sâmbătă, 26 iulie 2014

SINGURI VĂ SELECTAȚI PROGRAMUL PENTRU ASCENSIUNE

”Preaiubiților, este timpul să vă străluciți lumina. Extindeți-vă cercul de preteni! Fiecare cunoștință are ceva anume, ceva special pe care dorește să vi-l transmită. Din acest motiv ați întâlnit acea persoană. Decriptați-i mesajul și îmbogățiți-vă cunoașterea. Este timpul pentru sortarea informațiilor, alegerea cercului de prieteni, totul având drept scop creșterea nivelului de conștiință și rafinarea vibrațiilor. 
Dacă mesajul vostru nu este bine primit, nu vă descurajați, nu vă întristați, mergeți mai departe. Încercați să fiți un sensibil detector de sentimente profunde. Este adevărat, Maeștrii nu procedează așa: ei își lansează mesajele acolo unde Dumnezeu i-a programat și lasă comentariile în seama altora.Ei învață lumea prin exemplul pe care-l oferă. Metoda de predare a lui Socrate l-a făcut celebru și va rămâne mereu o modalitate eficientă de a afla Adevărul.
Noi vă cerem să vă faceți mai vizibili. Prezentați opinia lumii, pur și simplu, direct și cu sentiment. A trecut momentul argumentărilor. Semnalați-vă convingerile fără a încerca să vă impuneți prin demonstrații. S-ar putea să vă pierdeți timpul ...
Spuneți ceea ce aveți de spus cu convingere și, dacă se poate, cu talent! Toată lumea iubește o poveste bună.Faceți din povestea voastră de ascensionare ceva accesibil pentru ascultător. Vorbiți-le din inimă! Nu este nevoie să pronunțați numele de Dumnezeu; este suficient să faceți referire la infinitele și puternicele energii cosmice...”
Mesaj de la Arhanghelul Metatron
Channeler: Kathryn E. May
Traducere și postare Constantin Mihăilescu (C.M.)
Sursa: http://spirituletern.blogspot.ro/2014... 






https://www.youtube.com/watch?v=Buc4zlX0WU8

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu