joi, 12 iunie 2014

VINERI 13 si LUNA PLINA in Sagetator. Eveniment RAR!Vineri 13 iunie, se petrece un eveniment astrologic si astronomic rar: Urmatoarea Luna Plina care se va intampla intr-o data de vineri 13, va fi in anul 2049. In ciuda conotatiilor pe care le poarta cu sine data de 13… totusi, Luna Plina este un moment al culminarii, este un moment al satisfactiilor si al emotiilor puternice. Este un moment pentru romantism si pentru relationarea pozitiva cu cei din jur, un moment al sperantelor si proiectiilor de viitor.

Vineri 13 iunie 2014, se petrece un eveniment astrologic si astronomic rar: Urmatoarea Luna Plina care se va intampla intr-o data de vineri 13, va fi in anul 2049. In ciuda conotatiilor pe care le poarta cu sine data de 13… totusi, Luna Plina este un moment al culminarii, este un moment al satisfactiilor si al emotiilor puternice. Este un moment pentru romantism si pentru relationarea pozitiva cu cei din jur, un moment al sperantelor si proiectiilor de viitor.
Avem diverse moduri prin care ne raportam la mistica. Sunt persoane pentru care astrologia inseamna o forma de visare si deconectare de la grijile de zi cu zi, pentru altele inseamna o legatura cu istoria ancestrala a omenirii; sunt si persoane care vor sa inteleaga aspecte care tin de aceasta zona, din pura curiozitate.
Un lucru este cert: din vechi timpuri, oamenii au fost fascinati de maretia cerului, de ritmul infailibil al naturii, de limbajul complex al Universului, pe care au incercat sa il descifreze in diverse moduri.
Legatura civilizatiei umane cu fazele astronomice ale planetelor din Sistemul Solar si cu Luna, singurul satelit al Pamantului se manifesta in diverse moduri. De exemplu, triburile de amer-indieni se foloseau de fazele lunii pentru a defini timpul si sezoanele agricole. Ei au dat si denumiri Lunilor pline. Luna plina din Iunie se numeste: Luna Capsuna, pentru ca acum este momentul cand culegem capsunele.

Semnificatia lui Vineri 13

Ultima data cand am mai vazut o Luna plina intr-o vineri 13 a fost in Octombrie 2000. 13 nu are conotatii prea pozitive - Este oare motiv de temere?
Conotatiile nefaste ale lui 13 ne duc la inceputurile Crestinatatii, cand cel de-al 13-lea musafir la Ultima Cina a fost Iuda si tot asa, Adam si Eva au fost tentati de catre Sarpe in Gradina Edenului, Vineri. Totusi, acest numar are conotatii pozitive in alte culturi. La Egipteni exista 13 stari ale vietii de apoi, iar 13 pisici negre sunt un simbol al feminintatii. Deci sa ne bucuram mai bine de Luna Plina de Vineri, 13 Iunie 2014!

Vineri, 13 iunie 2014 – Ce inseamna luna plina din punct de vedere astrologic

Aceasta Luna plina se intampla cand Soarele in Gemeni intra in opozitie cu Luna in Sagetator. Aceasta polaritate este o axa unde Zodia Gemeni reprezinta partea mai slaba, iar Sagetatorul pe cea mai puternica. Soarele in Gemeni ne incurajaeaza sa gandim logic, in timp ce Luna in Sagetator ne trimite catre intuitie. Sagetatorul simbolizeaza dorinta de idei si de a trai in prezent.

Luna plina la mare; foto: Shutterstock.com
Sagetatorul ne impinge curiozitatea si dorinta de a descoperi, in timp ce Zodia Gemeni este confortabila cu spatiul cunoscut. Nu trebuie sa neglijam niciuna dintre aceste laturi! In mod ideal, de Luna Plina, trebuie sa cautam un echilibru intre dorinta de expansiune si spatiul cunoscut. Aceasta Luna Plina ne invita sa descoperim valentele comunicarii eficiente cu cei cei din jur, sa avem atitudine cu privire la lucrurile pe care ni le dorim dar sa ne expploram si simtul aventurii. Ceva s-a construit in noi, iar acum este timpul cand energia Cosmosului ne cere in mod onest sa eliberam aceasta constructie, sa o manifestam, sa o materializam!

Luna Plina nu ne va lasa sa ne inabusim sentimentele! Va fi o seara a emotiilor, cand vom simti o nevoie exploziva de a ne manifesta. Luna Plina care urmeaza, va ilumina conflictul logica-intuitie. Este momentul cand vom simti nevoia sa dam frau liber sentimentelor. E momentul libertatii, cand ne simtim proaspeti si plini de idei noi.

Sursa: www.garbo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu