duminică, 11 mai 2014

ALINIEREA NOASTRA LA CONSTIINTA UNIVERSALA
Luna trecuta am fost supusi unor evenimente ale caror urmari le simtim si acum. Poate multi dintre voi v-ati intrebat, de ce ati avut parte de o serie de evenimente si intamplari nu tocmai placute, urmate de manifestari in corpul fizic care v-au adus dureri si suferinte neplacute si dureroase.
Toate aceste nu sunt altceva decat "curatari" ale corpului fizic, pentru a scapa de stringurile care ne tin  captivi in 3D si a permite accesul nostru deplin in 4D. Pentru aceasta este nevoie sa ne rezolvam conflictele interioare care ne genereaza frica, ura, vinovatie, sa ii permitem corpului sa se vindece, sa urmam ghidarile pe care le primim pentru a urma drumul evolutiei noastre ca oameni liberi, fericiti si prosperi.
Pe langa aceste transformari personale, suntem influentati si de transformarile majore ale planetei si nu numai, manifestate printr-o serie de fenomene nefaste, cum ar fi: inversarea polarității magnetice terestre si modificarea  magnetismul solar și terestru. Toate acestea au o influenta majora atat asupra oamenilor, cat si asupra echilibrului fenomenelor climatice , meteorologice si energetice ale Terrei. Drept urmare, asistam si vom asista in contiuare la inundatii, furtuni din cele mai distrugatoare si ciudate, cutremure, eruptii vulcanice. La toate acestea se vor adauga si bombardamente ale asteroizilor, care  sunt deja atrasi de dezechilibrarea campului energetic al Pamantului, dezechilibru cauzat de cumulul radiatiilor civile si militare, care au stricat scutul natural de protectie al planetei.Poate pare fatalist ceea ce am scris eu, dar acesta este purul adevar, iar diferenta o face cunoasterea si dorinta de schimbare a fiecaruia din noi, caci altfel nu vom avea nici o sansa sa trecem peste toate acestea.
Un exemplu elocvent in acest sens este exemplul turistilor romani care au plecat pe o insula din Turcia pentru a-si petrece vacanta de 1 mai si au fost surprinsi de o viitura devastatoare, care le-au distrus masinile, bagajele si i-au lasat doar cu ce aveau pe ei.  Cum au ales exact acea locatie, singura din lume unde in acea zi a avut loc un asemenea fenomen distructiv. Cine si ce i-a manat sa mearga acolo sau ce anume i-a impiedicat sa auda indrumarile pentru a nu merge acolo?
Exact raspunsul la aceste intrebari face si va face diferenta in viitorul nu foarte indepartat. 


Dupa ce la conferinta trecuta am invatat sa scapam de frica, vinovatie si ura si sa ne iertam si sa-i iertam pe toti cei care ne-au gresit si am dobandit CUNOSTEREA, acum este momentul sa armonizam energiile interioare si exterioare si sa invatam cum sa activam chakerele specifice dimensiunilor 4D , sa activam codurile conexiunii ancestrale.
Toate acestea le veti putea afla daca veti participa la Conferinta - ACTIVAREA PORTALULUI ALINIAMENTULUI PLEIADEAN  -  CONECTAREA SI ARMONIZAREA ENERGIILOR INTERIOARE SI EXTERIOARE de sambata, 17 aprilie 2014, in Bucuresti.
Mai multe detalii aici:

http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2014/04/conferinta-17-mai-2014-activarea.html


https://www.youtube.com/watch?v=3OvYaHtr1DI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu