joi, 6 noiembrie 2014

Previziuni terifiante pentru 2013-2020: anul și apocalipsa!

"Sfârşitul lumii" din 21 decembrie 2012 nu a fost primul și nici ultimul! A fost doar cel mai mediatizat și, totuși, iată, nu a avut loc. Pasiunea pentru subiect nu s-a stins, însă: "cunoscătorii" propovăduiesc nu mai puțin de alte opt apocalipse, "programate" până la sfârșitul anului 2020!

  • Salvarea vine din Cosmos - Poţi scăpa de apocalipsă şi în Bugarach, o localitate de 200 de locuitori din sudul Franţei, în apropierea Pirineilor. Se spune că sub muchia lungă a muntelui e rampa de lansare şi de evadare către spaţiul cosmic. De acolo, în ziua apocalipsei, cei selectaţi urmează să fie salvaţi de extratereştri. Până atunci, localnicii închiriază apartamente cu 4 camere pentru 1.500 de euro pe zi, corturi cu 450 de euro sau vând apă de izvor, despre care zic că e miraculoasă, cu 15 euro sticla.
PUBLICITATE
evz.ro a făcut "inventatul" celor opt "sfârșituri ale lumii". Iată-le, așa cum le-a cules din lumea internauților obsedați de temă:


2013: lupul monstruos înghite soarele

Pentru anul 2013 cercetătorii amatori programează Ragnarok (Ziua Judecăţii sau Ispăşirii), conform mitologiei scandinave - ultima bătălie dintre zei şi monştri, în timpul căreia va pieri lumea actuală. Conform profeţiei, în ziua Ragnarok-ului un lup monstruos Fenrir va înghiţi soarele şi va arunca lumea în beznă. Apoi marea va ieşi din albia sa, iar din adâncurile ei va apărea şarpele mondial Jormungand, care împreună cu Gigantul de Foc Surut şi Împărăteasa Lumii de Dincolo Heli, dar şi cu Zeul perfid Loki, va lupta cu Zeul Suprem Odin. Iar în timpul acestei lupte Surt va arde complet lumea existentă.
 


2014: un nor de praf cosmic ne "mătură"

La Sistemul solar va ajunge un nor de praf cosmic, care va mătura totul în calea sa.


2015: moartea civilizației

Sfârşitul ciclului de 9576 de ani, ce duce la moartea civilizaţiei. Această teorie a fost emisă, cu aproximativ 20 de ani în urmă, de către istoricul ucrainean Nicolae Cimîhov. În opinia sa, coliziunile naturale şi sociale de pe Pământ sunt cauzate de fenomene cosmice, în special, de crizele provocate de aranjarea corespunzătoare a planetelor sistemului solar în anumite perioade de timp. Astfel de situaţii apar la fiecare 1596 ani - acesta fiind ciclul de bază. Iar şase cicluri de acest fel constituie exact 9576 ani, care se vor încheia în anul 2015.


2016: emisiile de gaze dezlănțuiesc potopul

James Hansen, cercetătorul stării climatice a Pământului şi şeful Institutul Studiilor Spaţiale Goddard, consideră că, dacă nu vor fi luate sub control emisiile de gaze cu efect de seră, procesul de distrugere completă a gheţarului Groenlanda va fi ireversibil şi deja în anul al 16-lea, cea mai mare parte a uscatului va fi inundată.


2017: sfârșitul Rusiei - sfârșitul lumii

Sfârşitul lumii conform teoriei catastrofelor ierarhice. Dacă e să vorbim pe scurt, fiecare catastrofă ierarhică nouă are loc mai rapid decît cea anterioară, conform timpului în proporţie de 3 la 1. Autorul a asociat prima catastrofă ierarhică cu epoca lui Petru I, care a venit după 700 de ani de la încreştinarea Rusiei. Următoarea etapă a "degradării" - de la epoca lui Petru cel Mare până la Revoluţie şi Războiul Civil a durat aproximativ 230 de ani. Perioada sovietică - 75 de ani. Ca, în sfârşit, cea de-a patra etapă, care finalizează istoria societăţii ruse cu durata de 25 de ani să se finalizeze în anul 2017, Sfârşitul Rusiei constituind şi sfârşitul lumii.


2018: războiul nuclear

Acesta ar fi anul războiului nuclear prezis de Nostradamus.


2019: coliziunea cu un asteroid

Coliziunea cu asteroidul 2002 NT7. În ciuda faptului că oamenii de ştiinţă susţin că, o apropiere periculoasă cu ar fi posibilă mai târziu, în anul 2029, iar apoi în anul 2036, când asteroidul va zbura de 10 ori mai aproape de Pământ, decât se află Luna faţă de noi.


2020: apocalipsa după Isaac Newton

Isaac Newton, bazându-se pe previziunile Sf. Ioan Bogoslov, a calculat că sfârşitul lumii va avea loc exact în acest an. Dar ceva concret despre anul 2020 încă nu se ştie.


Sursa: www.libertatea.ro

2 comentarii:

  1. Hai sa fim seriosi,Nostradamus nu a fost in stare saprezica ziua cand fiul sau a murit si nici ziua cand insusi MARELE N.ADAMUS avea sa plece dintre cei vii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Razboiul nuclear e prezis in fiecare an din 2012 in coace. Ce va fi... Dumnezeu stie sau poate nici el, caci depinde de nivelul evolutiei omenirii.

      Ștergere