joi, 24 iulie 2014

Numerologie: Numarul Puterii si cum iti influenteaza viata

Numarul Puterii incepe sa isi exercite influenta in jurul varstei de 40 de ani, urmand ca ulterior aceasta sa creasca treptat. Este un numar ce detine o energie puternica si care iti poate arata traseul, telul, destinatia la care trebuie sa ajungi in viata.

Numarul Puterii este un numar care, desi usor neglijat in numerologie mai ales in ceea ce priveste prima parte a vietii unei persoane, devine extrem de important odata ce se atinge varsta maturitatii. Numarul Puterii incepe sa isi exercite influenta mai ales in jurul varstei de 40 de ani, uneori chiar mai tarziu cu cativa ani, urmand ca influenta acestuia sa creasca treptat. Este un numar ce detine o energie puternica si care iti poate arata traseul, drumul, telul, destinatia la care trebuie sa ajungi in viata. El nu se schimba niciodata chiar daca o persoana isi va schimba numele. Odata ce ai aflat care iti este Numarul Puterii, afla si ce spune acest lucru despre tine.
Numarul Puterii = Numarul Destinului + Numarul Numelui! Iata cum se calculeaza Numarul Puterii in trei pasi simpli de efectuat:
PASUL I
Foto: Putere apa, Shutterstock
Mai intai de toate, trebuie sa iti calculezi Numarul Destinului. Se aduna toate cifrele care formeaza data personala de nastere pana cand vei obtine un numar format dintr-o singura cifra (daca iti ies doua cifre, le aduni intre ele). Spre exemplu, pentru o persoana nascuta in data de 10 februarie 1980 se aduna 1+0 (ziua) +2 (luna) +1+9+8+0 (anul). Numarul obtinut este 21. Se aduna 2+1. Cifra finala obtinuta, adica numarul destinului, este 3.
PASUL II
Pasul 2 este acela de a-ti calcula Cifra Numelui reducand numerologic si numele tau intreg, numele care apare pe certificatul tau de nastere. Fiecarei litere din numele tau ii este asociata o cifra precum urmeaza.
A J S - 1
B K T - 2
C L U - 3
D M V - 4
E N W - 5
F O X - 6
G P Y – 7
H Q Z - 8
I R – 9
Aduna cifrele care corespund literelor prezente in numele tau si redu-le pana cand vei obtine o singura cifra (daca obtii un rezultat format din doua cifre, le aduni intre ele). De exemplu, in cazul numelor Ion Maria, calculul se face astfel:
I O N M A R I A
9 6 5 4 1 8 9 1
9+6+5+4+1+8+9+1=43
4+3=7
PASUL III
Pasul 3 este acela de a aduna Numarul Destinului cu Cifra Numelui. Daca obtii un rezultat format din doua cifre, le aduni intre ele pana cand vei obtine una singura. Acesta este Numarul Puterii.

Numarul 1 al Puterii

Numarul 1 al puterii este aducator de inteligenta, originalitate, spirit independent, dar favorizeaza si contextele prielnice leadershipului. Punctul tau forte este puterea pe care o inspiri si faptul ca ceilalti se simt protejati de tine. Adevarata ta forta este data de ideile tale vizionare sau creative. Ele te ajuta sa te diferentiezi de ceilalti si sa realizezi lucruri marete in viata. Ai capacitatea de a face din sfarsituri un nou inceput.

Numarul 2 al Puterii

Numarul 2 al puterii aduce cu sine capacitatea de a empatiza si de a iubi. Este puterea ta, punctul tau forte care te ghideaza in viata, dar care te si ajuta sa stralucesti. Gasesti implinire in viata aducandu-i pe ceilalti laolalta si dizolvand diferentele si divergentele dintre acestia. Reusesti intotdeauna sa gasesti puncte comune intre oameni diferiti. Esti un iubitor al pacii, ai inclinatii artistice si esti un adevarat prieten.

Numarul 3 al Puterii

Numarul 3 al puterii aduce cu sine circumstante si oportunitati pentru o viata bogata, plina, in care vei invata sa gasesti propria expresie a fericirii. Puterea ta este data de dedicarea pe care o acorzi fie planetei, fie binelui omenirii, fie artelor frumoase, fie statutului tau de parinte. Ai capacitatea de a renaste si de a te reinventa atunci cand lucrurile nu merg in directia in care iti doresti.

Numarul 4 al Puterii

Numarul 4 al puterii aduce cu sine capacitatea de a implini si de a pune in practica multe din proiectele si ideile care pareau imposibile in prima parte a vietii. Realizarea poate veni mai tarziu in viata pentru tine, insa iti va aduce o mare satisfactie si se va revarsa asupra familiei tale si celor dragi tie. Crezi in tot ceea ce inseamna familie. Foarte posibil ca in a doua parte a vietii sa obtii o pozitie semnificativa in govern sau intr-o institutie importanta de stat.

Numarul 5 al Puterii

Numarul 5 al puterii aduce cu sine zile active si pline in a doua parte a vietii, dar si sansa de a calatori si de a experimenta viata prin intermediul calatoriilor. Puterea ta consta in talentul tau de a vinde si de a scoate bani chiar si din piatra seaca si din talentele tale neconventionale. Te numeri totodata printre cei care stiu sa faca din viata lor o frumoasa poveste reala in care improvizezi, traiesti si te bucuri.

Numarul 6 al Puterii

Numarul 6 al puterii este un numar al relatiilor si al conexiunilor intre oameni. Stralucesti atunci cand reusesti sa faci cel mai bine ceea ce iti dicteaza instinctele si sufletul tau, cand esti ceea ce simti ca esti, cand poti face ceea ce iti doresti cu adevarat sa faci. Excelezi ca parinte, doctor, profesor, scriitor etc si te dedici 100% rolului pe care ti-l asumi. Te daruiesti celorlalti, te daruiesti meseriei, te daruiesti unui scop anume si de aici vine intreaga ta putere interioara.

Numarul 7 al Puterii

Numarul 7 al puterii aduce cu sine dorinta de evolutie spirituala si de a acumula intelepciune si cunoastere. Urmaresti sa intelegi cat mai multe si sa-si dezvolti curiozitatea mentala. Puterea ta consta din influenta spirituala pe care o ai asupra celorlalti. Poti fi in viata un lider spiritual remarcabil. Reusesti sa spargi vechile patternuri de gandire si sa te aliniezi unui sistem de gandire deschis, inovator.

Numarul 8 al Puterii

Numarul 8 al puterii aduce cu sine recunoasterea, puterea, autoritatea. Ai o personalitatea puternica si abilitati deosebite care te vor face remarcat de-a lungul vietii si te vor ajuta sa te plasezi in pozitii de putere. Te impui cu usurinta, la fel si ideile tale. Foarte posibil sa te realizezi material mai ales in a doua parte a vietii, prin propriile forte.

Numarul 9 al Puterii

Numarul 9 al puterii atrage dupa sine dorinta de a face bine umanitatii si de a servi intereselor ei, de a contribui cu ceva anume la imbunatatirea conditiei umane sau cel putin la infrumusetarea ei. Puterea ta este data de faptul ca intelegi complexitatea naturii umane si ii privesti pe ceilalti si actiunile lor in consecinta, ca pe un intreg aflat in continua dezvoltare si evolutie. Poti opta pentru meseria de actor, regizor, om de litere sau de stiinta etc.
Sursa: www.garbo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu