joi, 12 iunie 2014

RECLAMA - SEMINAR 19.06.2014
“Bine v-am gasit Dragi Colegi, cautatori de Lumina si Iubire!

Mihaela Popescu, Profa de Geogra si Marinela Stejar, va invita Joi, ora 18:30, 19.06.2014, la seminarul intitulat  “Calatorie spre interiorul fiintei noastre ”.

Tematica intalnirii este urmatoarea:
1.  Cum sa traiesti in 3D conectat la 4D - Calatorie spre interiorul fiintei noastre:
a) Campul Mer-Ka-Ba  si calea spre Inima Noastra Sacra, Divinitatea din noi
Modulul I: Activare ADN si Ascensiunea Merkaba:   Unirea constientului cu subconstientului nostru, armonizarea energiei feminine cu cea masculine, crearea campului Mer-Ka-Ba  si constientizarea Fiintei noastre profunde in conexiune cu Sinele Nostru Divin, calea spre a trai simultan in doua dimensiuni 3D si 4D

Meditatie: armonizarea energiilor feminine si masculine, activarea campului Merkaba si conectarea la Inima Noastra Sacra (Sinele Divin); constientizarea/conectarea la corpul de lumina si la o stare unificata si in perfect echilibru a fiintei noastre fizice(3D).
Prezinta: Mihaela Popescu, Profa de Geogra
La punctul 2 al seminarului,  Marinela Vera Stejar va prezenta tema:
·        “Despre Obiceiuri “ -  cum ne influenteaza acestea destinul si cum putem sa le schimbam?
Marinela Stejar , pentru cei care nu o cunosc sau cei care o cunosc mai putin, este  o prietena draga mie care, la rugamintea mea, s-a hotarat sa ne  impartaseasca o micuta parte din  cunoasterea ei teoretica si practica.
Marinela este psiholog, este absolventa a Facultatii de Parapsihologie si Stiinte Cognitive, practician radiestezist, reiki, tehnica radianta, terapeut bioenergo-terapie si psiho-terapie, practician in vindecare reconectiva si reconectare
Iata mai jos o scurta sinteza facuta de Marinela pentru a va face o idée in legatura cu tema sus-amintita :
 “Suntem ceea ce facem in mod repetat” , spunea Aristotel, iar daca lucrurile stau astfel, sa ne gandim la obiceiurile noastre mai putin placute, uneori nocive, care ne-au influentat viata de-a lungul timpului; putem vorbi aici despre obiceiul de a face judecati constient sau inconstient, asupra noastra si asupra celorlalti, obiceiul de a rani, de a agresa, de a umili…, etc
Noi suntem co-creatorii vietilor noastre de drept, prin urmare, orice fiinta umana trebuie sa traiasca in vibratia propriilor sale creatii.
Intrebarea care se pune este: ce fel de energie au obiceiurile noastre, gandurile noastre, emotiile noastre? Avem puterea sa facem o schimbare in viata noastra si implicit a celor din jurul noastru?  Eu cred ca, da, pentru ca, in acest moment, traim un  sfarsit si un inceput  de Ciclu Cosmic si este imperios necesar sa facem aceasta schimbare.
·        Mantre si cuvinte de putere in religiile lumii
·        Meditatie de relaxare 
3. Metode pentru dezvoltarea potentialitatilor interioare, a creativitatii, a abundentei sub toate aspectele, cailor de a imbina fizicul(3D) cu spiritualul(4D).
Meditatie: eliberarea energiilor negative, acumulari, programe mostenite sau induse din subconstientul nostru, dezvoltarea si constientizarea potentionalitatilor interioare, a creativitatii, a magnetismului inimii de a atrage abunenta sub toate aspectele ei in viata noastra.

Prezinta: Mihaela Popescu, Profa de Geogra
Seminarul va avea loc intre orele 18:30-21:30, 19.06.2014, in aceasi locatie in care s-au desfasurat si seminariile anterioare si care oricum va fi anuntata si prin e-mail, celor care doresc sa participe la seminar.
Pretul seminarului – 35 RON.
Va rog sa confirmati participarea la seminar la adresa de e-mail:
mihaela_popescu2007@yahoo.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu