joi, 2 iunie 2011

MESAJ DE LA INGERI

LUMINA, IUBIRE, ARMONIE!
LUMINA, IUBIRE, ARMONIE!
LUMINA, IUBIRE, ARMONIE, ADEVAR DIVIN!
Asta este mesajul nostru catre voi.
Schimbarile care vor veni, vor fi foarte greu de suportat de catre voi, atat fizic, cat si psihic. O sa aveti stari de rau foarte greu de suportat, care va pot trimite la doctor. Nu o sa va poata face nimic. O sa puteti avea stari de rau in cap, care va vor pune mari semne de intrebare asupra psihicului vostru. Daca veti merge la doctor, nu prea o sa poata sa va ajute. Aceste manifestari nu tin de medicina, ci de schimbarile la care sunteti supusi. Rugati-va mult si nu uitati ca DUMNEZEU TATAL este alaturi de voi si ne-a trimis pe noi, INGERII si  ARHANGHELII LUI BUNI, sa va ajutam si sa va calauzim, in evenimentele care vor urma.
In primul rand, trebuie sa il iubiti pe DUMNEZEU, apoi pe aproapele vostru, inclusiv pe dusmanii vostri, caci nu sunteti voi cei care trebuie sa judecati oamenii si nu in ultimul rand, trebuie sa va iubiti pe VOI!
Iertati-va pe voi si pe cei din jurul vostru si astfel veti fi capabili sa va umpeti sufletele de iubire pentru DUMNEZEU. In acest mod, veti deveni puternici, si nici un rau sau influenta negativa nu va mai putea sa va afecteze.  
Cel care se curata in acest mod, poate sta fara frica in fata oricarei incercari sau calamitati si va fi aparat.
Ceea ce se intampla acum este foarte rau, in primul rand pentru ca nu se petrece la vedere.
Grecia este foarte aproape de a fi desfiintata ca stat, si asta pentru ca, se urmareste desfiintarea "GRADINII MAICII DOMNULUI" de pe Muntele Atos. Da, asa cum s-a urmarit desfiintarea voastra ca natiune, tot asa vor sa distruga si GRADINA MAICII DOMNULUI de pe Muntele Atos. Biatii caligari vor fi alungati si prigoniti, pentru ca prin curatenia si credinta lor sunt pericole clare pentru cei care servesc raul.
De asemenea, tot ceea ce s-a intamplat si se va intampla cu privire la alimente( bacteria e-coli), nu este altceva decat o uneltire a slujitorilor raului, pentru a putea implementa mai usor CODEX ALIMENTARIUS.
S-a urmarit distrugerea Spaniei si a altor tari care mai produc legume si in acelasi timp, la implementarea unor substante care sa faca "sigur" consumul legumelor si fructelor.
SE PUNE LA CALE OTRAVIREA CU BUNA STIINTA A TUTUROR OAMENILOR ACESTUI PAMANT.
Noi va sfatuim pe voi, cei care doriti sa ne ascultati, sa incercati sa mancati doar alimente pe care le puteti produce singuri. In acest fel, nu va vor mai putea otravi si veti fi pregatiti pentru adevarata foamete pe care ei o pun la cale.
Cei care sunteti nevoiti, totusi,  sa mancati  mancare lor, nu uitati sfatul celui care a fost PARINTELE ARSENIE BOCA: " faceti Semnul Crucii asupra mancarii, inainte de a o manca si, de ar fi chiar otrava, nu va mai avea efect asupra voastra!"
In viitorul apropiat se vor petrece multe, foarte multe, de care noi o sa incercam sa va avertizam si sa va pazim. Important este faptul ca, OMUL CURAT, IUBITOR SI CREDINCIOS  SE UNESTE CU DUMNEZEU SI NIMIC NU-L MAI POATE ATINGE!
Asadar, curatati-va de tot ceea ce poate fi considerat rau in voi, iertati-va si rugati-va DOMNULUII NOSTRU DUMNEZEU SI FIULUI SAU IISUS HRISTOS si astfel veti fi pregatiti sa faceti fata tuturor celor ce vor veni. Alegeti credinta, inima curata si iubirea.
Nu uitati, voi trebuie sa aveti grija de copiii vostri. Ei nu sunt ai vostri. V-au fost incredintati sa ii cresteti. Ei sunt foarte importanti pentru DOMNUL NOSTRU DUMNEZEU, in lupta care va veni.
Spargeti in voi blocajele dobandite prin nastere si educatie si nu va cresteti copiii blocandu-le zestrea lor ancestrala cu care au venit aici. Ei vor sti fiecare in parte ce au de facut si care este misiunea lor divina.
Voi ca indivin , fiecare in parte si ca natiune, luati la un loc, pana acum v-ati descurcat uimitor de bine. Ati reusit sa va treziti si continuati sa va treziti din ce in ce mai multi. Ati reusit sa va dobanditi credinta si din credinta voastra in DUMNEZEU, a rasarit, desi poate acum nu realizati, puterea pe care neamul vostru a avut-o intotdeauna si prin care nu a putut fi distrus niciodata, desi ati fost mereu atat de putini!
Priviti-va inaintasii si veti intelege de ce sunteti atat de importanti pentru DUMNEZEU si atat de suparatori pentru slujitorii raului.
In curand, o sa va ridicati si o sa va uniti pentru a va salva pe voi si pentru a salva omenirea.
In evenimentele ce vor urma, vor pieri si cei care nu vor sa asculte si sa inteleaga ca, acum este timpul trezirii si uniunii omului cu DUMNEZEU, dar si cei buni, care si-au terminat aici pe pamant misiunea si acestia vor urca alaturi de DUMNEZEU, in imparatia SA si vor ingrosa randurile, celor care lupta impotriva slujitorilor raului. Sita va cerne in continuare in ritm alert.
Nu uitati: IN VOI SE AFLA PUTEREA DE A VA ELIBERA DE TOATE LANTURILE CU CARE ATI FOST LEGATI SI IN VOI SE AFLA PUTEREA DE A SPARGE TOATE BARAJELE SI BLOCAJELE CU CARE ATI FOST INCORSETATI!
RUGATI-VA LUI DUMNEZEU SI EL NE VA TRIMITE SA VA GHIDAM SI SA VA AJUTAM IN TOT CEEA CE AVETI DE FACUT!

DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE PE VOI PE TOTI !

Preluat de Sfatuitoarea, 02.06.2011

2 comentarii:

  1. Foarte frumos si mobilizator acest mesaj!
    Dumnezeu sa ne ajute sa ne desteptam!
    I-real

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mai ales, sa incercam sa deslusim adevarul din toata increngatura de situatii care se petrec in jurul nostru.

    Multumesc pentru apreciere,
    Sfatuitoarea

    RăspundețiȘtergere