane – Controlul vremii.

 Se iau niste  bucati avioane si se indeasa cu niste butelii intesate cu substante deosebit de periculoase si apoi decoleaza frumusel si brazdeaza cerul nostru cu asa-numitele “dare ale mortii”. Stai si tu cu iubita la picnic si ii zici intr-o doara ca te azi te simti romantic si ca vrei sa privesti cerulJ, cand colo, ce sa vezi?! Ditamai darele si incepe si ploaia acida ( nota autorului:nu faceti pe romanticii sa stati in ploaia aia ca nu va scapa nici mama farmaciei Catena). Asa.. indragostitii se imbolnavesc de gripa si se duc, unde??? La farmacia tuturor romanilor – Catenaaa!

Controlul vremii este defapt controlul sistemului imunitar care prin aceasta metoda (am uitat sa va zic ca ne mai si taie de la radacina, asa.), imbogateste corporatiile farmaceutice, care apropos, va dau pastille care contin efectul placebo.

Constiinta oamenilor fiind atat de scazuta, ei nu isi pot da seama ca ei insisi se pot vindeca fara nici un fel de medicament, se pot vindeca pe cale naturala. Ei au nevoie doar de Iubire! Cum zicea si regretatul de acum ingerasul – John Lenon alaturi de trupa lui – All you need, is love!


Continuare in partea a II-a

Sursa: http://scanteiadivina2014.blogspot.it/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu