joi, 18 septembrie 2014

Horoscop 19-22 Septembrie 2014: influenta lui Marte - Neptun

In perioada 19-22 Septembrie 2014 vom fi sub influenta unui aspect tensionant dintre Marte si Neptun. Din punct de vedere astrologic vorbim de un aspect de cuadratura dintre Marte la 5 grade Sagetator si Neptun retrograd la 5 grade Pesti.
Acest aspect prezinta anumite riscuri pentru noi si din acest motiv este bine sa fim mai precauti atunci cand vrem sa facem ceva in aceasta perioada. 
Marte in Sagetator induce o stare de hiperactivitate, o nevoie de a actiona acum , rapid , imediat si in tromba. Sagetatorul este un semn zodiacal care nu are limite. Iar Marte in acest semn ne face foarte usor sa ne depasim anumite limite de siguranta si sa ne asumam riscuri mult mai mari. Este ca si cum am zice 'lasa , ca merge. II dam inainte si vedem noi dupa'. Foarte usor putem sa scapam din vedere aspecte ce tin de siguranta noastra si putem face si zice lucruri care in final sa ne dauneze. Ne imbatam cu apa rece si credem ca Universul este de partea noastra...si doar de partea noastra.
Acum cand Marte intra in aspect tensionat cu Neptun lucrurile risca sa se complice si mai mult. Neptun aduce ceata, confuzie si autoiluzionare.  Perioada 19-22 Septembrie va recomand sa ganditi de 2 sau 3 ori inainte de actiona si sa evitati reactiile de moment. In aceste zile situatiile pot escalada foarte rapid si pot capata proportii gingantice. Ceea ce parea initial o mica discutie poate degenera intr-o cearta foarte violenta.
Marte-Neptun in aceaste zile ne poate face sa ne indoim de tot ceea ce faceam pana acum. Pur si simplu ne putem trezi brusc ca nu mai intelegem nimic si ca totul e asa cum nu ar trebuie sa fie. E o stare in care putem ajunge sa vedem doar partea goala a paharului. Si aceasta brusc si rapid.
Este bine sa evitati sa incepeti lucruri noi indiferent de natura lor. E bine sa mai astepti , daca se poate, cateva zile. De asemenea nu ar fi indicate nici interventiile chirurgicale, stomatologice sau lucruri care implica obiecte ascutite sau forta fizica. Nu va apucati sa mutati mobila in casa pentru ca exista riscul sa va fortati si sa aveti probleme cu spatele de exemplu.
Practic, aceste aspect dintre Marte si Neptun face parte dintr-un ciclu de 2 ani si care a inceput cu conjunctia Marte-Neptun din Februarie 2013. Acest ciclu nu este activ la toata lumea. Sunt vizati cei care au planete in harta pe la gradul 2-4 Pesti. Dar daca pentru voi momentul Februarie 2013 a reprezentat ceva atunci inseamna ca ciclu Marte-Neptun este activ si ca acum , in septembrie 2014, va poate aduce o intelegere mai mare a ceea ce s-a intamplat si poate creea oportunitati de a solutiona, rezolva anumite aspecte initiate atunci. Un moment important al acestui ciclu a fost Octombrie 2013 cand a avut loc opozitia dintre Marte si Neptun. Incercati sa vedeti daca gasiti o corespondenta intre momente Februarie 2013 si Octombrie 2013. Acest ciclu se va incheia in Ianuarie 2015 ...cand va incepe un ciclu nou.
In concluzie: in perioada 19-22 Septembrie mai multa precautie in tot ceea ce faceti si cautati sa nu sariti calul. Nu fortati si nu faceti pe 'Superman'. Sentimentul de dezamagire si confuzie care poate apare este temporar si nu va lasati cuprins de el. Aveti rabdare pentru ceata se va disipa rapid. Nu cautati sa aveti o rectie pe moment. Orice se intampla lasati-l sa se manifeste si asteptati cateva zile pentru a avea o replica.
Zi faina,
Dan

Sursa: http://www.ascella.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu