miercuri, 17 septembrie 2014

PE 23 SEPTEMBRIE 2014 INCHEIEM CICLUL CARE S-A DESCHIS PE 20 MARTIE 2014





Odata cu echinoctiu de toamna  de pe 23 septembrie 2014 se incheie ciclul evolutiv care a inceput odata cu deschiderea portalului din timpul echinoctiului de primavara din data de 20 martie 2014.

Atunci s-a deschis o fereastra de oportunitate , de pasuire pe ca Dumnezeu a acordat-o omenirii pentru a-si indrepta greselile, pentru ca fiecare din noi sa reusim sa constientizam unde gresim si sa ne indreptam.

Tot ceea ce s-a intamplat in acest interval a fost menit sa ne atraga atentia asupra defectelor de gandire pe care le avem si care ne-au dus la certuri, la boli, la nefericire, razboaie etc. Cine a reusit sa identifice aceste probleme, sa fie sincer cu el insusi si sa recunoasca unde greseste sau ca el greseste, atunci a avut parte de adevarate miracole in aceasta perioada, miracole care s-au concretizat in vindecari, in rezolvari miraculoase ale problemelor pe care le-a avut. 


Cine nu a reusit sa fie destul de sincer cu el si sa isi recunoasca greseala, sa fie destul de perspicace si sa identifice aceste greseli, sa constientizeze ca trebuie sa renunte la ura, la frica si la vinovatie si sa isi umple sufletul cu iubire deplina si dezinteresata, din pacate nu va mai avea timp, caci dupa 23 septembrie 2014 totul se va schimba.

Incepand cu saptamana trecuta, cei care si-au indeplinit misiunile in aceasta viata, au posibilitatea pana pe 23 septembrie 2014 sa isi ia ramas bun de la aceasta existenta, daca vor, nemaifiind obligati sa traiasca evenimentele care vor veni.

Anul acesta echinoctiu de toamna se va intampla la ora 05.29. Un calcul simplu numerologic ne arata a 5+2+9=16, 1+6=7, 7 care este cifra destinului. 


Cu alte cuvinte, dupa aceasta data, fiecare din noi vom culege ceea ce am semanat. Asa ca sa nu mire pe nimeni daca vom fi cu totii martorii sau chiar vom trai evenimente din cele mai ciudate, atat in plan personal, cat si global, caci mai ales din evenimentele in plan global vor aparea "platile" pe care destinul ni le va face tuturor.

Cei care au reusit ca pana la aceasta data sa isi curete sufletul de orice urma de sentimente negative si au facut din iubire o unealta in slujba oamenilor si o arma impotriva raului, vor incepe sa isi dezvolte capacitati extrasenzoriale, care celorlati oameni le vor aduce aminte de magie si poate ca nu vor fi chiar departe de adevar, caci acestea toate fac parte din MAGIA DIVINA.


Poate e greu de inteles, dar pe 23 septembrie 2014 va incepe o perioada de "selectie naturala", care va dura pana undeva in 2017.

Pentru a reusi sa treaca prin ea, oamenii vor avea nevoie de cunostinte de MAGIE DIVINA si de capacitati extrasenzoriale.



In incheiere reinnoiesc invitatia pentru a participa sambata, 20 septembrie 2014, in Bucuresti, la CURSUL " MAGIE DIVINA SAU MATERIALIZAREA GANDURILOR?"




Cititi informatii despre curs aici:






https://www.youtube.com/watch?v=0gyfJylUFgc&index=46&list=PLvIy53_B88CKjAXBpdwauHdeFBrBTYzRb

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu