miercuri, 10 septembrie 2014

RECLAMA - EVENIMENTE, CURSURI, SEMINARII

1.  BUCURESTI, SAMBATA, 13 SEPTEMBRIE 2014, ora 11 – SEMINAR
    PSIHOMETRIE

COORDONATOR: MANU STEJAR


Iata anuntul:
"Celor intersati, le aducem la cunostinta urmatoarele:
- sambata pe data de 13.09.2014 se va sustine seminarul de psihometrie cu tema:"Diagnosticarea evenimentelor temporale din destinul personal folosind scala Pitagora, codurile numerice din nume, prenume si data de nastere, precum si semnificatia si simbolurile numerelor predate la seminariile anterioare".
- seminarul se va desfasura intre orele 11 si 17.

Pretul este de 44 RON;
Locatia se va transmite prin e-mail persoanelor ce se vor inscrie.
Aceasta se poate face la adresa de e-mail:


Precizam importanta inscrierii si anuntarea ei pentru evaluarea corecta a cantitatii materialelor de lucru.

Cu respect,
Manu Stejar”
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


2.   BUCURESTI, DUMINICA, 14 SEPTEMBRIE 2014, ora 12 - CURS
  

                                           „CODUL FORTEI JEDI

COORDONATOR: ASHTARA TRISTAR

Mai multe detalii puteti gasi la linkul:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


3.  MANGALIA SI CONSTANTA, SAMBATA RESPECTIV DUMINICA,                                  13 - 14 SEPTEMBRIE 2014 - CURS

                                            „SUFLETE PERECHE”

COORDONATOR: CRISTIANA PETROF - Terapeut atestat Theta Healing si Formator


Iata anuntul:
                                       
„Atelier de lucru

Dragii mei,

Va invit sa participati la un atelier de lucru avand ca menire clara realizarea relatiei la care fiecare viseaza intr-un fel sau altul, implementarea sau intarirea armoniei in relatiile existente, inlaturarea dezbinarii intre semeni. Noi stim ca aceste programe ruleaza din pacate din plin in cadrul societatii noastre si mai stim ca ele au un aport deosebit in neimplinirea statutului de fiinta fericita. Imi doresc ca prin coordonarile efectuate in cadrul acestui atelier pe care intentionez sa il sustin in cat mai multe locuri din tara, sa imi aduc aportul la schimbarea acestei situatii, astfel iincat sa pot vedea mergand pe strada, mai multi oameni cu zambetul pe buze.

Iata programul Atelierului:
1. Ce este sufletul pereche? Ce fel de relatii pot implica sufletele pereche?
Meditatie pregatitoare de curatare a chakrelor si campurilor energetice.
2. Dizolvarea si eliberarea de programe si convingeri ce blocheaza intalnirea Sufletului pereche (atunci cand il cautam) sau buna intelegere si comunicare cu Sufletul pereche (atunci cand se afla alaturi de noi).
In aceasta parte a atelierului, vom lucra asupra cresterii iubirii si increderii de sine si fata de semenii nostri, eliberarii tuturor aspectelor si energiilor blocante si stagnante, din momentul copilariei si pana in prezent, din vieti trecute (eliberarea de juraminte, divort energetic, taierea tuturor stringurilor ce inca ne mai leaga de trecut). Vom face la acest punct trei meditatii.
3. Programe nebenefice si convingerile altora  fata de noi. Cum sa tratam        acest subiect si ce este de facut?
4.Cum ne ajuta rugaciunea in gasirea sufletului pereche sau in dizolvarea  animozitatilor cu partenerii pe care ii avem deja. Exercitii.
5. Meditatie pentru chemarea sufletului pereche cu compatibilitate maxima.

Cursul se va desfasura sambata in Mangalia incepand cu ora 12 si duminica in Constanta incepand cu ora 10 (care se poate transforma si in 11 sau 12 daca cei ce intentioneaza sa participe doresc aceasta)
Durata de desfasurare va fi de aproximativ 6 h.
Pretul este de 250 lei
Inscrierile se fac la adresa 


Locatia desfasurarii se va  comunica prin e-mail pentru ca ea va depinde de numarul persoanelor inscrise.
Va astept cu drag!
Pace si lumina!”
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


SEMINAR 18.09.2014

“Bine v-am gasit Dragi Colegi, cautatori de Lumina si Iubire!

Mihaela Popescu, Profa de Geogra si Marinela Stejar, va invita Joi, ora 18:00, 18.09.2014, in Bucuresti, la seminarul intitulat  “IUBIREA, VINDECAREA RECONECTIVA SI SALTUL CUANTIC - CAI SPRE  ASCENSIUNEA 4D ”. 

Tematica intalnirii este urmatoarea:

1. Vindecarea Reconectiva - Rolul si efectele frecventelor reconective asupra noastra, in aceste timpuri de mari schimbari planetare
Eu cred ca sanatatea este o zestre cu care venim pe lume fiecare. Starea de sanatate reprezinta efectul  capacitatii noastre de a ne conecta la Planul Inalt a carui parte importanta suntem cu totii.
Sanatatea se termina acolo unde incepe dizarmonia, conflictul cu tine insuti si cu ceilalti, frica, neincrederea, vinovatia, resentimentele, uitarea iubirii, etc.
Am fost creati ca Trup, Minte si Suflet, cand am venit in aceasta lume, iar fiecare dintre aceste parti ale noastre sunt strans conectate intre ele si in acelasi timp la Sursa Creatoare. Cand legatura dintre aceste parti slabeste sau cand este distrusa, fiinta noastra ca intreg, pierde contactul cu Sursa Creatoare si atunci, singurele resurse pe care ne putem baza sunt cele interioare, cele care fac parte din zestrea noastra initiala.
Cum se face acest lucru? Prin Vindecarea Reconectiva; frecventele energiei reconective ne ajuta sa ne RECONECTAM din nou la Sursa noastra interioara pentru a ne redobandi starea de sanatate sub toate aspectele ei: fizic, emotional, mental si spiritual.
PS: Marinela este practician de Vindecare Reconectiva. A absolvit cursurile de Vindecare Reconectiva, Nivelul I si II cu Dr. Eric Pearl, autorul cartii “ReConectarea - Vindeca-i  pe altii, Vindeca-te pe tine”.
Coordonator:  Marinela Stejar

2. Mesaje si invataturi de la Maicuta Vian/meditatie coordonata din Inalt de Maicuta Vian
Coordonator:  Mihaela Popescu/Profa de Geogra

3. Saltul Cuantic - cea mai simpla si eficienta metoda prin care o persoana isi poate schimba atitudinea sa in luarea deciziilor, in sanatate si in viata in general.
Traim intr-un Univers cuantic, intr-un Univers infinit, multidimensional.
Ce inseamna acest lucru?
Acest lucru inseamna ca intr-o lume multidimensionala exista o multitudine de alti "TU"  in toate formele, in toate ocupatiile, in toate religiile si in toate timpurile.
Prin intermediul meditatiei vom invata cun sa accesam acest alt "TU", acest "Alter Ego" al tau, acest "geaman" al tau pentru a ne ajuta sa ne rezolvam problemele cu care ne confruntam in vietile noastre.
Coordonator:  Marinela Stejar

4. Corelatii intre chakrele 3D (1-7) si chakrele dimensiunii a 4 – a (8-15) si meditatie de activare si dezvoltare a calitatilor chakrelor din 4D.
Coordonator: Mihaela Popescu/Profa de Geogra
Seminarul va avea loc intre orele 18:00-21:30, 18.09.2014, in aceeasi locatie in care s-au desfasurat si seminariile anterioare si care oricum va fi anuntata si prin e-mail, celor care doresc sa participe la seminar.

Pretul seminarului – 35 RON.

Va rog sa confirmati participarea la seminar la adresa de e-mail:

mvstejar88@yahoo.com

Sursa: http://tristar77.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu