vineri, 31 octombrie 2014

10 lucruri pe care trebuie să le faci în viaţă

În teorie, ar trebui să ne trăim viaţa exact aşa cum ne dorim fiecare. Dar responsabilităţile cotidiene ne taie de multe ori din avânt, aşa că ajungem să uităm de ceea ce e cu adevărat important, de ceea ce contează.

Azi ţi-am făcut o listă cu zece lucruri pe care ar trebui să le faci în viaţă. Pentru că nu ai decât o singură ocazie, o singură viaţă, şi trebuie să profiţi de ea cât mai mult!


1. Călătoreşte acolo unde ţi-ai dorit dintotdeauna

Poate ţi-ar plăcea să ajungi în America Latină, sau în India, sau în Japonia. Într-adevăr, o astfel de vacanţă nu e una ieftină ori accesibilă oricui. Dar dacă vrei cu adevărat să ajungi acolo, o poţi face. Totul e să îţi doreşti foarte mult şi să te mobilizezi în acest sens.


2. Fă (măcar) o faptă bună

Ajută un om aflat într-o situaţie dificilă. Satisfacţia unui astfel de gest nu are limite. Trebuie să ne ajutăm întotdeauna între noi, dacă scopul nostru în viaţă este să avem o existenţă fericită şi împlinită.


3. Ai grijă de sănătatea ta

Poate că în tinereţe nu ţi se pare o prioritate, dar vei regreta foarte mult dacă nu vei avea grijă de tine. Mănâncă sănătos, du o viaţă activă şi mergi la medic atunci când ceva nu este în regulă. Şi nu uita că echilibrul este cheia succesului în tot ceea ce faci.


4. Învinge-ţi teama

Ţi-e frică de înălţime? Sari cu paraşuta! Nu te speria de nimic şi încearcă întotdeauna să-ţi învingi teama, oricare ar fi ea. Pentru că viaţa e atât de frumoasă şi de scurtă, încât nu merită să o iroseşti cu temeri.


5. Înconjoară-te de oameni frumoşi

Cu familia te naşti, dar prietenii ţi-i poţi alege. Înconjoară-te de oameni cât mai frumoşi în viaţă, pentru că amintirile rămân cu noi până la final, iar asta contează foarte mult!


6. Ai grijă de un animal

Nici nu-ţi dai seama ce diferenţă poate face un animal în viaţa ta. Într-adevăr, este o responsabilitate destul de mare, dar dragostea şi loialitatea pe care le vei primi nu se compară cu nimic!


7. Distrează-te

Poate că nu ai mereu timp de ieşit în oraş cu prietenii sau poate pur şi simplu nu îţi place să o faci. Dar în viaţă trebuie să te mai şi distrezi, nu să munceşti tot timpul. Pentru că la final îţi vor rămâne amintirile alături de cei dragi, nu orele suplimentare petrecute la serviciu.


8. Iubeşte cu adevărat

Aventurile de-o noapte pot avea şi ele farmecul lor, dar trebuie să iubeşti cu adevărat măcar o dată în viaţă!


9. Găseşte-ţi pasiunea şi lasă-te cucerită

Indiferent de pasiunea ta, străduieşte-te să o transformi într-un mod de viaţă, într-un job. Pentru că este foarte adevărat - cine face exact ceea ce îi place, nu simte că munceşte!


10. Trăieşte-ţi visul

Oricare ar fi acesta... O viaţă ai şi trebuie să o trăieşti exact aşa cum simţi, cum îţi doreşti. Fără niciun regret!


Sursa: www.unica.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu