vineri, 12 septembrie 2014

E DOAR INCEPUTUL....ira

Este doar inceputul ca un click revelator al unui nou
suflu cosmic ce a inceput cu Luna Plina din aceste zile
si continua prin configuratii astrologice puternice ca si
cand planetele si asteroizii isi dau mana ajutand la Planul Divin printr-o energie catalizatoare de armonie pe care omenirea o asteapta de multa vreme.


Alinierea
 între Luna Plina din aceasta saptamana și Chiron, care este numit Vindecătorul Ranit, oferă o oportunitate profunda pentru fiecare dintre noi de a deveni conștienți de temerile noastre la nivel profund, ce poate determina o inhibare in ceea ce priveste   expansiunea nostra spirituala.
 Dar în aceeasi suflare, ne  ofera si mijloacele de vindecare pentru ranile trecutului, printr- o noua deschidere a inimii ce primeste asistența din tărâmurile nevăzute și in felul acesta nu mai este nici un imprdiment de temere. 


 
  Luna Plina sprijina, de asemenea, această vindecare prin inima. Alinierea Luna / Chiron in Pesti formează un trigon de apa cu Ceres / Vesta / Saturn în Scorpion și Juno in Rac. Această configurație triunghiulară reprezintă un flux armonios de energie, cu potential de aplicare în mod eficient atât pentru vindecare emoțională cat și iluminare spirituală. 
Gruparea in Scorpion este deosebit de puternica, având în vedere că Saturn este implicat in manifestare.Lui Saturn îi place să creeze forme concrete, importante, care sunt fiabile și coerente, și întotdeauna oferă stabilitate și substanță atunci când se lucrează în armonie cu alte planete. Lui Saturn i se alatura  Ceres și Vesta, energii cu o mare capacitate de a actualiza prin influenta lor beneficii practice  dacă suntem dispuși să aplicam disciplina și intenția pe care Saturn o cere. 
  CERES reprezintă capacitatea noastră de cultivare a sinelui și constructia lui impreuna cu ceilalți . În Scorpion, Ceres ne ajută sa ne"transformam propria noastra negativitate interioară și lipsă de încredere prin puterea vindecătoare a iubirii." 
Ca simbol al capacității noastre de a ne concentra și de a ne angaja intențiile noastre, asteroidul Vesta ne ajută si ne da"concentrare extraordinară și dăruire",pentru a ne transforma viețile noastre prin moduri  de lucru inedite si eficiente.

 Asteroidul Juno, dîn Rac vine sa finalizeze trigonul de apa si joacă un rol important, amintindu-ne de legăturile noastre cu alții prin semnificatia pe care o are de "Sufletul Lumii", și ajutându-ne sa extindem capacitatea noastră de-inima centrata in planul fizic. 

Desigur, este o nevoie imperioasa de adaptare la un anumit nivel pentru a îmbrățișa potențialul privind aceasta Luna Plina. Această ajustare este reprezentata de aspectul de inconjunctie între Uranus și Soare Un aspect ce are loc între planete care sunt în semne diferite si cu agende diferite. 

 Uranus este în prezent în Berbec, oferind un accent puternic pe crearea de ceva nou și interesant în viața noastră. Este foarte important, de asemenea că această nouă manifestare să se bazeze pe ceea ce ne dorim cu adevărat, mai degrabă decât pe ceea ce ni se spune că vrem. Lui Uranus nu-i pasă dacă "ceva nou", este practic sau nu - el doar vrea ca noi să încercăm sa mergem in directia noua chiar daca implica si pericole dar se potriveste idealului nostru.
  Si avand Soarele in Fecioara acesta ne va da vigoare,robustete si simt practic cat si o inspiratie potrivita pentru moment.
MERCUR ne spune că vom învăța o mulțime de lucruri prin monitorizarea gândurilor și prin cuvinte potrivite pentru a face fata provocarilor si neintelegerilor tinand cont de motivatii si cu putin simt al umorului  ne ridicam deasupra oricăror războaie verbale(Jupiter sextil Mercur), atâta timp cât rămânem conștienți de aceste puncte ce pot declanșa furtuni interpersonale (Marte semipatrat Mercur). 
  Odata ce vom avea acces la înțelepciune mai presus de înțelegerea noastră obișnuită, înțelepciune care ne poate ghida pentru a crea noi punti armonice în ciuda diferențelor care au apărut (Pallas Atena conjunctie Mercur). 
END-ul saptamanii aduce o schimbare de energie cu Marte ce lasă în urmă apele emoționale profunde ale Scorpionului și  incepe pașii de foc in Sagetator. Marte va fi în Săgetător până pe 26 octombrie si aduce o nota indrăzneata în pas cu curajul nostru si  acțiunile noastre pe care le-am simțit din septembrie anul trecut, ultima dată când Marte a fost într-un semn de foc. 
Marte se deplasează în Sagetator si ne va încuraja să facem schimbări, mult mai nerăbdător cu status-ul quo pe care il avem. Uranus-Mercur această opoziție poate ajuta caile  neuronale deschise -în creierul nostru facilitand extinderea conștiinței noastre si ajutandu-ne sa primim perspective de a accede in dimensiunile mai mari. 

. In Sagetator, Marte induce de multe ori convingeri filosofice puternice. Este energia capabila sa ridice la lupta pentru orice motiv pentru ca are un simt al dreptatii foarte puternic. Motivele sale, idealiste intotdeauna, vor sta la baza actiunilor menite sa indrepte ceva in societate si in persoanele din mediul lor imediat.
O DATA SPECIALA - 24 septembrie 2014
Jupiter in Leu - TRIGON- Uranus în Berbec


  Luna Noua din 24 septembrie 2014 va fi definita de - Jupiter in Leu ce face trigon cu Uranus în Berbec -si  cum ne apropiem de această dată specială - de la 14 septembrie 2014 - Marte in Sagetator se mută pentru a forma un trigon mare cu Jupiter în Leu și cu Uranus în Berbec care va defini o NOUA destinatie karmica de timp pentru lume - mai ales ca pe viitor Saturn va intra in  Sagetator din decembrie 2014.
Leul este un semn pozitiv  și rezoneaza bine cu Jupiter - planeta de speranță, optimism și noroc - Jupiter in Leu din 16 iulie 2014 și până în august 2015 - deschide  noi oportunitati de viata . Cu cele mai fascinante lucruri si neasteptate ce"doar" se intampla - pentru ca Jupiter in Leu va rezona cu Uranus în Berbec și cu Marte in Sagetator - ulterior, din decembrie 2014, cu Saturn ce va intra in  Sagetator - toate vor rezona în armonie și "deschid"pentru  toată lumea adevăratul destin - adevăratul sens al vieții.

Timpul astrologic perfect este atunci când Pluto si Saturn sunt în Capricorn; Uranus în Taur siNeptun in Pesti.


Pluton in Capricorn, Neptun în Pești și Uranus în Taur permit la nivel colectiv transcendența depace din eterul Divin - deși există multe configurații astrologice puternice începând cu anul2016, care indică Pace pe Pământ. Faptul că, din noiembrie 2008 - Pluto a intrat în Capricorn,din aprilie 2011 - Neptun în Pesti - și din martie 2011 - Uranus a început un nou ciclu în Berbecdefinește că lumea a intrat în cursul unei perioade unice ce are ca indicatori pacea universalași armonia. Aceasta perioada este de echilibrare karmica si salubrizare,dar si de vindecare mai intai la nivel individual si apoi la nivel colectiv.Valul dintre lumea fizica si cea subtila se va ridica conform unui Plan Divin ce este "in curs"pentru toata omenirea si care  incepe sa fie revelat pe parcursul acestor ani pana cand tot intunericul va deveni Lumina.
Namaste!
MIRA

Sursa: Primit pe mai,
Multumiri Mira

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu