miercuri, 8 octombrie 2014

Luna Plinsa si Eclipsa de Luna - 08 oct


Inca de la incepututl saptamanii starea de tensiune a fost mult mai pronuntata si iata ca astazi se va atinge apogeul pentru toate cele dousprezece semne zodiacale. Indiferent de simbolistica fiecarei constelatii, va trebui sa stim ca predispozitia catre o stare de agitatie, agresivitate verbala sau chiar fizica vor fi mentinute pana la final de saptamana. Va trebui sa evitam provocarile indiferent de natura lor, sa ne mentinem pe o linie de plutire in tot ceea ce inseamna raporturile si relatiile socioumane! 
Planul profesional va fi grfat pe unele aspecte provocatoare si situatii de limita in care pot fi stopate sau date peste cap anumite proiecte si asocieri. Va fi o zi si continuitatea saptamanii in care intutia trebuie folosita la potentialul ei maxim.Mai mult in raporturile cu proprii colegi si superiorii va trebui nuantata o echidistanta si raporturile echilibrate se impun de la sine! Nu sunt recomandate asocierile sau luarea unor decizii importante pentru ca prin natura acestora ne pot induce in eroare. O mai buna canalizare asupra obiectivelor de infaptuit ne vor scoate cu siguranta din incurcaturi, complicatii si alte aspecte nu chiar atat de bune. Achizitiile in plan profesional vor trebui limitate pentru urmatoarele patru zile. Riscam sa luam decizii eronate.
Dispute vor fi si in sectoarele relationale ale tuturor celor doisprezece reprezentanti al semnelor zodiacale! Aici va trebui sa dam dovada de intelepciune, comunicarea sa fie mult mai intensa si se impune de la sine evitarea replicilor critice. Solutinarea acestor nuante pote veni de la sine in contextul in care va domni linistea si se evita discutiile in contradictoriu.
Starea sanatatii poate cunoaste o agravare indeosebi daca anumite persoane sufera de afectiuni cronice. Pentru urmatoarele zile predispozitiile catre accidentele vasculare, infectiile in partea superioara a capului, migrenele si durerile de dentitie vor fi cu mult intensificate. Starea generala poate cunoaste o inrautatire si agitatia lichidelor in interiorul organismului pot provoca complicatii. Vor trebui evitate in urmatoarele zile interventiile chirugicale in zona superioara a capului, pe creier, la anumite afectiuni ale dentitiei. 
Starea sociala va fi usor modificata printr-o stare de apasare. Anumite animozitati si in trafic situatiile pot fi mult mai acide. Implicit starea vremiii va cunoaste o serie de modificari imediat dupa Eclipsa de Luna. 
Intr-o nuanta mai mica sau mai mare vom fi influentati de toate aceste schimbari subtile pe care le vom constientiza abia in luna noiembrie si o parte dintre efectele acestora. O perioada a schimbarilor si a amenintarilor la nivel mondial cu unele atacuri pot fi normale!

Sursa: http://constelatiadestinului.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu