vineri, 31 octombrie 2014

Julia Rogers Hamrick: Cum sa-ti ridici vibratia in numai 5 minuteJulia Rogers-Hamrick, expert in dezvoltarea spirituala, ne dezvaluie 10 modalitati simple si la indemana oricui de a ne ridica vibratia rapid:

Julia Rogers Hamrick este autoarea Choosing Easy World si Recreating Eden, dar si, de peste aproximativ doua decenii, consilier in dezvoltarea spirituala si expert in cresterea vibratiei. Intr-un articol publicat pe www.aspiremag.net, Julia Rogers-Hamrick ne dezvaluie 10 modalitati simple si la indemana oricui de a ne creste vibratia rapid:

Julia Rogers-Hamrick: 10 modalitati simple de a-ti ridica vibratia rapid

1. Fa ceva semnificativ pentru o persoana pe care nu o cunosti absolut deloc, fara sa judeci sau sa te gandesti daca merita sau nu si fara sa astepti recompensa. Si fa-o anonim. Vei fi uimit de cat de bine te va face sa te simti. Cand devii modalitatea prin care se propaga binecuvantarile divine, automat iti creste vibratia.

2. Iesi afara in natura si in loc sa te astepti ca natura sa te revitalizeze si sa te hraneasca, transmite dragostea si aprecierea ta naturii.
3. Spune “Multumesc”. Viziteaza, suna sau scrie cuiva pentru a ii multumi pentru o favoare/ un lucru bun pe care l-a facut pentru tine, chiar daca a fost facut in urma cu ceva timp. Persoana respectiva va fi incantata sa auda, iar tu te vei simti minunat la randul tau. Recunostinta este puternica.
4. Respira! Doar respirand profund si constient vei reusi sa iti cureti spatiul energetic. Cand te imaginezi pe tine insuti ridicandu-te vibratia mai sus cu fiecare respiratie, vibratia ta va creste.
5. Daca esti stresat, du-ti mana in dreptul inimii asa cum ai face-o daca ai depune un juramant de credinta. Acest lucru te va calma si te va stabiliza. Frecventa unei persoane calme, echilibrate este intotdeauna mai inalta decat a unei persoane speriate, dezechilbrate.

6. Iesi afara, inspira aer proaspat si lasa soarele sa iti sarute fata (chiar si intr-o zi innorata, soarele este tot acolo, desi nu il vezi). Este un lucru atat de simplu, insa cat de des ai uitat sa il faci?
7. Spune un “multumesc” din inima Spiritului tau pentru orice se intampla in viata ta, chiar si pentru acele lucruri in privinta carora nu esti prea incantat. (stii ca atunci cand ceva nearmonios se intampla - este un indiciu care te alerteaza ca te-ai abatut de la drumul tau astfel incat sa poti naviga inapoi catre el).
8. Uita-te la tine in oglinda si zambeste.

9. Imbratiseaza-te si spune-ti “te iubesc” din partea Spiritului tau.
10. Ultima modalitate de a-ti ridica vibratia si poate si cea mai importanta din toate este urmatoarea: In mod constient, neconditionat, transmite dragoste catre toata creatia. Este indatorirea ta fundamentala ca fiinta umana si este un lucru innascut, pe care, pentru a-l face, nu ai nevoie de nicio instructiune. Iata insa un pont: iti va fi mai usor sa faci acest lucru in mod firesc daca te echilibrezi in interiorul tau si daca faci exercitiul de respiratie mentionat la punctul 4.


Sursa: www.aspiremag.net


www.garbo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu