duminică, 19 octombrie 2014

NOTE DE OCTOMBRIE

Balanta Horoscop 2014


Octombrie aceasta luna atat de mediatizata datorita celor doua eclipse de Luna si respectiv  de Soare,vine cu o noua provocare,cometa Siding Spring stiintific C/2013 A1.
Imagini inline 1

Cometa Siding Spring-se spune ca ar fi luat nastere  din Norul Oort, un nor sferic de materie / energie care înconjoară marginea exterioară a sistemului nostru solar format în timpul evoluției noastre in Sistemul Solar. Norul Oort este o masa de potențialitate,cu posibilitati care există în domeniul torroidal electro-magnetic al sistemului nostru solar.Prin emisiile sale aceasta comenta  vine cu o energie de" raze" ce contribuie in sprijinul evoluției noastre planetare, spre renaștere spirituală. Energia cometei este aducatoare  de inspiratie pentru umanitate de a se uita în interiorul sau pentru gasirea de solutii infinite aprinzand in inimi flacara vie a dorintei de a sparge zidurile cutiei vechii paradigme si a iesi la lumina noilor viziuni pline de adevar,armonie,iubire neconditionata,compasiune si toleranta.

E momentul Balantei care e semnul armoniei si la care se aliniaza Soarele,Mercur, Venus si Nodul Nord-Destinul amintindu-ne ca suntem la mana lui.Este un vartej de bine si rau,intuneric-lumina si cu cat suntem mai centrati in inima vom putea agata mana care ne ridica si nu mana care ne coboara.Sa nu ne ascundem in spatele EGO-ului ale carui ziduri ne pandesc si ne creeaza o falsa protectie.Sa fim altruisti si onesti in toate actiunile pentru a repara acolo unde s-a comis o nedreptate si a stabiliza relatiile intr- un climat de pace in beneciul tuturor.Adevarul sa prevaleze intotdeauna.
Nimic nu e usor,dar acolo unde este intelegere si putere de a impartasi saltul este evolutiv in sus.
Dar pe langa acest mesager divin cu rol in evolutia umanitatii vin si tranzite astrale cu potential de curatare si vindecare pe de o parte,iar pe de alta parte planetele fac unele aspecte cu stele fixe ce aduc un grad sporit de periculozitate
cu risc de otravire,secretomanie,criminalitate ascunsa,droguri,nebunie,sinucideri,
cenzura,viclenie,magnetism sexual.Suntem flancati intre doi "monstrii"energetici,intre doua belele sau provocari ce ne perturba traiectoria destinului in aceste saptamani pana a scapa de intunericul de dinaintea rasaritului si momentul de recompunere din cenusa precum a pasarii Phoenix.
In aceste momente sa ne apropiem de cuvant ca o legatura intre oameni si ca
semn de unire.

Imagini inline 2
Cuvantul a fost la inceput,el este ziditorul,spovedania si impartasania de a comunica si de a construi,legatura dintre noi,oamenii si Dumnezeu.Cu totii uniti impreuna.
Unu=Dumnezeu=Iubire in ebraica au aceeasi valoare 13.
Cifrele detin o forta Divina, un mister, iar studiul ne poate conduce pe carari nebanuite, pentru ca in fond, si cuvintele sunt cifre.
Sa facem o mica analiza:Să începem cu cuvântul "iubire", care apare în scripturi  "Dragoste", în ebraică, pronunțat "Ahava", care este același lucru ca "הבהא" (hei hei ALEPH Beyt) ".

Atribuind valorile numerice cabalistice, avem 1 = א, ה = 5, și ה ב = 2 = 5, ceea ce ne dă următoarea suma-IUBIREA: 1 + 5 + 2 + 5 = 13 Deci, cuvântul "dragoste" în ebraică în valoare de număr "13", care este un număr foarte pozitiv .Numarul 13 este un numar care in fond si la urma urmei e considerat ca fiind 4 (3-+1) in numerologie. Numarul 4 nu este un numar ales la intamplare. Aduceti-va aminte de cele 4 elemente (aer, apa, foc, pamant), de Tarot (cupe, bate, spade si monede), de omul in totalitatea sa (format din spirit, suflet, lumina si trup), numele JEHOVAH, (JHVH), de crucea sfanta, samd.
Acum, să ne uităm la un alt cuvânt, cuvântul "unu". Acest cuvânt în ebraică se pronunță "Echad", care este scris "דחא" (XET DALET ALEPH).Acum vom urma aceeași secvență pentru a atribui valori numerice cabalistice pentru a obține: א = 1, 8 = ח ד = 4 și care ne dă suma de 1 + 8 + 4 = 13.
Deci, "Echad" în ebraică are valoarea numerică "13", unde are următoarea învățatura:
- IUBIRE este, de exemplu, dacă eu iubesc pe cineva,  devin una cu acea persoană.
Iubire=libertate
Si acum va rog sa retineti 
"Iubirea pentru libertate este iubirea pentru altii;
iubirea pentru putere este iubirea de sine."
- William HazlitDeci totul consta in spargerea zidurilor egoismului si a scapa din carapacea, capcana lui si
a privi la libertate dezvaluind nuditatea Ego-ului  si cautand de urgenta"punctul de inima"ce ne conduce spre dorinta de spiritualitate,dar asta depinde de fiecare si de LIBERUL ARBITRU.Dar ca orice drum are si urcus si coboras si momente de
vid .Si cel mai grav este golul de moralitate ce se manifesta precum o criza.
Criza de fapt nu se petrece in exterior .Si chiar daca are loc in spatiul fizic,ea de fapt se intampla in interiorul nostru.De fapt acest gol sau vid interior este lupta titanica dintre altruism(bine) si egoism(rau).Si cu cat puterea de intelegere si intelepciune va creste atunci si puterea de recunoastere a cauzei crizei ce sta in suprematia egoismului va reusi sa aduca schimbarea in vietile noastre cat si in societate.Odata recunoscand acest lucru vom putea micsora criza in felul acesta si prin implementarea de tehnologii ecologice vom putea aduce un aport pozitiv si constructiv societatii.Totul intru-un context de libertate al alegerilor.
Vantul cosmic care bate cere multa luciditate,credinta,adevar si intelepciune in exersarea darurilor si invataturilor,dar si putere de acceptare si respect pentru tot ce ne inconjoara.

Drum drept si Lumina! NAMASTE!
MIRA

Sursa: primit pe mail,
Multumiri Mira

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu