luni, 28 iulie 2014

Arsenie BOCA i-a prezis MOARTEA lui Ceauşescu. Ce i-a spus Sf. Ardealului dictatorului

Sfântul Ardealului, Arsenie Boca, a făcut numeroase profeţii despre România, iar una dintre acestea se referă la o mare descoperire care se va face în următoarea perioadă de timp.
Arsenie Boca făcea parte din acea categorie de oameni înţelepţi care, deşi deţin un corp fizic pe Pământ, au conştiinţa deja stabilită în Ceruri. Acel om mi-a lăsat cu adevărat o impresie foarte profundă şi puternică.
Sfinţenia şi puterea lui de pătrundere în mintea şi sufletul omului erau extraordinare şi aceste nu numai că se producea instantaneu atunci când te aflai în prezenţa lui, dar declanşau în propria ta fiinţă chiar un gen de bucurie şi aspiraţie care îţi determinau impulsul de a te oferi tu însuţi, în totalitate şi deliberat, cunoaşterii acelui om, scrie efemeride.
Cunoaşterea lui era instantanee şi atât de profundă, încât ea provoca în cel din faţa lui, de cele mai multe ori, adevărate trăiri catartice, însă chiar şi aceste emoţii apăreau în conformitate cu posibilităţile şi aspiraţia fiecăruia.

Senzaţia pe care am trăit-o acolo, după ce am intrat în chilia lui, a fost aceea a unui sentiment de profunzime abisală a cunoaşterii, care nu era însă disociată de iubirea pură. Nu vreau, totuşi, să intru în domeniul abstract al unor observaţii de natură metafizică; nu cred că ţi-ar fi de prea mult folos în această fază şi nici nu ştiu dacă le-ai putea înţelege în întregime.

Părintele Arsenie era expresia vie, inefabilă, a unuia care a ajuns să trăiască cu adevărat în fericirea cea mai pură. După gradul de înţelegere şi receptivitate individuală, cei care se aflau în preajma lui puteau să resimtă ei înşişi unele crâmpeie din această fericire totală, aşa cum un diapazon vibrează singur atunci când se află lângă pianul care scoate sunetul notei caracteristice diapazonului. Influenţa subtilă benefică, răbdarea şi compasiunea pot transforma chiar şi sufletele cele mai înnegurate.

— Ne-a indicat faptul că vom găsi modalităţi potrivite de a sădi mai întâi seminţele şi apoi de a creşte şi dezvolta florile transformării spirituale ale acestui popor. Da, a precizat că vor fi publicate informaţii care vor avea un rol important în acest proces, însă aspectele secundare care au ţinut de realizarea acestui fapt, incluzând aici alegerea ta şi celelalte elemente, ţin de planificarea pe care am făcut-o eu însumi şi modul în care am gândit această acţiune.


— A spus ceva despre marea descoperire care va fi făcută şi unde anume? am insistat eu.
— Nu, nu a precizat nimic în acest sens; a spus că se va petrece în mod sigur în ţara noastră şi că va avea un impact atât de mare, încât nu mai este nevoie să ştim alte detalii. Dar a repetat de mai multe ori că va fi o luptă acerbă. Nu ştiu însă Ia ce s-a referit.

I-a preziz MOARTEA lui Ceauşescu

Părintele Arsenie ne-a explicat apoi că Ceauşescu îl vizitase de două ori, în mare taină şi cu toate precauţiile necesare. Ultima dată venise acolo cu câteva luni în urmă. Voia să cunoască evoluţia puterii sale în stat, deoarece apăruseră deja unele semnale îngrijorătoare de instabilitate a sistemului politic, economic şi social, atât în ţară cât şi în alte teritorii ale blocului comunist. Monahul i-a specificat atunci că, dacă va continua să conducă ţara prin aceleaşi metode inumane ca şi până atunci, îşi va pierde brusc viaţa, într-un mod violent. Aflând aceasta, Ceauşescu s-a enervat cumplit şi a făcut o adevărată criză de isterie, care însă nu 1-a impresionat pe Arsenie Boca.
L-a ameninţat pe părinte şi a plecat teribil de supărat şi furios. Părintele ne-a dezvăluit că ştie de faptul că i se doreşte moartea şi că acţiunile mârşave în acest sens au început imediat după întrevederea pe care a avut-o cu dictatorul. Ne-a mărturisit, de asemenea, că nu va mai dura mult timp şi va pleca spre împărăţia Tatălui Ceresc, dar că va părăsi această lume datorită unui complot mişelesc, al cărui scop va fi acela de a-l otrăvi. Totuşi, el nu va împiedica aceasta, deoarece atunci misiunea lui spirituală pe pământ va fi deja terminată.
Rusia va invada România

Părintele Arsenie Boca a prevestit că într-un viitor apropiat România va fi ocupată de Rusia.
Cel mai fierbinte subiect pe agenda externă a momentului îl reprezintă expansiunea Rusiei în Ucraina.
Ce prevestea Arsenie Boca
Alte profeţii făcute de Arsenie Boca, care nu au fost niciodată pictate, dar sunt cunoscute doar de anumite persoane. Una dintre ele se referă la faptul că într-un viitor apropiat România va fi ocupată de Rusia, Bulgaria şi Ungaria, iar după aceea, aceste tari vor fi lovite de bolovani de foc.
O altă susţine că Bucureştiul mai are dreptul la o singură greşeală, “s-a ouat de două ori, iar a treia oară o să dispară de pe harta pământului”, iar apoi o mare catastrofă se va abate asupra oraşului pentru că foarte multe păcate s-au strâns acolo.


Sursa: www.obiectiv.inf

4 comentarii:

 1. Santem mai aproape ca niciodata de profetiile Sfantului Parinte,
  Roaga-te Sfante Parinte pentru Romania ,sa trecem cu bine peste
  toate cate va venii.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa este! Sa ne rugam cu totii si sa-l rugam si pe Sfantul Parinte sa se roage pentru noi!

   Ștergere


 2. Personal ma indoiesc ca aceste profetii dezastruoase au fost facute de Arsenie Boca. Am citit doar una dintre cartile sale, "Cararea Imparatiei", si nu se potriveste deloc cu nebunia asta... ("România va fi ocupată de Rusia, Bulgaria şi Ungaria"; "Cutremurul care va şterge Bucureştiul de pe hartă").
  Si toate aceste "sunt cunoscute doar de anumite persoane"!
  Nu-i greu de imaginat cine sunt acele persoane. Scuze, dar refuz sa-i cred!
  Mai degraba cred ca "altii" sunt in spatele acestor "profetii", si nu numai. Iar noi trebuie sa fim atenti la ceea ce credem, la ceea ce gandim si la ceea ce simtim. Aceste "profetii" dezastruoase au un rol precis, nu cadeti in aceasta capcana. Frica nu vine de la Dumnezeu. Gandurile noastre, insotite de credintele si emotiile noastre au o putere incredibila, cu atat mai mult atunci cand este vorba de gandirea colectiva. Mare atentie!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In principiu ceea ce a profetit parintele s-a adeverit. Ca nu au fost cunoscute, asta s-a intamplat datorita regimului in care a trait.
   Noi nu trebuie sa ne speriem de aceste profetii, ci sa incercam sa ne indreptam gandurile si comportamentele si sa traim fiecare zi ca si cum ar fi ultima, caci nimeni nu stie cat ii este firu vietii de lung.

   Ștergere