duminică, 31 ianuarie 2016

Anunt importantDragi cititori,

          Sunt fiica cea mare a Sfatuitoarei  si  vreau sa va spun ca de acum inainte voi prelua munca mamei mele si am sa continui  sa postez lucruri despre lume.
          Asa ca Sfatuitoarea nu va muri niciodata, ci va trai in sufletul meu.
          Am zis aceste lucruri deoarece Sfatuitoarea este alaturi de Dumnezeu acum si vineri s-a implinit un an de la mergerea mamei in Ceruri.
           Si implus, eu nu am o varsta destul de potrivita de a va raspunde la nevoile dumneavoastra.

Cu dragoste si incredere in Dumnezeu,

Huidan Ruxandra

14 comentarii:

 1. Ma bucur ca acest blog va merge mai departe...felicitari!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bună ziua, sunt Theresa Williams După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot ce-i puteam să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aduc înapoi, dar eu sunt tipul care nu credea niciodată în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, Am trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că exul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca isi pare rau pentru tot ce sa intamplat ca vrea sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care mi-a ajutat cu propria mea problemă. Email: drogunduspellcaster@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz.

   1) vrăji vrăji
   2) vrăji pierdute
   3) Vrăjile divorțului
   4) Vrăjile căsătoriei
   5) Vraja de legare.
   6) vrăji de rupere
   7) Înlăturați un iubit trecut
   8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
   9) doresc să-ți satisfacă iubitul
   Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
   Prin intermediul drogunduspellcaster@gmail.com

   Ștergere
 2. Scumpa mea, mama ta este in inima noastra si ma bucur ca te va sprijini si te va indruma sa iti urmezi menirea si daca asta inseamna sa continui munca ei atunci cu drag iti voi urmari postarile.Succes in tot ce faci,fi binecuvantata!Cu siguranta mama ta este un suflet inalt in Lumina Lui Dumnezeu!

  RăspundețiȘtergere
 3. Dumnezeu să o odihnească, acolo printre Ingeri şi să vă Inspire să îi duceți Munca şi Îndrumarea, pe mai departe.... <3)))))

  RăspundețiȘtergere
 4. Regret nespus dispariția mamei dvs.A fost o persoana deosebita!Sper sa găsesc aceeasi informatie de calitate in continuare.Numai bine!Ștefan

  RăspundețiȘtergere
 5. Asteptam cu drag lucrurile pe care ni le vei impartasi

  RăspundețiȘtergere
 6. Ce mult mă bucur! Sunt convinsă că mama ta este foarte mândră de tine şi te veghează îndeaproape! Mult succes!

  RăspundețiȘtergere
 7. NAMASTE ! LUMINĂ ,INFINTE BUCURII ÎN RAIUL PE CARE AICI PE PĂMÎNT L-A IUBIT ŞI ADUS CELOR ÎNSETAŢI DE DUMNEZEUL SUFLETULUI LOR. Nu eşti singură în munca ce de abia de ACUM ÎNCEPE. Tu şti că anul 2016 este anul întîlnirii cu FAMILIILE NOASTRE DE SUFLET,aşa că PLANUL SUPERIOR ŞTIE T.O.T.D.E.A.U.N.A. CE ESTE MAI BINE PENTRU CREAŢIA SA.

  RăspundețiȘtergere
 8. DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE.Cum pot să-ți trimit bani cu dragoste pentru voi și cu recunoștință pentru mămică voastră?Te rog sa-mi raspunzi. Cu mult drag pentru voi.

  RăspundețiȘtergere
 9. Mă bucur enorm😊Fără a o cunoaște fizic pe mama ta,simt ca o știu dintotdeauna....Mereu m-am întors sa citesc pe blig, când am avut timp...Dumnezeu sa o duca în lumina și pace,iar pe tine sa te ghideze sa ne ajuți, așa cum a facut-o și mama ta...prin povete..

  RăspundețiȘtergere
 10. Bună ziua, sunt Theresa Williams După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot ce-i puteam să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aduc înapoi, dar eu sunt tipul care nu credea niciodată în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, Am trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că exul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca isi pare rau pentru tot ce sa intamplat ca vrea sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care mi-a ajutat cu propria mea problemă. Email: drogunduspellcaster@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz.

  1) vrăji vrăji
  2) vrăji pierdute
  3) Vrăjile divorțului
  4) Vrăjile căsătoriei
  5) Vraja de legare.
  6) vrăji de rupere
  7) Înlăturați un iubit trecut
  8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
  9) doresc să-ți satisfacă iubitul
  Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
  Prin intermediul drogunduspellcaster@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 11. împrumut! împrumut!! împrumut!!!
  Căutați o companie de credit privată cu renume și acreditate, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Oferim toate tipurile de împrumuturi într-un mod foarte rapid și ușor, împrumuturi personale, împrumuturi auto, credite ipotecare, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi pentru afaceri, credite de investiții, consolidarea datoriilor și multe altele. Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Nu mai arătați că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un trecut. Acordăm împrumuturi persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2%. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este cerut niciun credit, 100% garantat. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și de susținere și vă vom oferi cu plăcere un împrumut.
  Apoi trimiteți-ne un e-mail la: (anitagerardloanfirm@gmail.com) pentru a solicita un împrumut

  RăspundețiȘtergere