sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Cum sa avem acces la aceasta “Cronica akashica” a vietilor noastre?

Termenul de inregistrare akashica este folosit pentru inregistrarea fiecarui lucru care a avut loc in trecut, are loc acum si va avea loc in viitorul Creatiei. Inregistrarea este formata din modele de lumina energetica, care sunt reglate la o anumita frecventa de vibratie unica. Abilitatea de a avea acces la o inregistrare akashica personala poate dezvalui raspunsurile la cine esti cu adevarat. 

Ce este o inregistrare Akashica?
Exista diferite niveluri si tipuri de inregistrari akashice create; de exemplu, inregistrarea vietii unei persoane poate fi sub forma unui film cu imagini holografice, ce contine toate sentimentele si energiile dintr-un anumit moment. Inregistrarea unei planete ar putea include experientele fiecarei fiinte de pe ea si calatoriile sale prin sistemul solar.
“Akash” este semnatura reala de energie ce are loc in eter. “Aka” inseamna spatiu, loc de depozitare sau eter, iar “sh” inseamna cer sau secret. Inregistrarea akashica a unui om este un model de energie holografica, stocat in ADN-ul nostru. ADN-ul este prezent in nucleul celulelor noastre. Modelul ADN-ului se repeta pentru fiecare celula a corpului, astfel incat inregistrarile akashice pot fi accesate printr-o singura celula din organism. Din cauza naturii lor holografice, straturile de cronica akasha pot fi imaginate ca un set de papusi rusesti imbracate una in alta.

Pentru un individ, inregistrarea akashica a incarnarii unei vieti de om ar putea avea urmatoarele informatii stocate in ea:
- o inregistrare a unei celule individuale din corpul uman;
- o inregistrare din grupul de celule care alcatuiesc corpul uman si experientele care sunt imprimate in ele:
O inregistrare a unui suflet ar putea avea experientele enumerate mai sus pentru o incarnare, plus:
- o inregistrare a tuturor incarnarilor care le-a experimentat.
Mai mult decat atat, o monada ar putea avea un nivel mai ridicat de experiente conglomerate, inclusiv inregistrarile ale sufletului si ale individului, plus:
- o inregistrare a unei monade si toate sufletele care le-a experimentat;
- acces la inregistrarea Creatorului si ale Creatiei.


O persoana ar putea avea, de asemenea, acces la inregistrarile universale, cum ar fi inregistrarea unei planete, dintr-o perspectiva a planete:
- o inregistrare a unei anumite celule de pe planeta;
- o inregistrare a tuturor celulelor care alcatuiesc o planeta;
- o inregistrare a tuturor fiintelor care au fost pe acea planeta, inclusiv oameni, plante, animale etc.;
- o inregistrare a planetei ca o fiinta constienta (ganduri, sentimente, etc.)
- o inregistrare a unei conexiuni a fiintei constiente a planetei cu sistemul solar;
- o inregistrare a planetei ca parte a unei galaxii;
- o inregistrare a planetei ca parte a unui Univers.
Cronica Akasha a unei planete se tine pe suprafata miezului cristalin al planetei, iar copiile sunt facute pentru galaxie, Univers si Cosmos. O copie a fiecarei incarnari umane este, de asemenea, tinuta in miezul planetei. Toate inregistrarile sunt interconectate, iar copiile sunt trimise inapoi la “Inregistrarile generale ale Creatorului”.

Ingerii heruvimi, pastratorii inregistrarilor

Ingerii heruvimi au fost creati pentru a fi martorii, mesagerii si pastratorii Cronicei Akashe. Ingerii heruvimi au fost de-al doilea grup de suflete create dupa ingerii Serafim, iar fiecarui grup de heruvimi i s-a dat o anumita sarcina.

O descriere a “Salii inregistrarilor akashice”
Sala inregistrarilor akashice a fost descrisa de catre cei care au putut comunica cu fiintele din planul astral ca o cladire uriasa, cu coloane in stil grecesc si trepte de marmura. In interior biblioteca pare a fi infinita. Unii oameni au vizitat Sala inregistrarilor in stare meditativa; altii au facut cunostinta cu ea in timpul unei experiente din apropierea mortii. Odata ajunsi in Sala inregistrarilor, fiintele sunt intampinate de un ghid care le va duce in sectiunea de care au nevoie. Se da acces doar la inregistrarile sufletului propriu si ale sufletului celor care au avut vreo influenta asupra vietii cuiva.
In Cronica Akasha, putem dobandi cunostinte din experientele sufletului nostru din vietile trecute si putem invata sa accesam inregistrarile akashice prin diferite tehnici, ca meditatiile, tehnicile de respiratie si rugaciunile sacre cu privire la intentia de a deschide “seiful vietii” care ne conecteaza la originea sufletului nostru. Multi dintre noi experimentam deja franturi din Cronica Akasha in fiecare zi, dar nu ne dam seama.

sursa 
http://www.almeea.ro/incredibilele-inregistrari-akashice-calea-de-a-afla-secretul-sufletelor-noastre-cum-sa-avem-acces-la-aceasta-cronica-akashica-a-vietilor-noastre/


http://adevarul2012.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu