marți, 9 septembrie 2014

Horoscop lunar Astrocafe.ro: SEPTEMBRIE 2014Iata horoscopul lunii septembrie 2014 prezentat de Astrocafe.ro.
astrocafe.ro


Berbec
Prima parte a lunii îți aduce multă activitate la serviciu, dar și acasă. Rutina este la cote mari, existând posibilitatea să obosești sau pur și simplu să te plictisești de repetarea acelorași activități. Dozează-ți eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă, în special pe segmentele aparatului digestiv și picioare. În preajma datei de 9 septembrie se recomandă odihnă, o iesire la munte sau la mare, dar fără multă lume. Sunt momente bune pentru a te debarasa de idei, concepții, planuri de viață care nu au dat roade sau care deja sunt perimate. Relațiile parteneriale sunt bune. Este posibil să primești oferte de colaborare avantajoase, în special în domeniul profesional în care activezi sau îți dorești să activezi. Totuși studiază atent ce ți se propune și ar fi bine să ceri sfatul unei persoane avizate. Intră în discuție și oficializarea unei relații de cuplu sau, dacă ești de ceva vreme într-o relație partenerială cu un partener de viață, aceasta va începe o etapă nouă. A doua parte a lunii îți creează contextul de a călători sau de a studia în cadrul unui program oficial de școlarizare.


Taur
Pentru tine distracțiile, aventurile și vacanța se vor prelungi până spre jumătatea lunii. Relațiile sentimentale și cele cu copiii sunt tensionate, existând varianta unor separări sau a divergențelor de opinii. Bine este să ții cont și de nevoile sau sfaturile celor dragi. Surplusul de energie consumă-l în activități creative, în activități sportive sau ocupă-te mai mult de un hobby. Relațiile cu prietenii vor cunoate un final de etapă în preajma datei de 9 septembrie. De asemenea, o persoană sau un grup de persoane care te-au susținut în proiectele tale socio-profesionale își vor retrage protecția într-un mod greu de înțeles și explicat în cuvinte. Fii prudent în acest segment de viață, evită subiectivismul și lasă lucrurile să își urmeze cursul firesc. La serviciu există multă activitate pe tot parcursul lunii. Intervalul 23 – 25 septembrie îți semnalează începerea unei etape noi, care va dura un an de zile de acum încolo. Dar, atenție că asta va atrage și multă oboseală, poate chiar afecțiuni serioase pe segmentele aparatului renal și coloana vertebrală.


Gemeni
Activitățile domestice le poți desfășura foarte bine în prima parte a lunii. Alături de membrii familiei poți materializa planuri de reamenjare a casei, grădinii, dacă este cazul sau de a pregăti alimente pentru sezonul rece. De asemenea, reuniunile familiale cu rudele, vizitele în locurile natale sau discutarea aventurilor din prima parte a vieții îți vor aduce momente de fericire și chiar de eliberare sufletească. În plan socio-profesional se finalizează o etapă, se destramă relații cu persoane sus-puse, pentru că nu mai ai nevoie de ele. Universul îți pregătește alte contexte în acest domeniu care te vor ajuta să progresezi și altfel. Relațiile sentimentale, distracțiile și aventurile sunt bine susținute. Sunt șanse bune de a te îndrăgosti sau dacă ești deja ancorat într-o relație mai veche, aceasta se va nuanța cu aspecte noi, de bună calitate. Există o tendință la exagerări fie cu alimentația, cu distracția sau chiar cu activitățile sportive. Fii prudent și abordează totul cu măsură.

Rac
Relațiile cu anturajul apropiat, călătoriile pe distanțe scurte, poate chiar demersurile pentru a te înscrie la un curs sunt frecvente în prima parte a lunii. Minunat este că membrii familiei te susțin, astfel încât nu va fi nevoie să îți bați prea mult capul cu treburile și problemele gospodărești. Însă, a doua parte a lunii îți va aduce contexte potrivite de a te ocupa tu de casă și familie. Vei avea spor și succes la curățenii generale, pregătirea casei pentru sezonul toamnei sau pentru a trasa planuri deosebite de îmbunătățire a condițiilor din spațiul în care locuiești. Relațiile sentimentale și cele cu copii sunt răscolite, dar numai până în preajma datei de 14 septembrie. După această dată, sufletul tău se va liniști și lămuri pe deplin vizavi de acest segment de viață. În domeniul profesional, după 14 ale lunii va începe mare forfotă. Se vor contura noi sarcini de lucru și chiar deplasări în străinătate în scop profesional. Asta va atrage după sine și o șubrezire a sănătății, mai ales pe ficat. Dozează-ți eforturile și îngrijește-te în permanență.


Leu
Accentul este pe capitolul financiar în prima parte a lunii. Activitatea profesională începe să se îmbunătățească și de aici și veniturile tale din munca depusă vor crește bine. Totuși va exista și o tendință de a cheltui mult. Variantele de câștig care se conturează pe parcursul acestei luni se vor desfășura pe un an de zile, cu mici sincope uneori. De aceea, fii prudent și cheltuiește strictul necesar. În preajma datei de 9 septembrie se încheie o etapă de câștig de la și prin alții. În funcție de caz se rezolvă un partaj, vin bani dintr-o colaborare mai veche, se lămuște o moștenire sau ajungi la un consens cu partenerul de viață viazavi de modul în care administrați și folosiți banii și bunurile comune. A doua parte a lunii te îmbie la călătorii, întâlniri și dialoguri frecvente cu persoanele din anturajul apropiat sau la a te instrui printr-un curs. Sau tu la rândul tău îi poți instrui pe alții, fie ținându-le prelegeri în cadrul unor întâlniri amicale, fie pe post de instructor, profesor într-un cadru oficial de predare-învățare.


Fecioara
Ești în prim-planul vieții cotidiene, radiind lumină, frumusețe și deschidere către nou, în special până în preajma datei de 23 septembrie. Este o perioadă favorabilă pentru a-ți trasa planuri de viață, o altă conduită, o altă raportare la semeni și evenimente. Financiar ar trebui să fii mulțumit, deoarece veniturile se rotunjesc. Ai încredere că sumele de bani de care dispui sunt suficiente pentru momentul actual. Cu puțin efort și bunăvoință te vei descurca onorabil cu tot ce ai nevoie. După 14 septembrie sunt momente bune de a aborda activități domestice de anvergură. Curățeniile generale, reparațiile mari sau chiar reamenajările interioare le vei face mai ușor și cu ajutoare nesperat de favorabile. Însă va exista o tendință la conflicte cu membrii familiei, datorită opiniilor diferite vizavi de mersul lucrurilor în gospodărie. Este bine să ții cont și de cei dragi și să cultivi armonia în casă și în relațiile cu membrii familiei. În relațiile parteneriale și în colaborările socio-profesionale se va încheia o etapă, fie prin finalizarea unor activități desfășurate în comun, fie pur și simplu nu le mai dorești continuarea.


Balanța
Ești de greu de observat în peisajul cotidian până la mijlocul lunii. Profită de această perioadă și analizează-ți pe îndelete viața, dorințele, nevoile, sufletul. Posibil să te necăjească unele afecțiuni ale sistemului digestiv și ale picioarelor. La nevoie mergi la controale de specialitate, luând în calcul și terapiile alternative de ameliorare și îmbunătățire a stării de sănătate. La serviciu există conflicte ascunse, dar providența veghează asupra ta și lucrurile se vor rezolva favorabil. Dar ține cont de animozitățile depistate la locul de muncă și ferește-te de comentarii sau concluzii pripite. A doua parte a lunii te aduce în prim-planul vieții cotidiene. Starea de spirit ți se va îmbunătăți mult și bine. Ești comunicativ, iar ceilalți îți vor sorbi vorbele sau sfaturile cu nesaț. Fii prudent, deoarece va apărea și o tendință la certuri și conflicte cu persoanele din anturajul apropiat. După 14 septembrie sunt posibile călătorii pe distanțe scurte, fie în scop turistic, fie pentru a rezolva chestiuni socio-profesionale.


Scorpion
Ai mulți susținători, protectori și chiar prieteni până pe la mijlocul lunii. Este bine să profiți de susținerea astrală în acest segment de viață, deoarece sfaturile și îndemnurile lor îți vor fi de mare folos cel puțin un an de zile de acum încolo. După 14 septembrie se pot ivi cheltuieli de anvergură. Veniturile tale sunt fluctuante, mai ales că în plan profesional există multe schimbări, răsturnări de situație greu de prevăzut și înțeles. Recomandabil este să cheltuiești cu măsură. Pe de altă parte ar fi bine să te orientezi spre abordarea unei noi profesii, unui nou loc de muncă. Însă, de această datâ gândește-te la ceva care ți-ar plăcea cu adevărat. Relațiile cu anturajul apropiat se îmbunătățesc, dar nu se recomandă relații prea strânse. Conflictele ascunse din sectorul muncii sunt accentuate pe tot parcursul lunii. De aceea, evită provocările colegilor sau șefilor și îndeplinește-ți sarcinile de lucru corect și la timp. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului renal și cap. Consultațiile și analizele medicale este bine să le iei în calcul.


Săgetător
În domeniul profesional ești bine văzut de către șefi, fiind posibil chiar să primești un post de conducere sau sarcini de lucru noi, cu responsabilitate mare. Colegii te susțin și ei, dar fii prudent. Evită să-ți arogi drepturi sau foloase necuvenite sau nepotrivite. În plan domestic se conturează un final de etapă în preajma datei de 9 septembrie. Fie se încheie activități de îmbunătățire a spațiului de locuit, fie se lămuresc chestiuni familiale, patrimoniale cu rudele, fie pur și simplu te detașezi tu mult de casă, familie, trecut, loc natal. Chiar poate fi vorba și despre o maturizare mult dorită în atitudinea ta față de acest capitol de viață intimă. După 14 septembrie va exista o tendință de a fi foarte combativ și dornic de a muta munții din loc. Înțelept este să îi lași acolo unde sunt, pentru că stau bine, chiar dacă tu te îndoiești, deocamdată, de asta. Relațiile cu prietenii sunt favorizate, de aceea ascultă-le povețele și acționează în consecință. Spre finele lunii, gândirea îți este umbrită, de aceea fii prudent în vorbe, decizii și relații.


Capricorn
Te vei simți mai bine pe parcursul acestei luni. Energia vitală își va ridica nivelul și astfel vei reuși să te descurci onorabil în orice situație. Legat de anturajul apropiat se conturează un final de etapă. Posibil să te desprinzi de unele persoane, care până nu demult roiau în preajma ta mai mult sau puțin benefic ție. În intervalul 8 – 10 septembrie, gândirea și comunicarea îți sunt umbrite. Evită să iei decizii, să semnezi documente sau să participi la discuții de anvergură în intervalul menționat. Există riscul unei gândiri subiective și de aici apar erorile de judecată. Relațiile cu străinătatea, instruirea mentalului superior prin abordarea unor cursuri universitare, de lungă durată, activitățile culturale sunt bine susținute în prima parte a lunii. Profită de această susținere și rafinează-ți sufletul. Până în preajma datei de 28 septembrie poți avea discuții frecvente cu șefii sau cu reprezentanții oficiali ai unor instituții. Dar, din 23 septembrie vei primi mult sprijin în domeniul profesional și chiar o funcție nou sau sarcini de lucru, cu responsabilități deosebite.


Vărsător
Capitolul financiar primește accente favorabile, mai ales în prima parte a lunii, pe segmentul în care folosești și adminsitrezi bani și bunuri cu rudele, partenerul de viață sau colaboratorii profesonali. Însă, vizavi de veniturile tale, ziua de 9 septembrie va marca un final de etapă de câștig din activitatea desfășurată la un loc de muncă. Poți primi o sumă de bani restantă, o primă sau informații prețioase legate de condițiile și salarizarea locului de muncă existent sau vizat în altă parte. Evită investițiile financiare pe termen lung, indiferent de domeniu sau de persoanele alături de care ai fi tentat să ivestești. Ai susținere materială de la și prin alții, însă atât cât să îți desfășori decent traiul zilnic și să îți achiți facturile, taxele sau împrumuturile făcute cu ceva timp în urmă. Relațiile cu străinătatea, procesele mentale superioare necesare în abordarea unor cursuri pe terme lung sau universitare, demersurile pentru călătorii sunt excelent susținute de astre. Ferește-te de prieteni și de persoanele care îți propun potecție și susținere în proiectele tale socio-profesionale.


Pești
Relațiile parteneriale și colaborările profesionale sunt foarte active în prima parte a lunii. Ai șanse bune de a câștiga bani, bunuri sau favoruri deosebite din acestea. Poți primi oferte de colaborare care se vor desfășura pe cel puțin un an de zile de acum încolo. Analizează pe îndelete tot ce se petrece în sectorul partenerial și acționează în consecință. În preajma datei de 9 septembrie, stările tale de spirit sunt fluctuante, relaționând mai greu cu ceilalți și cu realitatea cotidiană. A doua parte a lunii îți aduce posibilități de câștig alături de rude, partener de viață sau colaboratori profesionali. Se deschide un culoar financiar de care te vei beneficia destul de mult. Însă este vorba de câștiguri mici, dar suficiente pentru nevoile tale din următoarea perioadă. În plan profesional, după 14 septembrie există multe tensiune, conflicte, în special cu șefii, colegii și în general cu persoanele oficiale. Recomandabil este să fii prudent și să eviți provocările. Urmările acestor situații pot fi de lungă durată și foarte neplăcute. Relațiile cu prietenii se îmbunătățesc de la mijlocul lunii, dar bazează-te mai mult pe forțele tale.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

Sursa: sfatulparintilor.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu