luni, 28 iulie 2014

INEXPLICABIL. S-a întâmplat în China: un OZN oprește traficul pe o autostradă și începe să tragă într-o mașină


Cei care încă cred că nu există viață extraterestră, vor rămâne uluiți de următorul clip.
Un eveniment absolut bizar s-a petrecut la începutul lunii mai pe o autostradă din provincia chinezească SiChuan. Un obiect spațial neidentificat a apărut, aparent din senin, deasupra autostrăzii, provocând haos și teroare printre participanții la trafic.
Acest eveniment straniu este unul cu adevărat ieșit din comun pentru că niciodată în istoria X-Files nu s-a pomenit de un aparat de zbor de origine extraterestră, care coboară la doar câțiva metri deasupra unei autostrăzi pentru a opri traficul și mai apoi să înceapă să tragă asupra unei mașini până aceasta explodează.
Un șofer a surprins totul cu telefonul mobil pentru ca mai apoi filmarea să fie postată pe YouTube și implicit pe rețelele de socializare unde a putut fi văzută de întreaga lume. Chiar dacă scepticii vor crede că filmarea este trucată, vor avea parte de  o surpriză. Întreaga poveste desprinsă din filmele SF a fost prezentată în urmă cu câteva săptămâni la mai multe posturi de televiziune din China.
După cum se poate observa din imaginile alăturate, OZN-ul pare să aibă o țintă fixă și nu trage asupra sa până ce oamenii nu își părăsesc mașinile. Apoi, în doar câteva secunde mașina cu pricina este atacată cu armament și explodează. Nu se poate preciza cine s-a aflat în acea mașină pentru că autoritățile chinezești au refuzat cu vehemență să ofere vreo explicație cu privire la acest eveniment incredibil.



https://www.youtube.com/watch?v=Vi5hutJTRmw


Sursa: www.obiectiv.info

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu