luni, 8 decembrie 2014

Un corp ceresc gigantic a apărut în spatele lui Saturn


 Secure Team a primit un videoclip și mărturia lui "Ken", pretinzând că lucrează ca "astronom al Guvernului SUA", la o agenție pe care nu o va identifica, cu excepția faptului că a lucrat la unul dintre observatoarele de pe Mauna Kea, din Hawaii.
În timp ce acesta investiga activitatea fără precedent a furtunii violente de pe planeta îndepărtată Uranus, în mod neașteptat a descoperit un corp ceresc, care este destul de mare in dimensiune si care este în prezent în proces de a intra în sistemul solar. El a observat anterior ceea ce păreau a fi perturbații în câmpurile magnetice din jurul lui Uranus și Saturn.

El demonstrează cum, atunci când s-a dus să investigheze distorsiunile care  învăluiau inelele de gaz ale lui Saturn și îmbunătățind rezolutia telescopului, a fost lovit de trăsnet, când a descoperit un corp ceresc masiv, mult mai mare decât Saturn sau Jupiter.
Acest corp ceresc a fost îndelung căutat după pitica maro care acompaniază  Soarele nostru, teoretizat de a exista de mai multi profesori de astronomie respectabili, cum ar fi de la Universitatea din California, Berkeley, Dr. Richard Muller si Dr. Luis Alvarez, Universitatea din Louisiana, Dr. Daniel Whitmire și Universitatea din New York, Dr. Michael Rampino, printre multi altii. Uneori a fost numit "Nemesis", datorită ipotezelor emise privind rolului său în dislocarea orbitelor cometelor și asteroizilor, care au condus la evenimente cu impact major pe Pământ, provocând mini Ere Glaciare, sau alte evenimente majore cu extincție de masă în trecut.

In jurul Pământului orbitează un satelit al NASA cu un telescop în infrarosu ("Misiunea WISE"), lansat în decembrie 2009, și plasat în ,,hibernare” în februarie 2011 care ar fi putut detecta pe "Nemesis", sau "Planeta X". NASA a pretins că a căutat pitica maro evaziv, dar a negat această detectare, înainte de a pune telescopul în "hibernare".


Piticele maro, se speculează a fi mai numeroase decât stelele, deoarece acestea nu emană lumină, doar cel mult căldură, deoarece majoritatea se mențin la temperatura unei cești de ceai. Acest lucru le-ar face extrem de dificil de detectat, până când nu sunt chiar pe tine.
Multi, cum ar fi producatorul de la CNN, Marshall Masters speculează că NASA a fost reținută la a oferi informații cu privire la gigantica "Planetă Roșie", adică "Planeta X", adică "Hercolubus" sau "Steaua lui Barnard", care este aparent parte din sistemul stelar Tylo, si interacționează cu Sistemul nostru Solar. El spune că  acest obiect mare ceresc a fost vizibil cu ochiul liber, de la baze din Antarctica deja cu câțiva ani in urmă. Atât de multe nume, atât de multe teorii care stau la baza acestora este faptul că interactiunea cu sistemul nostru solar va fi catastrofală, iar aceasta poate fi cauza sfârșitului epocii noastre, deschizând calea pentru o nouă epocă.

Perturbările pe Pământ ar fi copleșitoare și dincolo de controlul oricărui guvern, iar toate informațiile despre efectele sale iminente sunt suprimate. Acesta poate fi motivul pentru care astronomul, "Ken" ar putea fi "arestat sau pierde slujba sa" pentru publicarea acestor imagini, pe care el spune ca le-a capturat de la postul său de lucru cu aparatul de fotografiat de la telefonul mobil, toate activitățile din rețeaua de calculatoare de la observator sunt puternic monitorizate.

Același obiect corespunde cu ceea ce unii oameni cred a fi "planetoidul Nibiru", menționat în textele antice cuneiforme sumeriene și mituri și popularizat în secolul 20, de autorul Zecharia Sitchin.
Potrivit lui Sitchin, Nibiru este un planetoid cu o eliptică extrem de mare de 3600 de ani care orbitează în jurul Soarelui. Mai important, Nibiru este originea civilizației extraterestre Annunaki, care au hibridizat inițial rasa umană (Homo sapiens) implantand ADN-ul lui Homo erectus, cu o parte din ADN-ul lor, pentru a crea o rasă de sclavi pentru minele de aur ale lor, în urmă cu 500.000 ani.


Se pare că de fiecare dată când planetoidul lor reușește o apropiere de Pamant, Annunaki cauzează haos pentru creatiile lor. Potrivit lui Sitchin, Nibiru nu este programat pentru a face următoarea abordare a Pământului pentru încă 600 ani sau cam asa ceva.
SecureTeam promite că va exista o "partea 2" a lui "Ken". Acum că sunt adevărate imaginile, voi decideti. Cert este că si Sal Rachele in cartea sa ,,Transformări planetare 2012-2030” aminteste de venirea Nibiru, dar prin 2030. Vom trai si vom vedea…dar el există deja la marginea Sistemului Solar.

  Video cu planeta aparuta in spatele lui Saturn   Drum drept spre Lumina !

Sursa: http://burebista2012.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu