miercuri, 7 mai 2014

Energia lunii mai 2014

frumos
Adevarul este ca in acest moment exista energii incredibil de intense la locul de munca de pe Pamant. Insa, exista o experienta impartita in cadrul acesteia. O parte a acestei diviziuni este ca modul uman de a procesa aceste energii se arata a fi foarte intens, haotic si uneori problematic, deoarece oamenii sunt impinsi sa curete, sa elibereze, sa simta si sa patrunda in adancurile lor, ca niciodata inainte.
Fie ca este vorba de iritarea pe care o simti pentru ca cineva face ceva, care te enerveaza, fie esti doar tu in propria ta energie experimentand sentimente de iritabilitate sau sentimente dificile. Sentimente de furie profunda sau durere sau amaraciune in moduri intense. Aceasta este experienta umana a modului in care aceste timpuri universale ne catalizeaza pentru a curata si a cauteriza, prin intermediul acestora.
Cu toate acestea, de cealalta parte a experientei divizate este faptul ca exista in prezent un grad foarte inalt de a fi, disponibil pentru noi.
De exemplu, cand esti afara in natura, frumusetea din ea, pentru sistemele noastre umane, exista fara nici o energie umana in jur. Te afli intr-un spatiu deschis, sau poate esti intr-un parc unde exista doar un numar mic de oameni, dar in spatii mult mai deschise, putem incepe sa ne extindem, ca raspuns la energia expansiva din natura.
Asa ca, daca as avea sase oameni stand aici langa mine, care spun si gandesc anumite lucruri, s-ar simti foarte diferit de mine, decat daca ei ar fi fost scosi din spatiu.
Si, ca o persoana sensibila, ai tendinta de a observa densitatea umana. Ai tendinta de a observa zonele inferioare dintr-o persoana, precum si cele inalte.
Deci, daca aceste persoane au prelucrat probleme si senzatii grele, atentia mea s-ar duce acolo. Dar daca scoateti acei oameni, si sunteti aici, in mijlocul pustietatii, veti simti doar spatiu si propria voastra extindere.
Acum, daca sunteti stresati in viata, daca utilizati o multime de energie chiar acum, ceea ce veti descoperi atunci cand mergeti in parc, sau cand mergeti prima data in natura, este ca s-ar putea sa va simtiti la inceput un pic tulburati. Sentimentele voastre vor incepe sa iasa la iveala; gandurile voastre vor incepe sa iasa la iveala. Pentru ca, dintr-o data, tot spatiul din jurul vostru va permite sa vedeti toata stransoarea si rezistenta din interiorul vostru, pe care o eliberati. Si astfel incepe o “curatare pre-expansiune”.
Dar, pe masura ce incepeti sa dezvoltati o practica cu aceasta, precum mersul cu regularitate in natura, veti incepe sa observati cum corpul vostru va intelege ca primeste regulat aceste momente de spatiu, astfel incat sa poata elibera tot ce are nevoie. In acest fel, atunci cand va intoarceti la birou sau acasa sau la viata voastra aglomerata, veti avea mai putin stres care circula prin voi, deoarece organismul va intelege ca acest tipar regulat apare pentru a ajunge la a elibera.
Aceasta este experienta din natura.
Unii dintre voi, care citesc, ar putea fi intr-o situatie delicata, daca locuiti intr-un oras foste aglomerat, cu putin spatiu deschis. Insa puteti experimenta acelasi lucru doar mergand in camera voastra si meditand sau creand un spatiu sacru pentru voi insiva. Si amintiti-va, un spatiu sacru poate fi orice. Acesta poti fi tu meditand la pace si stand acolo linistit, pot fi tu dansand prin camera pe muzica heavy metal, daca asta e ceea ce misca energia si te face sa te simti bine. Este diferit, pentru fiecare din noi, in orice moment.
Aceste momente de solitudine, si aceste momente de reintoarcere la cine esti in interiorul acestui corp, sunt vitale pentru o sanatate infloritoare. Ia-ti un moment si intreaba “cum ma simt?” Si, “unde ma aflu in interiorul acestui corp?”
Din cauza a tot ce se intampla in lume chiar acum, veti fi infuzati in mod constant cu ideile, sentimentele, energiile si reactiile celorlalti, fata de ceea ce se intampla. Si, asa cum am explicat in multe randuri, aceste energii ne afecteaza. Nu e posibil sa ai pe cineva langa tine, sa ai anumite senzatii, si sa nu (cel putin pentru un procent foarte mic) simti sau sa interactionezi cu acea energie, iar apoi sa pleci luand cu tine ceva din ea.
Dar daca avem regulat aceste momente de spatiu si solitudine, in vietile noastre, ca si o practica zilnica, atunci suntem capabili sa eliberam aceste energii.
Si apoi, cand sunteti eliberati, veti obtine varful a ceea ce experimentam chiar acum.
Acum, noi experimentam pe Pamant o energie extraordinara a “mintii superioare”. Mintea superioara este mintea care are in ea la fel de multa energie a inimii, precum are creier, ganduri si intelepciune.
Acum, desigur, avem al treilea ochi, care este gandirea noastra senzoriala si intuitiva.
Aceasta este acea parte din voi care stie in avans ca cineva e pe cale sa va sune. Vei avea un gand despre mama ta, si dintr-o data ea este acolo, la telefon. Ai simtit in avans conexiunea ei cu tine.
Al treilea ochi este acea parte din tine care ar putea vedea oportunitati vizionare pentru tine, sau sa obtina imagini despre ce ai putea crea. Apoi, fiinta umana poate trece prin unele zone de indoiala, sau necredinta, daca acea viziune este posibila, astfel incat sa puteti merge spre ea.
Mintea superioara este o unificare a tuturor aceste chakre, prin urmare inima este foarte implicata. Acest lucru se datoreaza faptului ca mintea superioara va duce la inteligenta superioara, iar aceasta este foarte, foarte bazata pe inima.
Deci, in aceasta luna mai, mintea superioara este o oportunitate, dar, de asemenea, inseamna ca “energia mintii” isi va face aparitia o multime. Multi oameni vor dezbate opinii, diferente – da, se intampla de ceva vreme – si veti vedea acestea destul de mult in aceasta luna.
In luna mai, intreaba-te:
Pentru ce si cu cine vreau sa ma angajez?
Cum vreau sa ma joc in viata?
Cum vreau sa decurga viata mea, in ceea ce priveste relatiile mele umane si dinamica?
Pentru ca ai posibilitatea de a alege.
Veti vedea ca in modul in care am fost invatati, ca fiinte umane, si in felul in care am fost programati, noi nu credem ca avem posibilitatea de a alege. Avem tendinta sa credem ca nu putem spune X unei persoane, pentru a n-o supara, sau nu putem spune Y unei persoane, pentru a n-o ofensa. Sau, eu nu pot merge sau face Z, deoarece m-as putea simti singur. Asta este ceea ce ne releva programarea noastra.
Asa ca observa-te facand alegeri, si uita-te la toate “aptitudinile” tale.
Uita-te mai degraba la intrebarile pe care le ai in jurul comportamentului tau, pe care il poti examina, decat sa iti folosesti convingerile tale despre acesta, ca semne de oprire.
Daca o persoana se va supara, pentru ca tu trebuie sa-i spui ceva, supararea acesteia este cu adevarat raspunderea ta, sau este ceva cu care ei deja au ajuns la tine? Ceva ce ei “purtau” inainte de a va intalni?
Acum, eu nu spun sa mergeti si sa loviti agresiv toata lumea in fata cu opinia voastra. Ceea ce am incercat sa subliniez aici, este ca, in acest moment exista imense rascruci care apar in relatiile personale. Si nu e necesar ca ele sa fie schimbari dramatice, care inseamna ca rupi pritenia cu cineva, sau iesi dintr-o relatie.
Dar acest lucru tinde sa fie modul in care am fost invatati sa actionam. Tindem sa avem ideea ca o actiune exterioara ne va face sa ne simtim bine in interior. Cand, de fapt, aceasta este perioada de comunicare condusa de inima – care va va duce la schimbari exterioare in moduri mai putin explozive.
Acum suntem cu totii invitati sa vorbim mai mult din mintea noastra superioara, cu inimile noastre pline.
Poate iti vei supara usor prietenul/prietena, pentru ca le vei spune X, Y sau Z. Dar aminteste-ti, singurul motiv pentru care stii ca ii vei supara este ce simti cu al treilea ochi despre ce iti va spune acea persoana. Iar cunostintele tale, despre cum ruleaza tiparele lor, iti spun ca lor nu le place sa li se spuna ca au facut ceva care te-a suparat.
Dar asta e probema lor. Asta e ceva ce ei trebuie sa duca. Ei au nevoie sa invete sa dea drumul acestor lucruri. Pentru ca toti punem invata sa fim in regula cu feedback-ul fiecaruia, despre cum actionam.
Intreaba-te unde te faci un sclav al emotiilor, pe care te temi ca le vei cataliza in altii. Acele emotii din ei, care nu reprezinta responsabilitatea ta de a-i ajuta sa stea blocati in ele.
Stiu ca multi dintre voi asculta, veti fi invatat de-a lungul anilor sa va inchideti gura foarte strans, astfel incat sa nu jigniti pe cineva sau sa faceti pe cineva sa explodeze. Si am inteles, de asemenea, ca ar fi fost ceva ce tu ai facut pentru auto-conservare, atat pentru tine, cat si pentru ei.
Deoarece in trecut, probabil ca a fost o volatilitate pe care ai experimentat-o in tine insuti, cand acestea ti-au fost livrate; sau, mult mai important, oamenii au fost mai putin disponibili emotional decat sunt acum. Asa ca, ei s-ar impinge cu greu inapoi impotriva ta, daca ai spus ceva ce nu le-ar placea sa auda.
Aceasta este cu adevarat perioada comunicarii – comunicarea bazata pe mintea superioara si inima. Si stiu ca multi dintre voi se simt un pic plictisiti si frustrati cu ceea ce se intampla in jurul vostru. Modul de a schimba asta este de a schimba dialogul care iese din gura voastra.
Si va puteti juca cu asta si puteti experimenta. Daca de obicei nu spui lucrurile intr-un anumit fel, incearca si vezi cum merge. Ai putea fi mort maine, ceea ce este ceva ce eu tot reamintesc. Asa ca, a “pretinde” ca este ultima ta zi pe Pamanat, schimba harta un pic?
Acest lucru este important, deoarece exista o mentalitate de victima care se joaca in psihicul nostru chiar acum, in jurul ideilor precum “toate aceste lucruri mi se intampla mie” si “exista toate aceste lucruri in exteriorul meu de care ar trebui sa ma tem”.
Puteti schimba directia, si puteti schimba ceea ce experimentati in viata,
Deci, luna mai este o mare oportunitate de a accepta regulat acest spatiu, de a curata campul vostru energetic. Si din acest spatiu, mintea voastra superioara si inteligenta inimii, te vor invita sa faci lucrurile in mod diferit. Iar asta este bine pentru toata umea, deoarece noi, ca fiinte umane, ne blocam in tipare.
Aceia dintre voi, care se tem sa fie lider sau catalizator al altora, ca urmare a experientei voastre trecute, recunoasteti ca sunteti mai in varsta, mai intelepti si mai centrati in inima si mai plini de compasiune, decat erati atunci. In plus, ceilalti oameni, la finalul acceptarii, sunt mult mai capabili decat oricand de a auzi, iar acesta este un moment foarte diferit decat acum cativa ani.
Asa ca, pentru cei care sunt plictisiti si frustrati, uitati-va la acele zone in care nu va rostiti adevarul. Uitati-va la acele locuri in care nu folositi cuvintele voastre pentru a redirectiona problemele.
Sper ca toti sa aveti o luna minunata.
Lee Harris
Traducere: Cristina Ciobanu


https://www.youtube.com/watch?v=PFn5U1qInF8

Sursa: http://daniilgaucan.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu