sâmbătă, 24 mai 2014

Horoscop 24-28 Mai 2014 : Venus si Nodul Sud


24-28 Mai 2014 - Luna Mai se incheie cu un aspect astral interesant : Venus conjunct Nodul Sud.
In aparenta este vorba de o configuratie care se repeta anual si care nu aduce nimic special. Dar daca ne uitam mai atent observam ca Venus si Nodul Sud se intalnesc in semnul Berbecului, asa cum e situatia de acum, o data la 18 ani. Prin urmare , putem spune ca exista in aceasta perioada un tipar astral destul de rar si care influenteaza in primul rand aspecte ce tin de planul afectiv si relational. In plan secundar are legatura si cu banii si prestigiul.
Combinatia Venus-Nodul Sud poate scutura destul de bine acele relatii care nu functioneaza asa cum trebuie sau care nu sunt construite pe fundamente solide. Nodul Sud indica conexiunea cu trecutul, fie cel din aceasta viata fie cel din alta existenta. Venus peste acest punct poate aduce la suprafata probleme mai vechi, situatii pe care credeam ca le-am rezolvat sau cel putin bagat sub pres. Fiind un semnul Berbecului , lucrurile se pot manifesta brusc si cu o anumita tendinta violenta, agresiva. Multe adevaruri sunt spuse la nervi pt ca atunci omul isi pierde autocontrolul si spune , chiar daca amplificat, ce-l doare de fapt. In realitate, perioada 24-28 Mai este doar finalul unui ciclu inceput la inceputul lui Mai , atunci cand Venus a intrat in semnul Berbecului. Toate perioada Mai a fost destul de agitata dpdv afectiv si chiar financiar. Lucrurile nu au functionat asa cum ne asteptam. Partea buna este ca in aceasta perioada avem ocazia de a rezolva anumite aspecte care ne tin blocati.
Este o perioada buna pentru constientizari si momente de 'Aha'. Ceea ce trebuie sa facem este sa iesim din rolul de victima si sa intelegem ca punctul in care am ajuns este rezultatul unor actiuni si ganduri proprii. Daca vrem sa schimbam ceva in viata noastra este bine sa ne concentram pe tipar, pe ceea ce apare in mod constant in viata noastra. O intrebare de pus acum ar fi 'Ce ma impiedica pe mine sa fiu fericit(a)? Ce ma tine pe loc?' . Raspunsurile pe care vi le dati trebuie sa fie aspecte ce tin de propria dvs persoana si nu de exterior.  Prin aceasta intrebari ar trebui sa ajungeti la o serie de lucruri pe care sa le faceti pentru a va fi mai bine.
Fiind o perioada in care se inchid cicluri, anumite lucruri din viata noastra pot ajunge la un final. Dincolo de acest punct poate  urma o etapa de crestere si dezvoltare sau pentru unii va mai fi 1 an de testare. La anul va mai fi un aspect Venus-Nodul Sud in Berbec ca pe urma sa asteptam 18 ani pana sa mai prindem aceasta configuratie.
Va recomand sa priviti cu mai mare atentie la ceea ce s-a intamplat in luna Mai pentru ca sunt lucruri  importante pentru evolutia voastra. In plan concret in aceste zile, 24-28 Mai, sa fim mai atenti la ce spunem , la ce declaratii facem si sa avem mai mare grija de banii nostri pentru pot apare mici pierderi sau cheltuieli inutile. Perioada buna pentru a va reevalua modul in care va castigati si cheltuiti banii si de vazut ce puteti imbunatati.
Sursa: http://www.ascella.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu