luni, 27 octombrie 2014

Mercur in mers direct in Balanta: Afla ce schimbari aduce si cum te influenteaza!

Mercur in mers direct in Balanta: Afla ce schimbari aduce si cum te influenteaza!
Dupa o perioada in care Mercur a fost retrograd, acesta isi reia mersul direct in Balanta, insa pana pe data de 9 noiembrie, cand isi va continua mersul direct in Scorpion. 

In aceasta perioada Mercur va avea o influenta puternica, iar foarte multi nativi vor avea posibilitatea sa-si revizuiasca problemele cu care s-au confruntat pana in acest moment. Vor reusi sa gaseasca solutii si sa descopere ce trebuie sa faca mai departe. Ceata dispare incet din viata fiecarui nativ, facand loc unor noi experiente de viata. 

Despre Mercur se spune ca este mesagerul Zeilor, iar abilitatea sa de a calatori depaseste toate barierele, el avand un picior in lumea fizica si altul in lumea nevazuta. Asadar, este o perioada buna pentru a fi mai atenti la mesaje sau la trecut. 

Energia lui Mercur in Balanta

Energia lui Mercur in Balanta este in fuziune cu Nodul Nord in Balanta si in opozitie cu Uranus in conjunctie cu Nodul Sud in Berbec. Asadar, parteneriatele pot fi de succes in aceasta perioada, majoritatea nativilor pot cultiva pacea si se pune accent pe diplomatie si cunoastere. 

Armonia se poate opune tensiunii, deciziile luate in aceasta perioada pot fi foarte bune, iar planurile de viitor se pot concretiza. Fiecare persoana in parte trebuie sa aiba incredere in capacitatile sale mentale si sa-si puna propriile interese pe primul plan. Foarte importanta va fi si aprecierea aproapelui, ceea ce inseamna ca trebuie sa invatam sa fim deschisi unii cu altii, sa apreciem calitatile persoanelor pe care le intalnim de-a lungul vietii si sa incercam sa comunicam deschis si sa ne dezvoltam abilitatile. 

Nodul Sud in Berbec ofera o tensiune karmica, mai ales pe plan profesional si social, iar conjunctia lui Mercur cu Nodul Nord in casa IV patru aduce securitate pe plan sentimental.
Mercur in conjunctie cu Nodul Nord in Balanta

Mercur in conjunctie cu Nodul Nord in Balanta si in opozitie cu Uranus in Berbec in conjunctie cu Nodul Sud in Berbec creeaza un aspect mai putin favorabil, se vor urgenta anumite actiuni, mai ales in plan social, iar cuvintele vor avea un impact puternic asupra noastra. 

Uranus ne ajuta sa avem o gandire agera, sa depasim anumite bariere si sa facem imposibilul posibil. Vor aparea dificultati in acceptarea opiniilor altor persoane si evenimentele pot fi destul de incurcate in aceasta perioada. 

Pe plan personal pot sa apara diferite necazuri, iar foarte multi nativi vor fi pusi in fata unor decizii dificile. 

Totodata, aroganta nu ar trebui sa-si faca loc in viata noastra in aceasta perioda, ceea ce inseamna ca revenim asupra ideii de baza: trebuie pus accent pe bunavointa si intelegere. Trebuie evitate initiativele bruste, intrucat acestea pot conduce la greseli. 

Sursa: adriana-astro.com
http://www.ele.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu