vineri, 14 noiembrie 2014

NOUA ORDINE MONDIALA VREA SA CREEZE UN STAT UNIC PLANETAR PRIN CARE VA CONTROLA TOTUL PE TERRA!

NOUA ORDINE MONDIALA vrea sa creeze un STAT UNIC PLANETAR prin care va controla TOTUL pe TERRA!

Noua Ordine Mondiala vrea sa creeze in cel mai scurt timp un stat unic planetar (Guvern Unic Planetar) prin care va putea controla orice ramura a omenirii sub o singura conducere.
Cel mai avansat stadiu de punere in aplicare a acestui plan poate fi observat pe continentul european, unde Uniunea Europeana (UE) reuneste 27 de state, din care 16 au adoptat deja moneda unica, EURO. Exista un Parlament European, o Comisie Europeana, o Banca centrala europeana, o Curte de Justitie Europeana etc. Si in celelalte zone ale lumii se merge vizibil in aceeasi directie, prin crearea unor uniuni continentale. Privind lucrurile in ansamblu, UE apare ca o zona de testare a unui model care este in curs de replicare in intreaga lume.
Pe continentul nord american, este prevazuta constituirea Uniunii Nord Americane (North American Union-NAU), care va avea ca moneda unica AMERO. Totul a fost negociat si decis fara acordul cetatenilor SUA, Mexicului si Canadei. In SUA Congresul nu a fost consultat, desi acest lucru contravine legislatiei americane.
Pe continentul sud american a fost deja constituita, prin integrarea a doua uniuni economice regionale, Mercosur si Comunitatea Anzilor, Uniunea Statelor din America de Sud (Union of South American Nations, UNASUR dupa abrevierea din limba spaniola). Aceasta include 12 tari. Intentia de creare a unei Comunitati Sud Americane dupa modelul Comunitatii Europene a fost anuntata inca din decembrie 2004, cand a fost semnata Declaratia Cuzco, cu ocazia celui de-al treilea summit sud american. Tratatul de constituire al UNASUR a fost semnat pe 23 mai 2008. El prevede adoptarea unei monede unice, crearea unei banci centrale (Banca Sudului) si instalarea unui Parlament Sud American in capitala noii uniunii, Quito, Ecuador. Allan Wagner Tizón, fost secretar general al Comunitatii Anzilor, a anuntat ca termenul de finalizare a procesului de integrare este 2019.

Pe continentul african a fost constituita din iulie 2002, Uniunea Africana (African Union, AU), alcatuita din 53 de state. Comisia Uniunii Africane este constituita dupa modelul Comisiei europene si isi are sediul in Addis Abeba, Etiopia. Parlamentul African (Pan-African Parliament-PAP), constituit dupa modelul Parlamentului European are 265 de membri si este situat in Midrand, Africa de Sud. Si Uniunea Africana s-a nascut, conform planului, din comunitati economice regionale, cum ar fi Organizatia pentru Unitatea Africana (Organization of African Unity-OAU) sau Comunitatea Economica Africana (African Economic Community). Are o armata proprie (care a intervenit ca forta de mentinere a pacii in conflictele din zona, cum ar fi cel de la Darfur sau cel din Somalia), o banca unica (Banca Africana de Dezvoltare), o Curte de justitie (Curtea Africana de Justitie). AU are in plan implementarea unei monede unice, AFRO. Unele tari din nordul Africii, cum ar fi Marocul, nu fac parte din AU, dar este prevazuta integrarea lor intr-o Uniune pentru Mediterana, care va fi alcatuit din UE, tari din Nordul Africii si din Orientul mijlociu.
In Asia, lucrurile sunt ceva mai putin avansate, insa etapele parcurse pana acum sunt aceleasi. In 2002 a fost constituit, prin unirea mai multor organisme economice (ASEAN, SAARC, Gulf Cooperation Council), Grupul de Dialog pentru Cooperare Asiatica (Asia Cooperation Dialogue-ACD). Din el fac parte 30 de state si este considerat drept precursorul Uniunii Asiatice. Tarile din Orientul mijlociu, care fac parte din Asia, dar nu si-au manifestat intentia de a intra in ACD au inceput deja sa constituie o Uniune a Golfului, in care este prevazuta adoptarea unei monede unice, dupa ce in 2008 a fost creata Banca Centrala a Golfului (Gulf Central Bank).
Ce mai ramane? Australia, care este ea insasi o tara continent. In iunie 2008, Kevin Rudd, primul ministru al Australiei, a anuntat ca se urmareste crearea pana in 2020 a unei Comunitati Asia-Pacific, dupa modelul Uniunii Europene.
Tragand linie, din cele 195 de „state independente” care exista pe glob, 125 se afla deja incluse in una sau alta din cele cinci uniuni continentale. Din totalul populatiei globului (6.760.000.000 de oameni), 5.880.000.000 sunt deja inclusi in una din aceste uniuni. Iata cum pasii cruciali au fost facuti pe nesimtite, pentru a putea constitui mai usor statul unic planetar, sub o singura conducere (guvernul unic mondial).
Sursa: piatza.net
http://www.caplimpede.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu