marți, 7 octombrie 2014

ECLIPSA "LUNA SANGERIE" - UN TEST DE VOINTA

Eclipsa Luna Sangerie.  Ce se întâmpla VA pe 8 octombrie 2014 (video live) Stiinta


Dupa cum stiti, maine, pe 8 octombrie 2014 va avea loc o eclipsa de Luna "Sangerie". Nu voi insista de ce este numita asa, ci voi incerca sa explic niste urmari si fenomene care ne privesc pe toti.
Cam toata saptamana trecuta m-am simtit destul de rau, avand niste stari de nici nu imi venea sa ma ridic din pat. Duminica, cand spalam ibricul de cafea, am vazut ca acolo se formase un fel de urias - demon, care avea pe el mai multe semne, unele intruchipand ingeri, altele chipuri etc.


Iata poza in care este surprinsa imaginea:



M-am gandit atunci ca toata starea mea de rau este din cauza energiilor transmise de partea negativa si ca ingerii au incercat sa ma avertizeze prin desenul de pe ibric. 
Curios este ca in noaptea de duminica spre luni, o buna prietena, cu reale calitati parasenzitive, a primit in somn urmatorul mesaj: " Doar nu credeti ca scapati asa de usor!", asta, dupa ce avusese un cosmar destul de suparator, in care incerca sa scape dintr-o situatie neplacuta.
Dupa toate aceste avertizari, am fost ferm convinsa ca partea negativa ne ataca puternic si ne transmite energii negative menite sa ne atace in punctele noastre nevralnice, mai precis acolo unde inca nu am reusit sa eliminam acele sentimente negative care ne creeaza vibratii joase. Acolo, in acele conjuncturi legate de ceea ce noi nu am reusit sa rezolvam, acolo ne lovesc si urmeaza sa ne loveasca partea negativa.
Acum, datorita Eclipsei " Luna Sangerie", energiile vor fi foarte mari si in acest mod orice atac negativ este bine camuflat.
Daca stati putin si va ganditi, o sa imi dati dreptate, caci cei mai multi dintre voi ati avut zilele astea fel de fel de trairi, de intamplari sau stari de rau care v-au creat neplaceri si poate ca v-ati intrebat ce se petrece.
Pentru a trece usor peste aceste incercari, aveti nevoie de multa, foarte multa vointa. Este necesar sa deveniti constienti ca trebuie sa va ridicati, daca va simtiti rau, sa va feriti prin rugaciune si cerand ajutorul ingerilor, daca aveti ceva de facut, sa va estompati acele apucaturi care tin de orgoliu, sa iertati, sa nu urati si sa renuntati la vinovatie.

Cu multa vointa, faceti liniste in suflet si in minte pentru a auzi indrumarile divine si umpleti-va inima de iubire. In acest mod nimeni si nimic nu vor mai putea sa strice starea de armonie sau va fi pentru foarte scurt timp, caci ghizii vostri, care sunt mereu prezenti langa voi, vor fi auzi si va vor putea calauzi.

Dumnezeu sa ne apere pe toti!

Cu multa iubire,
Sfatuitoarea



https://www.youtube.com/watch?v=fP0JpmquU0A

2 comentarii:

  1. NAMASTE !!! Ce sa intampla cu tine de ai scris asa ca si cum ai fi facut o traducere mot amot de pe "translate page" -cu greu am inteles ceea ce ai vrut sa tastezi.Da mare dreptate ai draga mea ,si eu am trecut saptamana trecuta dar nici acum nu mai simt mai bine cu episoade dintre cele mai neplacute,m-a luat un somn bolnav sapt.trecut in plina zi,mai exact joia trecuta pe la ora 16 cand ,fiind la ore efectiv am avut episoade de somn cu vise,dupa care constient ca santt vazut si cad in rizibil ,am abandonat efectiv cursurile si am plecat acasa,daaar ce sa vezi,ca si cum m-as fi trezit dupa o noapte perfecta de odihna ,acasa m-am fortat efectiv sa adorm,er a trecut de niezul noptii.Toate astea se intampla de vreo doua saptamani tot mai acut,sant bulversat,cand sant cu treburi in oras am fragmente de debusolare,desi cunosc orasul ca in palma,momente de oboseala fara ca sa fi facut vreun efort mai mare ca de obicei,alternante anormale nocturn-diurn,e ca si cum in bioritmul meu noaptea ar fi pentru activitati cotidiene,iar ziua dedicata in parte somnului.Toate3 episoadele astea fiind insotite de dureri explozive de cap cand in dreptul tamplelor simnt puternic bataile inimii. Stiu ce se intampla si stiu ca e doar un fragment din furtuna energetica de pe MAMA GLIA-( asa ii ziceau bunii nostri MAMAEI PAMANT,apoi altii i-au zis GEEA.Te salut cu drag.DAca si altii au trecut prin asfel de disconfort e bine sa stim pentru a ne impartasi starile dezagreabile si poate -stiu ca sant si remedii naturale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi cer scuze, dar nu e vina mea. Google a modificat scrisul dupa ce eu am postat materialul. Se pare ca si "el sufera" de bulversare energetica.
      Cat priveste starile pe care le-ai avut de doua saptamani incoace, ele se inscriu in tiparul celor pe care multa lume le suporta.
      Da, e bine sa spunem fiecare ce patim, pentru ca astfel avem sanse mai mari sa intelegem ce se intampla cu noi.

      Ștergere