marți, 2 decembrie 2014

SOLDATI ISRAELIENI IN MUNTII BUZAULUI....De o saptamana, Buzaul este calcat discret de soldatii “urmasilor lui Moise”. In numar de 200, au inchiriat doua etaje de hotel la Pietroasa si inca unul – spun zvonacii – tocmai sub ei, pentru a fi in…siguranta.

Sa zicem ca este cum spune comunicatul armatei: ca “vor face exercitii in Muntii Buzaului in care sunt implicate si aparate de zbor tip C-130 Hercules”… a fost o gluma militareasca sau ce? Haida-de, cum sa zbori cu Hercules in munti? Ei nu au fost in stare sa zboare nici pe Bucegi cu elicopterul (anul trecut cand s-au prabusit cu un elicopter Sikorsky CH-53 apartinand IAF), dar cu Hercules in salbaticii munti ai Buzaului, unde spun specialistii sunt multi factori ce fac aproape imposibil acest lucru?

Nu suntem prosti cu totii draga M.A.P.N.-ule! Sa ne aducem aminte cum prin anii ’80, tot o echipa de militari de acolo a venit cu magnetoscoape sa masoare prin muntii nostrii si cum Securitatea si Serviciile Secrete ale ambelor armate i-au ajutat cu prisosinta, totul a fost facut ca la carte de le-au placut soldatilor si au “jurat” ca o sa revina. Dupa unii, atunci militarii au descoperit unele lucruri care au facut faimoasa zona noastra, dar din pacate acestea sunt “TOP SECRET”.

Plecand de la baza aeriana de la Boboc, zilele acestea, portavionul si elicopterele din dotare au avut de lucru in zona Buzaului (sau baza lor secreta din munti?!). Sunt voci din interiorul bazei aeriene care spun ca respectivii soldati au puncte fixe unde cer sa se survoleze de mai multe ori zona si ca au aparatura de ultima generatie la care nu au acces decat membrii echipei lor. Asadar nu mai vin cu elicopterul sau avionul ca acum 30 de ani, ci probabil doar cu o valiza sau si mai putin.

Cei infierbantati de descoperiri misterioase spun ca militarii din Israel nu au decat scopul depistarii de galerii subpamantene din “Tara Luanei” si ca se intereseaza de energiile (magnetice) ce emana prin aceste “guri” ale centrului sacru al Pamantului, tinutul Boziorului si nu numai.

Asadar, draga M.A.P.N.-ule (ca IAF-ului nu stim sa ne adresam), multumim ca de data asta ai “informat” opinia publica de aceasta vizita de ne-curtoazie, dar te rugam data (a)viitoare sa o faci corect si cinstit, pentru ca altfel ne vom folosi de cei nemultumiti cu salariile diminuate din sistem si vom spune noi tot adevarul!De Iulian Gavriluta -NewsBuzau

4 comentarii:

 1. De fapt ,si americanii au descoperit ceva interesant pe la noi prin Bucegi,daca nu ma insel!Si toate informatiile sint clasificate.Subsolul Romaniei ascunde multe secrete!

  RăspundețiȘtergere
 2. NAMASTE !!! Este infiorator sa sti ca esti vazut,ascultat,monitorizat IN PROPRIA-TI TARA !!! Amatorismul,nepasarea,or fi ele un mod de viata al celor numiti sa aiba in paza AVEREA STRABUNILOR-dar sa o vinzi asa ca la bazar ESTE O IMPIETATE. Nu s-au invatat minte si nici pierderile de ekipament militar dar si de vieti omenesti nu i-a miscat nici pe israelieni dar nici pe ai nostri cand au crezut ca totul li se cuvine,iata de ce SI ACUM VOR AVEA MAI MULT DECAT PIERDERI DE VIATA.ACEST LOC ESTE S.A.C.R.U.-nu au inteles ca este IMPOSIBIL DE PATRUNS DEOARECE NU A VENIT VREMEA. ACESTE COMORI SI MISTERUL CE LE INVALUIE ESTE INCIFRAT IN DESTINUL POPORULUI ROMAN si nu al unei cete -indiferent cat de oficial si secret s-ar numi-SI CA SE VA LASA DESCOPERIT ATUNCI CAND CONDITIILE VOR FI INTRUNITE SI POPORUL DAR SI ROMANIA PER ANSAMBLU VA MERITA SI VA STI IN CE SCOP AU FOST PLANTATE AICI LA NOI SI PENTRU CE SCOP VOR SERVI. Pana atunci,daca se vor juca cu focul,VOR FI NUNUMAI ARSI DAR CONSECINTELE VOR FI FOARTE DUREROASE !!! GeorgedeDrobeta.

  RăspundețiȘtergere
 3. ".ACEST LOC ESTE S.A.C.R.U"
  -Ce vorbesti bre... esti sigur sau vorbesti din legendele olimpului?

  RăspundețiȘtergere
 4. Peste cativa ani ne vom convinge de sacralitatea acestui loc si vom intelege multe...

  RăspundețiȘtergere