miercuri, 7 mai 2014

EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR - aprilie 2014

18 aprilie 2014

Fotografia unui Obiect Zburator Neidentificat face furori pe internet, după ce pilotul unei linii comerciale de zbor din Australia a reuşit să fotografieze pe 18 aprilie 2014 o misterioasă lumină ce se mişca atipic şi extrem de rapid pe cerul localităţii Caloundra. Cu ochiul liber el a văzut o lumină portocalie ce se deplasa atipic şi rapid pe cer, ceea ce l-a făcut să îşi folosescă camera foto pentru a imortaliza evenimentul. La început a crezut că este un lampion chinezesc, dar destul de repede şi-a dat seama că lumina se mişca prea repede, prea atipic şi în direcţii impredictibile. El mărturiseşte că înainte de eveniment era cel mai sceptic om în legătură cu subiectul OZN. După ce a examinat cu atenţie fotografia, şi-a dat seama că a fost un OZN. Forma clară de aparat de zbor revelată în fotografie nu o putea desluşi cu ochiul liber, astfel că surpriza sa a fost una de proporţii. Pilotul recunoaşte că nu a mai văzut aşa ceva în toata cariera sa, dar nu exclude posibilitatea să fi fost un proiect militar ultra-secret. Totuşi, din fotografie se vede clar că întregul aparat de zbor emană o lumină puternica, ceea ce elimină din start ipoteza că luminozitatea aparatului s-ar datora prezenţei pe corpul aparatului a unor lămpi de semnalizare (ca cele care se folosesc pe aparatele de zbor comune). Se pare că efectul luminos are o cauză total diferită. Poate că este vorba de plasma luminoasă ce se formează în jurul obiectului atunci cand îşi reduce frecvenţa de vibraţie din spectrul eteric pentru a se "materializa" în spaţiul tridimensional al acestei lumi? 15 aprilie 2014 
Institutul Pasteur din Franta a recunoscut ca a pierdut peste 2.000 de flacoane ce contineau virusul SARS. Descoperirea a fost facuta in urma unui inventar realizat in luna aprilie 2014. Sindromul Respirator Acut Sever (SARS) a ucis 775 de asiatici la inceputul anului 2000. Virusul SARS este redutabil, reusind o "performanta" de a ucide peste 10 % din pacientii infectati. Cu toate acestea, Institutul Pasteur ne asigura ca flacoanele ce lipsesc "nu sunt un pericol pentru sanatate", fara a da nici-un detaliu suplimentar. Deocamdata nu exista "leac" pentru virusul SARS. 

10 aprilie 2014 

Boala Parkinson - cauzată de o proteină. Oamenii de ştiinţă au făcut o descoperire foarte importantă legată de modul în care este declanşată maladia Parkinson. Conform articolului apărut în revista "Cell", specialiştii de la institutul american John Hopkins au identificat proteina S15, cea care declanşează o asemenea afecţiune gravă. Proteina este activată de o enzimă (LRRK2) ce duce la apariţia procesului degenerativ neuronal. Mutaţiile suferite de enzima LRKK2 provoacă boala. Se pare că stilul "modern" de viaţă favorizează această boală: o alimentaţie bogată în proteine animale (care azi sunt crescute aproape artificial prin hrănirea lor cu amestecuri proteice modificate genetic) dezechilibrează mecanismele naturale ale trupului uman, conducand la mutaţii ciudate ale enzimei ce este responsabilă pentru activarea proteinei declanşatoare a acestei cumplite boli. 

7 aprilie 2014 
Autoritatile olandeze investigheaza moartea suspecta a lui Jan Peter Schmittmann, director executiv la banca ABN Amro din Olanda, care a fost gasit pe 5 aprilie fara suflare in casa sa impreuna cu sotia si o fiica. Acesta tragedie se adauga la multe altele similare din sectorul bancar, una din cauze fiind, se pare, nivelul de stres care afecteaza sanatatea mintala; desigur ca nici santajul sau alte metode similare nu sunt excluse. 


Sursa: http://roaim.co.nr/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu