marți, 2 decembrie 2014

Horoscop. Planeta Marte intră în zodia Vărsător

Zodia Vărsător

Marte, planeta acţiunii şi a iniţiativei, va intra în zodia Vărsător pe 3 decembrie 2014, unde va rămâne până pe 12 ianuarie 2015.

Vărsătorul este semnul care simbolizează fraternitatea, umanismul, progresul, libertatea şi originalitatea. Reprezintă colectivul, societatea, grupul, dar şi nevoia de schimbare, de transformare benefică a acestora. Tranziţia lui Marte prin această zodie ne va aduce mai mult curaj şi iniţitivă pe aceste planuri, scrie Eva.ro. 

Vom fi mai interesaţi de modul în care acţiunile noastre afectează colectivul şi mai puţin orientaţi către propriile interese. Această atitudine este una benefică mai ales prin faptul că va coincide cu perioada sărbătorilor, în care întâlnirile cu familia, prietenii şi cunoştinţele sunt la ordinea zilei. Faptul că fiecare se va concentra asupra binelui general are un potenţial semnificativ pentru clipe cât mai frumoase împreună.
Vărsătorul mai este şi zodia ideilor, iar Marte aici te va ajuta să le exprimi cu mult curaj şi chiar să le pui în practică, chiar dacă par nonconformiste sau ciudate. De asemenea, este o perioadă în care regulile nu mai par atât de importante. Vom fi înclinaţi să renunţăm la cele pe care le respectam cu sfinţenie, din obişnuinţă, dar care nu ne erau cu adevărat folositoare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu