marți, 6 ianuarie 2015

Mesajul ingerilor pentru 2015: Ce trebuie sa faci ca sa iti mearga bine tot anul!

Mesajul ingerilor pentru 2015: Ce trebuie sa faci ca sa iti mearga bine tot anul!
Ingerii ne ghideaza pasii si ne ajuta sa evoluam, sa fim fericiti sau sa cunoastem adevarata dragoste. Totusi, ei ne respecta liberul arbitru, ceea ce inseamna ca anumite evenimente din viata noastra nu vor avea loc, pentru simplul motiv ca noi am inteles gresit semnalele. 
Anul 2015 va fi unul in care pot aparea foarte multe schimbari, dorintele se pot indeplini usor, insa trebuie sa intelegem ce anume ne ajuta cu adevarat. Exista riscul sa folosim gresit puterea ce ne este data in acest an si sa ajungem in situatii care nu ne sunt favorabile. 

Este necesar sa iesim din zona de confort si sa luam decizii care ne vor ajuta sa evoluam din toate punctele de vedere. 

Ianuarie

Arhanghelul Mihail este cel care iti va ghida pasii in prima luna din an. Este necesar sa continui orice lucru pe care l-ai inceput anul anterior si sa lupti pentru idealurile tale. In fiecare zi incearca sa fii cu un pas mai aproape de obiectivul final si vei vedea ca totul se va lega foarte frumos pentru tine. 

Februarie

In aceasta luna ai nevoie de viziune si schimbare, este o perioada buna pentru a lua decizii in ce priveste viitorul tau insa, nu in ultimul rand, trebuie sa te gandesti si la acele lucruri care sunt cu adevarat o incantare pentru sufletul tau. 

Martie

Este perioada in care trebuie sa iei niste decizii importante, dar nu este exclusa nici evaluarea oportunitatilor care iti apar in drum. Trebuie sa ai mai multa incredere in propriile puteri si sa incerci sa le acorzi mai mult credit anumitor persoane din jur. 

Aprilie

Este o luna critica daca vrei sa faci schimbari semnificative in viata ta: este perioada oportuna pentru a invata lucruri noi, pentru a te inscrie la anumite cursuri sau pentru a urma o scoala. Totodata, este necesar sa descoperi care sunt acele lucruri de care ai nevoie in aceasta perioada si sa incerci sa fii cu un pas mai aproape de ele. 

Mai

In aceasta perioada vei avea senzatia ca iti lipseste ceva, insa te inseli amarnic. Aceasta luna iti poate pune rabdarea la incercare, dar nu trebuie sa renunti la visele tale. Indiferent cat de greu iti va fi, incearca sa vezi partea pozitiva a lucrurilor si incearca sa te folosesti de puterea ta interioara. 

Iunie
Arhanghelul Mihail isi va face simtita prezenta in aceasta luna. Este necesar sa iti aduni toate puterile si sa uiti de necazurile din trecut, sa incerci sa ierti si sa le acorzi mai multa atentie acelor persoane care au nevoie de tine. Trebuie sa iti mentii directia si sa nu uiti adevaratele dorinte pe care le ai.

Iulie

Este o luna cu o energie foarte puternica, in care vei avea posibilitatea sa-ti indeplinesti mai multe dorinte. Trebuie doar sa fii sincera fata de tine si sa stii foarte bine ce iti doresti de la viata, dar si de la persoanele din jur. 

August

In aceasta luna este probabil sa iasa la suprafata cateva probleme mai vechi, in special in sfera familiei. Asadar, va fi necesar sa fii foarte hotarata in privinta anumitor lucruri si sa incerci sa rezolvi orice situatie cu mult calm si rabdare.

Septembrie

Este o luna in care lucrurile se pot aseza la locul lor, totul se intampla cu un scop si orice actiune poate avea o finalitate pozitiva. Este necesara odihna in aceasta perioada, motiv pentru care nu ar fi gresit daca ai opta pentru un concediu prelungit. 

Octombrie

Este o luna intensa, in care emotiile sunt puternice si va fi necesar sa iei decizii cu cap. Pot aparea si cateva deceptii, insa nu trebuie sa pici intr-o stare din care cu greu vei mai iesi. Trebuie sa intelegi ca totul poate fi schimbat, atat timp cat iti doresti cu adevarat. 

Noiembrie

Dupa ce ai depasit cateva momente dificile in luna octombrie, luna noiembrie iti poate aduce cateva schimbari pozitive. Ai mai multa incredere in fortele proprii, acorzi mai mult spatiu iubirii in viata ta si reusesti sa trasezi cateva evenimente importante. 

Decembrie

Simti ca este necesar sa iei o gura de aer si sa te eliberezi de toate energiile negative. Desi este ultima luna din an, nu trebuie sa o privesti ca pe un capat de linie. Din contra, luna decembrie iti poate aduce foarte multe experiente frumoase, trebuie doar sa nu te lasi prada energiilor negative si sa accepti fiecare situatie din viata ta asa cum este ea. 

Sursa: astrocafe.ro
http://www.ele.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu