sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Profil de presedinte - abordare astrologica


    Cu frica fata de Bunul Dumnezeu si Univers am vrut sa fiu cel mai responsabil si mi-a luat mult timp pana sa ma decid in a publica acest material!...... Doamne iarta-ma daca am gresit cu ceva!...  
    Pentru ca am vazut atatea pareri si aspecte care au legatura cu cei doi candidati la cursa pentru Palatul Prezidential, imi permit sa fac o incursiune in astrogramele celor doua personaje atat de controversate. Dar inainte de a porni la drum, va trebui sa mentionez, faptul ca sunt cateva reguli stricte in tot ceea ce inseamna calculele astrologice! Si daca in politica, nu exista nimic strict si sunt multe nuante de "ocultizare" a adevarurilor, astrograma fiecarui nativ relefiaza si pune in evidenta principalele lui porniri! O astrograma niciodata nu va minti, pentru ca nu are cum. Proiectia si unghiurile create intre planete la momentul nasterii, este zestrea Ancestrala a fiecaruia dintre noi. Indiferent de pozitia sociala, popularitate si locul unde ne pozitionam geografic, Universul ne aduce pe fiecare dintre noi cu un anumit scop bine definit. In contextul de fata nu avem datele complete, fac referinta la ora nasterii ceea ce limiteaza interpretarea planetelor in sistemul de case, domificarea, adica informatiile despre sectoarele de actiune sau activitati. Totusi raman valabile prezenta planetelor in semnele zodiacale, chiar daca ulterior determinam ora nasterii iar din acest punct de vedere putem obtine profilul psihologic si principalele trasaturi de caracter pe care le au cei doi candidati.
   Doresc sa mentionez inca de la inceputul studiului ca nu am nici o aparteneta politca si nici o simpatie, acesta fiind principalul motiv pentru care am studiat cele doua astrograme, in ceea ce-i priveste pe cei doi candidati. Imi doresc sa fiu obiectiv iar interpretarile sunt pur rationale si nu urmaresc nici un scop! Mai mult imi voi exercita dreptul de vot pentru ca este normal ca cetatean al Romaniei.
  

   Victor Ponta nascut in Bucuresti, data 29 septembrie 1972, ora necunoscuta.
   In astrograma domniei sale se vede caracterul ascuns, duplicitar, natura egocentrica care marcheaza o personalitate complexa si antipatica, tocmai, datorita elementelor si factorilor care aduc in permaneneta schimbari sau nuante critice asupra persoanelor din jur. O persoana delicata care in copilarie, adolescenta, se nuanta cu anumite complexe de inferioritate si anumite nuante, tendinte obsesive prin natura lor, insa neiscriindu-se in latura psihopatologica! Ei bine, toate aceste aspecte, observabile mai mult sau mai putin, aduc in prim plan la varsta maturitatii, nuanta despotica, pusa pe contradictii, vorba romanului: acel “gigi contra” care nu va fi niciodata multumit. Mai mult, aspectele si stereotipiile verbale, dar si comportamentale pot transforma acest persoanj in tot ceea ce este mai rau. Datorita egocentrismului si frustrarilor nu ar fi de mirare sa devina incontrolabil chiar si pentru persoanele care l-au sustinut de-a lungul evolutiei in viata si principalele actiuni dar si activitati.
   Megalomania, aspecte nuantate in accese de furii, care ulterior pot deveni vizibile, asemeni contextului in care ai lua jucaria unui copil si ar face un intreg scandal. Va trebui sa urmarim evolutia sa in arealul pe care il reprezinta si sa vedem ca toata aceasta combativitate, indiferent de nuantele ei, aduc in prim plan complexitatea persoanlitatii si displacul celor din jur! Replici acide, maniere mai putin politicoase si subtile la care deseori poate apela si asta ca prelungirea instinctului. Grosolania bine ascunsa sub un val de dilomatie mascata dar si faptul ca semnul zodiacal unde isi are apartenenta evidentiaza aceste trasaturi de om complex, egocentric si farseur. Am sa justific toate aceste cateva trasaturi prin citate din manualele de astrologie care practic confirma nuantele exprimate mai sus.
In primul rand aspectul de cuadratura intre planeta Jupiter si Mercur predispun catre disimulare si minciuna, in genere ascunderea adevarului. Celebrul astrolog Llewellyn George scria despre acest aspect:”Semnifica tendinta spre inselatorie si prejudecata, ambele generand dorinta de schimbare si a calatori, dar si inclinatia catre idei nefondate, ganduri viclene, conflicte, neantelegeri si uneori probleme juridice. Nenorocirile si problemele sunt consecinta investitiilor, speculatiilor, conflictelor. Nativul este predispus sa sufere de pe urma scandalurilor, a calomniilor, a marturiilor false sau a accidentelor de calatorie.”
   Cuadratura Saturn – Mercur, scria acelasi autor:” Nativul are ambitii mari si aspiratii inalte de a activa cu succes si a domina sferele de preocupari influentate de casa a treia (comunicarea), dar eforturile sale sunt insotite de tergiversari, dezamagiri, obstacole si limitari, iar in unele cazuri el se confrunta cu criticile celorlalti si cu opozitia lor, fatisa sau ascunsa si eforturile lui sunt adesea obstructionate sau zadarnicite si planurile rasturnate. Problemele sunt generate de calomnii, marturii false, scrisori sau documente falsificate, texte neprietenoase, scrisori intarziate sau rastalmacite, iar nativul la randul sau ii poate pune pe altii in dificultate prin mijloacele enuntate mai sus.”
   Deasemenea in cartea sa “Horoscopul de la A la Z” scrisa de acelasi autor, vine si ne aduce in prim plan definitia aspectului din astrograma domnului Victor Ponta: “Marte in aspect ostil cu Saturn (cuadratura) – partea rationala si cea senzoriala sunt in conflict, provocand neantelegeri, egoism, un temperament iute, violenta, acte pripite, impulsive, deceptie, resentimente, sentimente de cruzime, razbunare in cazul unei opozitii fatise.”
   Evident, exemplele pot avea continuitate pentru ca astrograma domnului actual premier al Romaniei se confrunta cu o zestre Ancestrala se pare destul de sinusioasa din partea Destinului. Astfel incat sintagma “ a calca peste cadavre”, este bine aspectata in astrograma sa. Nu doresc sa mentionez toate aspectele de cuadratura si sa aduc argumente pro sau contra in plan astrologic asupra modului in care dansul abordeaza situatiile pentru ca s-ar gandi cineva: “mai asta chiar are ceva cu omul!” din contra, doresc sa evit toate aceste nuante. Insa mai trebuie sa punctez un aspect destul de interesant care practic vine si confirma niste aspecte din sfera ascunsa a personalitatii si temperamentului. Anume, prezenta elementului karmic Lilith in constelatia Scorpion care se traduce astefel: ”se poate interesa de mistere, de enigme; puternica sexualitate ce poate fi sublimata prin studiul esoterismului; spirit analitic aplicat altora; puter pasionala, tentatie, frustrare, ambitie materiala, fantasem, tendite de sinucidere, luciditate rece, magnetism, probleme financiare.” Expunea in carta sa “Astrologia in Noua Era” celebrul astrolog Dan Ciuperca si aici subtilitatile, falsul sunt la ele acasa, care iata confirma aspectele de mai sus, insa si dorinta de razbunare datorita frustrarilor.
   Ar trebui luat in calcul si un aspect pozitiv pentru a fi impartiali si singurul care ar fi printre nenumaratele aspecte de conflicte care macina persoanlitatea si ii va macina intreaga existenta de la nastere si pana la moarte este configuratia astrologica numita “Marea Piramida” intre Luna – Saturn – Uranus, ceea ce va conferi popularitate si o pozitie importanta fondata intru cu totul pe caracteristicile enuntate mai sus.
   Astfel incat asa cum spuneam intr-un material prezentat de mine in urma cu o luna:”Romanul – abordare astrologica”, neamul asta romanesc datorita sensibilitatii si nuantele nostalgice, asa a hotarat Destinul tarii noastre sa ne trimita cate un dictator, pentru ca deseori a trebuit sa fim impinsi de la spate.
   Obiectiv si impartial acestea ar fi cateva aspecte si credeti-ma ar fi mult mai multe de scris si spun, insa din motive obiective prefer sa ma limitez aici, pentru ca cineva ar putea interpreta ca am ceva cu omul, ceea ce nu este adevarat. Insa concluzionand astrograma dansului, fiecare va trebui sa ne ducem Crucea Destinului pe care va trebui sa ne-o asumama si sa ne-o acceptam. Iar asumarea vine de la nasterea fiecarei entitati asa cum este si domnul Victor Ponta. Dincolo de omul public, este o entitate si cu totii aveam sanse egale in fata Universului.


Klaus Iohannis nascut in Sibiu, data 13 iunie 1959, ora nasterii necunoscuta.
   Domnia sa, urmatorul candidat la alegerile prezidentiale, are un caracter ferm, rational, pragmatic, materialist si de bun organizator, manager, economist si aspectele care au directa legatura cu cifrele si calculele. In primul rand orice personalitate din constelatia Gemeni este recunoscut pentru modul de promovare si gestionare a potentialului sau managerial propriu. Mental bine cladit, cu responsabilitate dar si dualitate. Rigiditatea in contrast cu adaptabilitatea si exprimarea rece de cele mai multe ori sunt influentele si prezenta Lunii in constelatia Fecioara. Llwellyn George in al sau manual “Horoscopul de la A la Z” spune despre acest aspect:” asigura o capacitate mentala buna (profesia sa de baza fiind profesor – era de asteptat), o minte receptiva, o memorie pe masura si abilitatea de a invata cu usurinta si de a urma un parcurs intelectual. Pasiune pentru stiinta in general. Nativul este de regula tacut, neostentativ si lipsit de pretentii. Desi nu-I lipsesc talentul si ambitia, prefera sa-si castige existenta prin meritele personale si prin puterile intelectuale proprii. Are o imaginatie bogata, dorinta de schimbare, calatorie si investigatii.”
   Aprofundarea, meticulozitatea, dorinta de impunere prin cunostintele proprii, nuantele dezvoltate ale comunicarii si potentialul intelectual pune in evidenta simplitatea unuei personalitati tacute dar pe care te poti baza datorita particularitatilor spiritului practic, de bun organizator si ambitia care aduce de la sine formele multiple de adaptabilitate.
   O astrograma mult mai echilibrata prin nuantele de unghiuri pozitive de sextil si trigonocratie. Mai mult personalitatea si orgoliile care pot conduce catre nuante ale incapatanarii constructive, mobilizandu-I si pe ceilalti din jur. Personalitate autodidacta, care pune pe prim rang inteligenta si apoi latura instictuala.
   Va trebui in schimb sa se fereasca de generozitate atunci cand vine vorba de finante si bunurile materiale pentru ca risca sa fie deposedat, calomniat si agatat in intrigi pe departe de a fi adevarate. Aduce un caracter mult mai onest desi dual de cele mai multe ori datorita guvernatorului astrogramei Mercur, care potenteaza intelectul si ratiunea. 
   Interesanta este si abordarea sau raporturile cu banii, finantele si bunurile materiale in ceea ce il priveste de domnul Klaus Iohannis, imi permit sa citez din manualul de astrologie, "astrologia in Noua Era" volum scris de catre Dan Ciuperca si in care trateaza astfel Lilith in constelatia Taur: "raporturile cu banii sunt afectate; dorinta sau refuz de bani; uneori fascinatie prin puterea banului sau renuntarea la bani; probleme financiare, dificultati in exprimarea senzualitatii; sublimare senzuala in arta; uneori hipersensibilitate; gelozie, posesivitate, probleme de nutritie." Acesta este o caracteristica, insa daca tentatiile sunt mari ma indoiesc ca domnul Iohannis s-ar abtine de la unele castiguri necuvenite si principalele conflicte pot veni in teriorul domniei sale, ori ca se va fi furat sau deposedat de bunuri ori ca poate da el niste tunuri. Ambele nuante sunt acolo in sectorul personalitatii, dar in principiu pierderea bunurilor datorita speculatiilor finainciare, indiferent de natura acestora.
   Deasemenea ceea ce imi atrage atentia, conform definitiei din cartea sa "Horoscopul de la A la Z" manual scris de catre Llewellyn George, va trebui sa dau mentionez aspectul ostil (cuadratura) Neptun - Marte care aduce in vizor urmatoarele aspecte:" "se mentine pasiunea pentru curiozitati si calatorie. Se manifesta tendinta catre o mare toleranta fata de sine si sentimente de autosuficienta. Nativul este expus la problemele legate de relatiile cu sexul opus si la conflicte. Planeaza pericolul unui accident sau a unei pierderi cauzate de apa sau substante lichide, de otravuri, medicamente sau obiceiuri rele, de furturi sau samavolnicii. Nativul are de suferit de pe urma duplicitatii, a deceptiilor, fraudelor, contrafacerilor, coruptiei, acuzatiilor false, arestului. Predispozitie catre confuzie si obsesie, ceea ce genereaza tulburari, halucinatii si idei fixe. Daca Marte si Neptun sunt influentate pozitiv, toate aceste aspecte, mentionate anterior, pot fi amelioare."
   Un alt aspect interesant de mentionate in plan astrologic, face referinta la sobrietate si conservatorism. Llewellyn George, spune despre aspectul optim (trigon) al planetei Saturn - Luna: " semnifica o gandire rationala, conservatoare, precauta, grava si meditativa, nu neaparat inclinata spre veselie, ci mai curand prevazatoare, constiincioasa si potrivita pentru afae pe ceri in general. Nativul se bucura de popularitate, incredere, stima de sine; este diplomat sigur pe el; are capacitati organizatorice, constructive si sistematizatoare; realizeaza foarte mult datorita tactului, subtilitatii si diplomatiei, fara a folosi forta. Este o pozitie planetara proprice pentru profesie, pentru avansarea sociala si numirea in posturi de incredere si responsabilitate datorita eforturilor personale sustinute. Nativul se bucura de sustinerea financiara si de aprobarea parintilor, prietenilor, a celor mai in varsta si a angajatilor."

   Ma voi opri aici cu descrierea si profilele astrologice din delimitarea aspectelor si prezentei planetelor in constelatiile zodiacale ale celor doi pretendenti la functia de presedinte, subliniind ca si la inceput ca analiza este pur obiectiva, impartiala si ca avem in fata ochilor doua astrograme diferite, cu doua persoanlitati diferite, as spune, poate chiar la extreme una fata de celalata. Tocmai din dorinta de a fi impartial am considerat publicarea acestui articol acuma, tocmai pentru a nu da curs provocarilor si pentru a evita implicarea intr-un mod mai putin sau mai mult voit a ceea ce inseamana Victor Ponta si Klaus Iohannis. Orice astrolog cu ceva cunostinte in domeniu ar putea confirma astrogramele celor doua personaje!
   Pace si Liniste Launtrica si fie ca Universul sa ne ocroteasca asa cum a facut-o si pana acum. Pentru ca poporul roman este intradevar pe langa alte state apropiate o oaza a Credintei si Spiritualitatii care ne va conferi protectie!
  

Articol preluat de pe blogul http://constelatiadestinului.blogspot.ro/

2 comentarii:

  1. Un asa-zis ,,astrolog" subiectiv pana in maduva oaselor...O gama larga de porcarii despre Ponta si o gama larga de ,,bunatati" pentru sas...Exact parerile basescului...Se vede ca autorul este un pervers, ii este frica de Dumnezeu, cum i-a fost si baselului, atunci cand incalca des Constitutia...Hala astrologie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parerea mea este ca arata foarte bine cum e toata clasa politica.

      Ștergere