marți, 14 iunie 2011

MESAJ DE LA INGERI ( 2)

Voi sunteti fiii acestui pamant! Voi sunteti fiii acestei tari! Sa nu uitati acest lucru! Cea mai mare protectie o aveti pe pamantul gliei natale!
Toti cei care aveti in suflet imboldul de a va intoarce, asa sa faceti!
Acest mesaj vi l-am transmis noi si voi il percepeti ca pe un presentiment si nu ca pe un mesaj, pentru ca va sunt blocate canalele de comunicare cu noi. Este timpul sa va intoarceti acasa. Aici veti fi protejati. Aici o sa va impliniti menirea divina pentru care ati venit pe acest pamant. Nu va mai faceti probleme ca veti muri de foame si ca in tara voastra este situatia, care este. Toate se vor orandui dupa vrerea Lui Dumnezeu ! Nu va spunem ca in tara voastra va curge lapte si miere! Nu! Dar trebuie sa intelegeti ca afara, vor incepe dezastrele. Muntii se vor darama, apele vor inunda, pamantul se va surpa.
Este timpul sa va intoarceti! Urmati-va instinctele si faceti cum va dicteaza ele, dar nu uitati: NU V-ATI NASCUT DE POMANA IN TARA VOASTRA! TOTUL ARE UN SENS SI O LOGICA IN CONCEPTIA LUI DUMNEZEU!
Poate v-ati intrebat mult timp de ce nu v-ati nascut in alta tara si v-ati nascut in asta, unde ati suferit atat de mult. In curand veti avea parte de marea revelatie personala! In curand veti intelege totul!
Acum e timpul sa decideti ce aveti de facut mai departe. In curand, lucrurile se vor schimba peste tot in lume, si pentru fiecare, inclusiv pentru voi toti.
Sa nu uitati acest lucru. Fiecare simte ce are de facut . Mai departe, liberul arbitru personal va decide.
Acesta este mesajul nostru catre voi!
Sa nu uitati, ca noi suntem langa voi, si va vom ajuta si calauzi in tot ceea ce veti intreprinde!
Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ajute pe voi pe toti!

Mesal preluat de Sfatuitoarea

2 comentarii:

  1. Draga mea exact in acest mod simt si eu , mai bine zis intuitia mea ma duce la aceleasi idei cu cele exprimate de tine in acest mesaj.Ne-am nascut cu un scop in acesta tara si nu in alta parte, deci misiunea noastra este aici.Deci trebuie doar sa ne-o cunostem si sa actionam pe cale de consecinta!!

    RăspundețiȘtergere
  2. In curand, vom avea nevoie sa stim fiecare ce avem de facut.

    Sfatuitoarea

    RăspundețiȘtergere