vineri, 14 noiembrie 2014

Schimbari si Destin pentru Romania


   Intervalul 17 noiembrie – 23 decembrie preconfigureaza la orizont una dintre cele mai dificile perioade din evolutia Romaniei ca tara. Datorita multitudinii de evenimente in plan intern care va intensifica intr-o masura destul de mare nemultumirea si nuanta de agresivitate asupra populatiei si maselor de oameni.
   Aspectele din casa a patra aduc in prim plan o serie de evenimente si schimbari care vor avea directa legatura cu fenomenele meteorologice extreme, indiferent de nuantele lor acestea pot afecta dispozitia in planul psihic dar si fizic. Nelinisti, stari de agitatie si tensiuni, la nivel de manifestare in organismul uman dar si in raporturile socio umane, elemente care pot contribui la panica colectiva. In primul rand as dori sa mentionez tot ceea ce are legatura cu furtunile Solare si nu numai. Extremele temperaturilor dar si schimbarile bruste ale presiunii atmosferice. Indiferent de predictiile meteorologilor, pentru ca si acestia se vor confrunta cu anumite aspecte de anomalii asa cum de altfel fenomenul s-a manifestat in decursul lunii octombrie. Insa mai mult, dupa data de 15 noiembrie 2014 raceala, caderile de zapada care ne pot lua pe nepregatite, frigul o alta nuanta care va contribui la forma de manifestare a extremelor din punct de vedere al climei. Se vor evidentia schimbari in comportamentul uman dar si in regnul animal toate aceste framantari din interior spre exterior. O etapa in care desi avem o anumita doza de protectie putem asista la alunecari de teren, miscari ale scoartei terestre si o intensificare a seismelor indiferent de magnitudinea lor. Intradevar momentele culminante care vor domina aceste trasaturi vor fi zilele de 15 noiembrie, 28, 29 noiembrie dar si primele doua saptamani ale lunii decembrie 2014. In concluzie ne putem astepta la orice forma de eveniment meteorologic extrem cu o usoara revenire din data de 20 decembrie care poate provoca daune intr-o masura mai mica sau mai mare.
   In alta ordine de idei voi continua exemplificarea si circumstantele simbolisticii casei a IV-a din punct de vedere astrologic si imi permit sa pun in evidenta o serie de nemultumiri emotionale, stari de conflict interior la nivel de natiune din care se pot naste o intensificare la scara larga in toata tara a nemultumirilor populatiei. De altfel va fi un interval care cuprinde partea a doua a lunii noiembrie si implicit primele doua saptamni ale lunii decembrie in care va trebui sa evitam tot ceea ce poate aduce “marul discordiei” si nu m-ar mira faptul unui conflict cu implicare internationala sau asa cum vedem in aceste momente nemultumirile diasporei dar si o serie de sanctiuni aplicate de catre forumurile internationale. Atacuri din exterior si amenintari care vor fi vizibile prin declaratii internationale si vor trebui echilibrate parghiile si relatiile internationale si nicidecum manifestarea in mod extremist pentru ca lucruile ar putea denatura cu usurinta.
   Practic vom asista la o nemultumire generala si situatii emotionale conflictuale care pot scapa de sub control asta datorita modului si formelor de abordare din partea maselor de oameni nemultumite. Putem asista la blocarea drumurilor sau principalelor cai de transport. Nemultumiri venite din partea reprezentantilor agriculturii. Miscari ale oamenilor cu profesii in activitatile subterane. Manifestari care vor fi chipurile coordonate de catre vre-un politician, insa daca etapa in sine nu coincidea cu momentul de dupa alegeri, lucrurile si formele de manifestare aveau sa fie la fel cum sunt prezentate mai sus.
   In orice caz, starea natiunii va fi una conform descrierii simbolisticii astrologice:”o etapa de criza existentiala ca si forma de manifestare in randurile populatiei si a maselor de oameni.” Ca si cum Romania ca tara si entitate, datorita actiunilor venite din partea populatiei si a maselor de oameni, contribuie la o stare de autoizolare, panica generala si conflicte creeate pe fond emotional intens, chiar, nu in ultimul rand, conflicte interetnice.
   Ei bine ca tara ne vom afla la un moment de rascruce, lasand deoparte fenomenul electoral, mai mult Destinul si planul Universului va contribui aici la principalele forme de manifestare. Daca in 1989, Destinul si implicarile puterilor internationale au avut un civant greu de spus, in perioada imediat urmatoare vor fi cu siguranta atitudini de provocare intentionata de catre unii pentru influentarea maselor de oameni tocmai pentru a se creea un conflict intern, lasand deoparte razboiul civil. O etapa de schimbare, de scindare, in care daca oamenii nu vor da dovada de retineri si autocontrol, practic pana la finalul lunii iunie vom asista probabil la cele mai extremiste forme de manifestare a populatie, insa nuantele cele mai incisive vor fi in acest interval imediat urmator.
   Un alt aspect important poate avea directa legatura cu exploatarile resurselor subterane, ale gazelor de sist si tot ceea ce poate aduce in prim plan extractia din pamant. Aici vor fi jocuri puternice care pot fi vizibile si schimburi de replici nu atat de placute.
   Iata asadar implicatiile casei a IV-a in plan astrologic care pot face sa scindeze nu chiar intr-un mod atat de placut Destinul si soarta Romaniei ca tara. Evident nu doresc sa nuantez negativ acest gen de evenimente insa cu siguranta in unul dintre aspectele mentionate mai sus lucrurile si circumstantele vor fi vizbile.
   Deasemenea un fenomen in masa, care sa predispuna in cele din urma a unei morti colective poate fi posibila tinanad cont de anumite aspecte vizbile deasemenea in astrograma Romaniei ca tara. Implicit evenimente in minele din subteran, conflicte stradale, conflicte interetnice sau divergente destul de solide intre clanuri, familii sau organizatiile din tara.
   In mod cert, aceasta perioada din an va fi un preambul la evenimentele care se pregonfigureaza in viitorul evolutiei Romaniei ca tara si dincolo de faptul ca vom avea protectie providentiala lipsa de amenintari la poarta granitelor noastre vor fi cu certitudine in decursul anului 2015 cand practic raporturile si relatiile international vor putea implica deficiente de comunicare si izolarea Romaniei ca tara din partea altor puteri internationale.
   Mi-as fi dorit sa fi vorbit de un interval mult mai benefic, tinand cont ca nu am mai publicat de ceva timp informatii aici, insa ultimele luni mi le-am petrecut studiind aceste aspecte si ce implicatii ar putea aduce ele strict din a doua jumatate a lunii noiembrie si pana la final de an 2014. Evenimente care vor contribui la schimbarea Destinului impuse chiar de acesta din urma, tinand cont ca principalele schimbari, atitudini si evenimente majore pentru tara noastra s-au petrecut incepand din a doua jumatate a lunii noiembrie si continund pana la final de luna mai, atunci cand tara noastra a cunoscut principalele transformari si momente cheie de evolutie fie ca au fost in bine, fie ca s-au intamplat evenimente neplacute care prin nuanta lor au exercitat o influenta negativa.
   Aceasta ar fi ecuatia astrologica pentru intervalul 17 noiembrie – 23 decembrie si fie ca Universul si Bunul Dumnezeu sa ne aiba in paza!

Pace si Liniste Launtrica!

Sursa: http://constelatiadestinului.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu