marți, 6 mai 2014

Crearea unui sistem de producatori - consumatori de produse naturale
Buna tuturor,

Dupa cum probabil ati observat, economia noastra nu merge asa cum ar trebui, din mai multi factori. Nu conteaza care sunt acestia, eu am trecut la actiune creand un nou grup pe facebook unde producatorii romani isi pot promova produsele, o piata virtuala de produse natuale, indiferent de marimea producatorului. Ideea este de a crea relatii intre producatori si consumatori, astfel incat sa ne sustinem reciproc. Interesul meu personal este de a-mi promova propriile produse, in acelasi timp desigur fiecare este incurajat sa faca acelasi lucru. Nu exista nici un fel de taxa, sau taxe, pentru ca din start cred ca suntem cu totii de acord ca sistemul de taxare nu ii avantajeaza pe cei care lucreaza cu adevarat.

In grup sunt peste 2900 de persoane si creste constant. Va invitam sa va invitati toti prietenii interesati de asemenea produse si sa ducem ideea mai departe. Adresa grupului este urmatoarea: https://www.facebook.com/groups/1403531013260444/

Grupul functioneaza in sistem de anunturi si este moderat pentru a nu se pierde ideea fundamentala. Sunt sigur ca in scurt timp se va crea un flux foarte mare, astfel incat fiecare persoana sa fie multumita si sa traiasca in abundenta.

Va asteptam si o zi perfecta,

Oprea Alexandru, Coordonator Puterea Creatiei

http://www.puterea-creatiei.ro


Sursa: http://salt-in-constiinta.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu