vineri, 2 ianuarie 2015

Zodiac chinezesc 2015: Anul Oii/Caprei de Lemn

horoscop chinezesc 2015 - sfatulparintilor.ro - foter_com
Anul 2015 – Anul Oii de Lemn sau al Caprei de Lemn, in zodiacul chinezesc – va fi un an linistit, mai ales daca il comparam cu cel care tocmai se termina – energicul Cal.
Anul Oii de lemn va fi unul relaxant, de cautare a propriei linisti si de a face pace cu semenii. Lucrurile vor progresa incet, oamenii vor deveni mai sentimentali si mai afectivi. Influenta Oii va aduce oamenii mai aproape de casa si de familie, si se vor simti mai liberi in ceea ce priveste timpul si banii. Avand in vedere faptul ca Oaia este considerata un patron al artelor, in acest an va iesi in evidenta creativitatea firii oamenilor. Ei vor fi mai productivi, mai imaginativi in abordarile lor artistice si estetice. Armoniile pesimiste ale anului vor aduce, insa, si cateva elemente de hipersensibilitate si irascibilitate in ceea ce priveste lucruri mai putin importante. Pot aparea si cateva descurajari si autocritici in actiunile intreprinse, mai ales atunci cand lucrurile nu evolueaza in directia dorita.
Pe scena mondiala, lucrurile vor evolua linistit si vor fi sub control. Timpul permite tuturor sa aiba capricii si vise. Vor aparea cunostinte noi, va fi timp pentru calatorii, vor fi bani pentru investitii in arta si antichitati. Atentie, insa! Cine face risipa va suporta consecintele.
Plina de speranta, iubirea Oii pentru armonie si pasiune aprinsa, pentru coabitarea chiar si cu dusmanii, ii va face pe unii oameni sa devina martirii unor revolte si neintelegeri. Cei moderati si blanzi vor fi acuzati si luati in seama. Razboaiele, conflictele internationale, animozitatile reciproce de regula inceteaza in acest an. Seninatatea cailor pasnice ale Oii vor face ca sa existe un mic regres pentru semnele active sau foarte intense deoarece nu este un an efervescent ca activitati, ci un an al introspectiilor.

Iata cum arata Anul Oii/Caprei de Lemn pentru fiecare zodie in parte.
Anul Oii/Caprei pentru Sobolan
In acest an va recupera ceva din bani si va avea unele realizari in cariera. Planurile sale nu se vor realizeze fara a face fata unor schimbari sau mici conflicte. Va fi capabil sa descopere si sa obtina avantaje de pe urma unor ocazii ignorate anterior.


Anul Oii/Caprei pentru Bou/Bivol


Nu va fi un an plin de rezultatele pe care le asteapta, desi va primi unele vesti care-I vor sustine sentimentul de incredere. Viata de familie relativ linistita, fara certuri serioase si fara suferinte de vreun fel. Totusi nu trebuie sa fie foarte optimist pentru ca va pierde o suma de bani pe care gandea sa o castige sau va pierde un lucru despre care nici nu va putea vorbi macar.


Anul Oii/Caprei pentru Tigru
Un an bun desi rezolvarea problemelor ii rapeste foarte mult timp. Discutiile, ciorovaielile de acasa, tensiunile de la serviciu il vor stresa si trebuie sa isi ia o vacanta chiar daca nu-si poate permite. Poate, de asemenea, sa piarda pe cineva foarte apropiat, dar trebuie sa conteze sip e norocul sau mai ales ca nu vor fi chiar dezastre in viata lui.


Anul Oii/Caprei pentru Iepure
Un an excelent in care va avea multe realizari minunate si-si poate conduce spre succes toate planurile sale. Un an prosper, dar va trebui sa acorde mare atentie detaliilor. Va avea un mic necaz cu un angajament, dar nu vor fi probleme mari acasa sau in activitatea lui.


Anul Oii/Caprei pentru Dragon
Nu se poate astepta decat la performante limitate in acest an in ceea ce priveste afacerile financiare si promovarile in cariera. Va avea ceva probleme de sanatate, dar viata de familie va fi linistita. Un an fara scandaluri sau schimbari nedorite pentru el.

Anul Oii/Caprei pentru Sarpe
Un an ocrotitor in care nu va putea castiga foarte mult, dar nici nu va avea pierderi mari. Viata poate fi calma, dar inceata daca-si va folosi timpul pentru a intretine prietenii care-i vor fi de ajutor mai tarziu. Va avea de suferit si de pe urma unor vesti triste si a unor litigii de familie.

Anul Oii/Caprei pentru Cal
Un an modest in care poate sa-si schimbe domiciliul sau va trebui sa efectueze o calatorie foarte lunga. Isi va pastra un echilibru foarte bun si va putea sa elimine tot raul din viata sa. Nu va fi afectat de griji sau probleme.

Anul Oii/Caprei pentru Oaie/Capra
Nu va fi un an prea favorabil. Anul poate debuta stralucitor, moment in care isi va face multe planuri sau va primi multe invitatii de asociere. Apoi problemele si complicatiile vor aparea si castigurile vor fi extrem de diminuate. Un an in care trebuie sa-si echilibreze dorintele si sa fie mai practica.


Anul Oii/Caprei pentru Maimuta
Un an agitat si plin de evenimente. Va face usor rost de bani, dar profiturile sale se vor reduce din cauza unor cheltuieli neasteptate. Va intalni noi si folositori asociati si va petrece sau va calatori mai mult decat normal. Se prevad unele probleme cu sanatatea sau mici animonizatati acasa pline de nefericire. Un an in care trebuie sa fie discreta si cu tact pentru ca alti oameni incearca sa obtina informatii importante de la ea.

Anul Oii/Caprei pentru Cocos
 
Un an bun si ocrotitor in care va primi vesti bune de care se va bucura, isi va recastiga terenul pierdut si va fi promovat in cariera sa. Necazurile vor abunda, dar nu-l vor afecta direct. Viata este mai linistita si mai stabile. Va putea sa se relaxeze sau sa petreaca o vacant excelenta.


Anul Oii/Caprei pentru Caine
Un an modest pentru caine in care grijile si necazurile il vor inconjura. Poate preveni pierderile si rezolva diferendele, daca va sti sa-si tina gura inchisa si sa nu-si piarda cumpatul. Un an in care trebuie sa fie rabdator si conservator.

Anul Oii/Caprei pentru Porc/Mistret
Un an foarte bun pentru ca pozitia sa financiara va stagna. Nu va avea probleme cu santatea si nici nu se intrevad scandaluri in familia sa. Castigurile vor imbraca forma cunostintelor tehnice, stiintifice, practice, profesionale si de dezvoltare a carierei. Un an in care trebuie sa-si faca planuri de viitor si sa viseze noi orizonturi de explorat.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu