sâmbătă, 24 mai 2014

Luna Iunie o perioada karmica din anul astrologic


Principalele forme de manifestare astrologica a lunii iunie
   
   Astrologic, aspcetele din jurul nostru odata cu inceputul lunii iunie incep sa se complice. Nu doresc sa scot in evidenta numai aspectele negative, insa conform astrogramei vom resimti o serie de transformari vizibile cu o intensitate a trairilor din ziua de 06 iunie. Practic atunci va incepe momentul de impact al Revolutiei Lunare care evidentiaza principalele nuante ale intervalului urmator, luna iunie.
   Va fi o perioada pe care o vom resimti datorita schimbarilor care vor avea loc cu o succesiune a evenimentelor foarte rapida! Tocmai din acest punct de vedere consider ca adaptabilitatea ca trairi, stari de suflet, mutatii sau anumite circumstante care ne vor zgudui puternic, va trebui sa le privim ca atare, sa le depasim si sa vedem aspectele intr-un ton pozitiv de evolutie pentru pasii urmatori.
   Va fi o luna de renastere in care fiecare locuitor al Romaniei va constientiza aspectele cele mai importante. Unde vom avea de lucrat cu noi insine si unde ne confruntam cu probleme majore. Pentru indivizii mai putin evoluati, dincolo de nivel, crizele la nivel de identitate si crizele existentiale vor fi resimtite din plin. Persoanele nehotarate, in care instabilitatea predomina, datorita nuantelor si atitudinilor in fata potentialelor greutati vor putea fie sa isi reconfigureze propriul sistem de valori, fie la polul opus sa se adanceasca si mai mult in problemele existentiale ale trairilor din fiecare zi. Intr-un cuvant va fi o luna, iunie, care prin natura ei si prin prisma evenimentelor va face curatenie atat la nivel subtil cat si la nivel perceptiv.
   Prima saptamana a lunii va trasa principalele evenimente care vor avea loc in intervalul 6 iunie – 27 iunie, pentru ca de atunci se vor schimba configuratiile si astrologic vorbind va incepe o perioada de manifestare noua. Insa pana la data de 27 iunie, tara noastra si locuitorii ei vor resimti apasarile la nivel de proprie personalitate. Este important de mentionat o reconciliere la nivel de raporturi si relatii internationale. Daca pana la acest moment erau de asteptat nuantarile sub forma de amenintare mai mult sau mai putin din partea Rusiei, din luna iunie, lucrurile se vor indrepta vizibil. Si chiar daca evenimentele se vor accelera in Ukraina si o nuantare subtila a amenintarilor va fi predictiva, celelalte state mebre Uniunii Europene vor sustine Romania ca tara si implicit relatiile cu marile puteri vor fi de bun augur. Aici Marele Benefic, Jupiter isi va face resimtita prezenta dar si efectul sau care aduce protectie, dincolo de nuantarile negative. Totusi armistitiile, contractele, intrevederile la nivel inalt, referitor la factorii externi vor fi bine coordonate activitatile in tot ceea ce inseamna Ministerul de Externe. Noi masuri, rezolutii, aspecte care implica comunicarea si negocierile la masa tratativelor. Vizite importante si schimburi de experienta in domeniul coordonorailor anumitor activitati care vor rezona benefic. Asadar o decompensare a tot ceea ce inseamna atatc la adresa sigurantei nationale din exterior.
   Un nou val al arestarilor, indiferent de domeniile in care se vor face si persoanele care sunt vizate si vom putea urmari acele serii de descinderi la nivel national care isi propun sa deformeze pe deoparte realitatea si transformarile prin care va trece atat institutiile bisericii dar si medicii, magistratii, persoanele care au rang diplomatic in strainatate. Nuantarea formelor de agresivitate verbala si fizica nu ne vor surprinde. Desi exista riscul confruntarilor sub forma de actiuni, mitinguri sau aspecte care duc la denaturarea unor evenimente situatia va fi de restabilire de la sine. Nu m-ar mira faptul ca in cadrul unor actiuni de manifestatii in strada sa asistam la ceea ce a mai fost insa fara urmari grave.
Un alt aspect important si care il voi mentiona din punct de vedere astrologic, pot fi cererile exagerate ale unor anumite categorii de minoritati din Romania. Aici problema va fi discutabila si inca de anul trecut cand am redactat principalele stari ale anului 2014 aduceam in discutie problema regionalizarii sau teritoriala care se pare, va fi dezbatuta sau cel putin vor fi informari fie din afara teritoriului tarii noastre fie nemultumiri si cerinte din interiorul tarii. Un lucru va fi cert, pana la final de an 2014 acest gen de discutii vor avea continuitate iar abia din luna noiembrie vom asista la o inrautatire vizibila in raporturile si relatiile externe, indiferent care vor fi principalii “actori” pe scena politica internationala.
   Starea natiunii va fi una de precipitare si prezenta unor elemente disonante in casa a IV-a aduc in prim plan, anomalii meteorologice, asa cum au fost ele sesizate si pe intreg parcursul lunii mai. Micarile seismice de intensitatea moderata vor avea continuitate si exista predispozitia de a resimti pe teritoriul tarii cutremure ce au loc in zonele apropiate de tara noastra. O perioada karmica si din acest punct de vedere. Tornade, fluctuatii si oscilatii puternice de temperatura, eruptiile solare vor fi prezente in tot intervalul lunii iunie asta pe deoparte datorita caldurii pe de alta scaderilor de temperatura bruste! Furtunile cu descarcari electrice si factorii de presiune atmosferica incarcata care va aduce o serie de schimbari vizibile si va afecta pe deoparte sistemul circulatiei sangvine indeosebi in zona superioara, intr-un cuvant zona capului. De aici riscul crescut catre accidentele vasculare dar si fluctuatii ale tensiunii arteriale, in plan astrologic. Vom resimti o revenire in trafic prin scaderea in intesitate a numarului de accidente rutiere grave, tragedii care au fost vizibile pe intreg parcursul lunii mai, cand aspectele stresante au predispus la aceste forme de manifestare si implicit la o forma a comunicarii agresive dincolo de orice circumstante. O perioada in care linistea totusi va veni de la sine. Conflictele interfamiliale vor cunoaste o intensificare si aici va trebui sa menajam toti mebrii familiei. O predispozitie catre suicid in prima jumatate a lunii pentru ca anumite aspecte sunt grave prin natura lor de aspectare.
   Fenomenul de Luna Noua din data de 28 iunie vine si incheie un ciclu si va pune in evidenta un nou ciclu de evolutie in care nuantele benefice vor fi vizibile si de sustinere reciproca intre oameni. Vom cunoaste o transformare. Ceea ce spuneam la inceput, aceasta luna, iunie, din punct de vedere astrologica va fi asemeni mitului pasarii Pheonix. Fiecare dintre noi vom renaste prin prisma evenimentelor din jur si vom constientiza valorile spirituale printre altele, ceeace inseamna mult pentru starea unei natiuni care usor usor isi pierde credinta vizibil. Comportamentul excesiv, vehement de la inceputul lunii va contrasta cu linistea si compasiunea de la finalul lunii iunie.
   In plan politic, nuantele vor cunoaste modificari vizibile si pe deoparte va fi o protectie pe de alta parte agresivitatea verbala, fizica dar si calomniile, amenintarile si punerea in evidenta a unor aspecte penibile atat din partea Guvernului cat si a Institutiei Prezidentiale vor fi aspecte incisive in intervalul 6-28 iunie. Si totusi Destinul acestei tari va veni din a doua jumatate a lunii si va aduce dupa un cutremur si amenintari politice, linistea si compasiunea. Am putea observa spiritul acestei natiuni unite pentru ca asa dicteaza aspectele Nodului Nord.
   In concluzie, luna iunie va fi o luna karmica in care fiecare dintre noi va cunoaste o transformare la nivel individual si ulterior social prin insiruirea evenimentelor care vor avea intesitate dar si conotatii deosebite. Pe ultimul loc, fara a lasa loc de interpretari, chiar daca stiinta astrologiei nu este inregistrata oficial si nu este acceptata de catre oamenii de stiinta, am sa exemplific in continuare o serie de aspecte la care ne mai putem astepta in intervalul imediat urmator. Incidente si prabusiri aviatice atat in tara dar si in apropierea tarii noastre. Accidentari care pot avea legatura cu subsolul. O noua predispozitie catre alterarea starii de sanatate, a unei epidemii tinuta sub control. Suiciduri, intoxicari, accidentari cu substante si alcool, conflicte in interiorul familiei. Batalii si escrocherii care vor iesi la suprafata si au directa legatura cu terenurile, imobilele si pamanturile. Casa a meteorologiei si a fenomenelor naturale, prin aspectarea ei, va cunoaste o intensificare a evenimentelor neprevazute.
   Financiar, tara noastra nu va trece prin etape ale evolutiei fulminante ba dimpotriva va trebui sa avem in vedere, mai concret factorii decizionali de anumite circumstante in care altii vor incerca sa profite de noi si generozitatea noastra, a poporului Roman. orice investitie si imprumut nu va fi derulat pe o perioada favorabila astfel incat pe viitor vom avea de suferit cu totii, dincolo de ce vor decide altii pentru noi!
   Luna iunie va fi una dintre perioadele anului in care Bunul Dumnezeu ne va pune tuturor credinta proprie la incercare dincolo de evnimentele la care vom asista. Important va fi sa constientiam si va fi posibil in aceasta luna, cum ca nu noi oamenii suntem stapanii Universului ci dimpotriva, o Forta in Univers ghideaza si coordoneaza totul, chiar daca aceste aspecte vor fi constinetizate doar din a doua parte a lunii!

Pace si Liniste Launtrica.

Sursa: http://constelatiadestinului.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu