luni, 11 august 2014

TULBURĂTOR: Înregistrări VIDEO cu dezastrul produs în această săptămână de ruperea barajului iazului unei mine de aur din Canada. Proiectant comun cu cel de la Roșia Montană!



Nota mea introductivă:  Desi au trecut 4 ZILE de la dezastru, presa Centrală din Romania Aproape CA Nu o SCO o vorbă Despre acest Eveniment catastrofal. MAI SA FIE !!! Nu sau fi aflat, desi sunt cu Ochii pe toate evenimentele ExternE, SAU sunt PLĂTIȚI SA TACA? O, CRED CA stiu: au luat Atat de multi bani pe publicitatea de la Roșia Montană Gold Corporation Incat Nu-si pot TRADA clientul. În Schimb, ne tradeaza pe noi!  Tocmai de aceea, faceti-va o Misiune de Onoare IE ȘI Responsabilitate DIN răspândirea acestor Informatii, Ca Sa afle Cat mai multi!

Daniel Roxin 

"Cunoașteți declarațiile legatul de Siguranta Viitorului Baraj al Iazului de decantare de la Roșia Montana îngrijire VA FI CONSTRUIT DIN arocamente la "Cele mai înalte standarde de Siguranta cunoscute"? La "Cele mai înalte standarde de Siguranta cunoscute", un Fost CONSTRUIT IE ȘI Barajul Iazului de decantare al exploatării de aur IE ȘI cupru o companiei Imperial Fier de la Muntele Polley , Din Canada. La Inceputul acestei săptămâni, în Noaptea de 4 august, "Cele mai înalte standarde de Siguranta cunoscute" s-au dovedit Insuficient, Barajul DIN arocamente sa prăbușit IE ȘI CINCI Milioane de metri cubi de deseuri toxice s-au revărsat în Valea Hazeltine Creek IE ȘI Lacurile Quesnel IE ȘI Polley, IAR dezastrul se extinde.

Proiectanții Barajului Iazului de decantare DIN Canada, Rupt version această Saptamana, au lucrat IE ȘI for Gabriel Resources for Barajul vizat la Roșia Montană!


Priviți, mai Jos, bere videoclip înregistrările dezastrului IE ȘI reportajele realizate de jurnaliștii de la Global News . Si Nu comparați întru Totul cu Barajul de la Roșia Montană. Barajul de la Roșia Montană VA fi mult mai inalt Intr-o vale mult mai îngustă (implicit, cu o presiune pe Baraj mult mai mare Decat version cazul Polley). Mai mult, în Zona IMEDIAT expusă riscului version avalul Barajului de la Roșia Montană (localitățile Abrud, Roșia Montană - Gura Roșiei, Cărpiniș -, Câmpeni, Bistra, Lupșa, Baia de Arieș, etc) locuiesc aproximativ 20.000 de Oameni, comparativ cu Cele aproximativ 300 de gospodării DIN avalul Barajului de un Polley Muntele. " 

Mihai Goțiu

Sursa:  http://romaniacurata.ro/tulburator-vezi-inregistrari-video-cu-dezastrul-produs-in-aceasta-saptamana-de-ruperea-barajului-iazului-de-decantare-de-la-o-mina-de-aur-si-cupru-din-canada-aviz-pentru-rosia-montana/ 


https://www.youtube.com/watch?v=vg3yd8GPSnA

Sursa: http://danielroxin.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu