marți, 11 noiembrie 2014

Ce alegi să faci astăzi va avea repercusiuni în viitor! Pentru că astăzi este 11.11.2014



Data de astăzi 11.11.2014 conţine o aglomerare de 1. Această dată poate avea atât o semnificaţie negativă, cât şi una pozitivă, în funcţie de ce lucruri alegeţi să faceţi în această zi. Remus Ionescu, horoscopist şi numerolog, a vorbit despre semnificaţia zilei, la "Star matinal".
Remus Ionescu susţine că astăzi este o zi potrivită pentru a lua decizii. 1 este cifra schimbării. Mare atenţie însă! Dacă hotărârile pe care le luaţi au conotaţie negativă, lucrurile rele vă pot urmări de acum încolo.
"Nicio zi nu seamănă cu alta. Ne trezim cu gânduri diferite. 11.11.2014 reprezintă o zi deosebită întrucât prezintă o aglomeraţie de 1. 1 înseamnă independenţă, curaj, energie, hotărâre, schimbare. Astăzi simţim o puternică dorinţă de schimbare. Este şi la modul fizic o energie ăe care o simţim. Este bine să avem grijă la ce ne punem în cap. Astăzi, Universul răspunde la ce gândim. Acele schimbări pe care le facem sau le dorim au legătură cu un partener de viaţă, un coleg, un partener, cu cineva care ne oferă un model", a spus Remus Ionescu, în ediţia de marţi, la "Star matinal".
Sursa: http://antenastars.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu