marți, 4 noiembrie 2014

Horoscop 3-12 Noiembrie 2014 - la o cafea cu Marte si Pluto


In data de 11 Noiembrie 2014, Marte si Pluto isi dau intalnire in semnul Capricornului la gradul 11. Cele doua planete se intalnesc la fiecare 2 ani iar ultima lor intalnire a fost pe 27 Noiembrie 2012 la gradul 8 Capricorn.
Acest ciclu, Marte-Pluto, nu este unul de maxima importanta la nivel global pentru ca intervalul de 2 ani este mult prea redus pentru a produce schimbari profunde. El actioneaza ca factor declansator pentru cicluri mai mari.  Ciclul Marte-Pluto devine important in harta fiecaruia dintre noi atunci cand avem planete sau alte elemente la gradul in care are loc intalnirea lui Marte cu Pluto.
Energia pe care o degaja Marte conjunct cu Pluto este foarte mare dar cu un timp de reactie foarte scurt. Este similar energiei atomice care intr-o fractiune de secunda degaja extrem de multa energie.  Daca reusim sa colectam energia din aceea fractiune de secunda atunci vom putea pune in miscare lucruri care in mod normal ar fi de neschimbat.
Acest lucru se produce si in viata noastra in aceasta perioada cu Marte si Pluto, 3-12 Noiembrie 2014. Cei care au planete in Capricorn, Rac, Balanta sau Berbec si ma ales la gradele 11-12 vor primi acest impuls fie ca vor sau nu.  In acest caz este posibil ca in perioada urmatoarelor luni sa se declanseze o serie de evenimente care vor aduce schimbari profunde in viata acelei persoane.
Si ceilalti , care nu sunt vizati in mod direct de Marte-Pluto, pot folosi de aceste tipar energetic pentru a face anumite schimbari si a initia lucruri noi.
Marte reprezinta actiunea,vointa si manifestarea clara a intentie noastre.  Cu Marte discutam de  'Eu actionez, eu fac' si nu de  'Eu vreau, eu imi doresc'. Pluto vine cu focalizarea acestei intentii la un nivel foarte profund, la un nivel atomic, in esenta lucrurilor.  Cele doua energii combinate genereaza  un camp extrem de puternic de manifestare a unor intentii. Este ca o  raza  laser care patrunde adanc in constiinta noastra. Este ca si cum conexiunea ta la internet pentru un momet scurt de timp devina atat de rapida incat ceea ce descarci de pe un site se produce instant. Sau ca atunci cand doresti sa ai o intalnire cu cineva la care nu ai acces in mod normal si din intamplare vei da nas in nas cu aceea persoana si ai la dispozitie un 1 minut sa faci ceva. Cu Marte-Pluto nu mai exista intermediari. Totul merge direct la tinta. Se trece de toti Sfintii si alte ierarhii pentru a merge direct la Sefu'.
Momentul 11 Noiembrie este cu atat mai puternic cu cat in acea zi punctul median Soare-Neptun se afla peste Marte-Pluto. Este o amplificare a intregii energii si care ne ajuta sa ne manifestam dorintele si visele intr-un mod mult mai clar.
Intrebarea este urmatoarea: esti in stare sa valorifici acest moment? Stii ce vrei? Daca iti iese in cale Pestisorul de Aur si ti-ar indeplini o dorinta, care ar fi aceea? Cand se intampla lucrurile, nu ai timp sa te gandesti. Poarta se deschide pentru o fractiune de secunda. Ai pasit sau nu. E foarte simplu.
Dar sa vorbim mai la concret. Practic in aceasta perioada cu punctul maxim pe 11 Noiembrie avem ocazia de a ne deschide o astfel de poarta de manifestare a unor dorinte si intentii. Dar daca Marte-Pluto nu activeaza un punct sensibil in harta noastra atunci e foarte posibil ca nimic sa nu se intample. Dar putem sa ne folosim de liberul arbitru pe care il avem si sa utilizam acest moment astral.
Ce trebuie facut?
In primul rand trebuie sa va definiti ceea ce va doriti. E bine sa fie ceva concret si clar. Marte-Pluto avand un ciclu de manifestare de 2 ani nu este de mare ajutor pentru lucruri pe termen lung. Energia degajata este foarte puternica dar se manifesta rapid. 
Alegeti-va un obiectiv clar si bine determinat. E ceva ce ati vrea sa se intample in viata voastra in urmatoarele 6 luni.  Nu conteaza ca nu stiti cum o sa ajungeti acolo , cum o sa se intample lucrurile. Este important ca dorinta voastra sa fie puternica si intentia ferma. 
Al doilea pas consta in a vedea ce tine de voi pentru a face acel lucru. Ce va impiedica sa obtineti acel lucru? Ma refer strict la ceea ce tine de voi si nu de exterior. De exemplu: vreau sa castig mai multi bani. Bun. Ce te impiedica sa castigi mai multi bani? Raspunsuri de genul: sefu nu vrea sa-mi mareasca salariul, situatia in Romania este asa si asa nu sunt bune. Sunt doar proiectii exterioare. Afla ce anume din tine te tine pe loc. Care e teama, frica, lenea, principiile , etica, morala care te impiedica sa obtii ceea ce vrei.  Afla acel element cheie care simt ca e in tine si ai vrea sa-l schimbi.
Pana acum avem definite un OBIECTIV si o PIEDICA. Urmatorul pas este sa folosim energia Marte-Pluto pentru a depasi PIEDICA astfel incat sa ne atingem OBIECTIVUL.  Iar pentru aceasta trebuie sa facem o ALEGERE care sa elimine PIEDICA. De exemplu daca PIEDICA este 'lipsa de incredere' atunci ALEGEREA sa fie 'incredere in propriile forte'.  In acest caz va focalizati intreaga atentie pentru a atrage 'incredere' pentru a obtine OBIECTIVUL.
Cu Marte-Pluto trebuie sa facem un lucru aparent marunt dar de esenta. Pentru a va manifesta intentia mai clar puteti folosi urmatorul exercitiu de vizualizare.  E bine sa va retrageti si pentru 5-10 minute sa fiti linistiti si relaxati. Momentul 11 Noiembrie este cel maxim dar puteti sa-l faceti de mai multe ori pana atunci pentru a va antrena.
Exercitiul de vizualizare are doar cativa pasi si e bine sa va lasati imaginatia libera pentru a-limbogati cu ceea ce simtiti. Relaxati-va prin o respiratie profunda pentru cateva momente.
Vizualizati-va ca sunteti intr-o cladire in fata unui lift. Sunteti in fata liftului si tineti in mana un dosar. Acel dosar contine o foaie de hartie pe care scrie OBIECTIUL si ALEGEREA (puteti sa scrieti dinainte pe o foaie OBIECTIVUL si ALEGEREA si sa faceti exercitiul de vizualizare tinand in mana hartia). Cititi si recititi ceea ce scrie pe aceea foaie de hartie pana simtiti ca doriti cu adevarat sa obtineti acel lucru. Nu trebuie sa existe nici un dubiu in voi ca nu ati vrea acel lucru. Ramanand in acea stare uitati-va la liftul din fata voastra si vedeti cum luminile lui arata ca el coboara spre voi. In momentul in care ajunge la nivelul vostru usile sale se deschid si inauntru se afla o persoana. Lasati mintea voastra sa contureze acel personaj. Aveti cateva secunde pana se inchid usile liftului sa-i dati dosarul vostru spunandu-i 'Aceasta este alegerea mea. Multumesc'. Dupa ce usile se inchid vizualizati cum liftul incepe sa urce pana ajunge la ultimul etaj. Cu fiecare nivel pe care il parcurge liftul simtiti cum sunteti din ce in ce mai aproape sa obtineti ceea ce va doriti. Cand ajunge liftul la ultimul etaj aduceti in interiorul vostru starea de certitudine ca acel lucru se va intampla. Iesiti din exercitiul de vizualizare si revenit in corpul vostru.
Puteti repeta acesta exercitiu pana cand simtiti ca lucrurile sunt puternice in voi la nivelul dorinte si intentiei. In paralel cautati sa faceti ceva concret in viata voastra care sa marcheze ALEGEREA. Plecand de la exemplul cu increderea puteti sa va cumparati un lucru marunt dar care pentru voi sa marcheze alegerea facuta , atragerea increderii in viata voastra.
Facand aceste lucruri puteti folosi in mod pozitiv energia Marte-Pluto. Altfel usa se deschide si se inchide la loc. Peste doi ani se va deschide din nou. Tine de noi sa folosim aceste tipare energetice pentru a ne face viata mai buna. Tot ceea ce in noi ne apartine. Suntem rezultatul propriilor actiuni, ganduri,emotii. Problema este ca noi am uitat sa mai alegem pentru noi. Functionam pe programe predefinite care ne pre-seteaza anumite alegeri. Ceea ce consideram liber arbitru in 99% din cazuri este un program predefinit.
Spor la treaba,
Dan
Sursa: http://www.ascella.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu