marți, 26 iulie 2011

IN 2011 EUROPA AR PUTEA FI DISTRUSA


click pe poza pentru galerie
FOTO (1)
Europa se afla in pericol. Intensificarea activitatilor vulcanice si a celor seismice din ultimul timp arata ca ceva se intampla acolo, in adancul pamantului. Indiferent de speculatiile care se fac sau se pot face, evidenta nu poate fi ignorata. Din anul 2007 , o serie de vulcani tacuti au revenit la viata .Anul 2010 a marcat o intensificare a acestor activitati iar 2011 nu poate decat sa ii urmeze si sa se amplifice, pentru ca activitatile incepute in 2010 nu au incetat.

In intreaga lume de altfel, activitatile seismice si vulcanilce s-au intensificat in ultimii ani, anuntand miscari majore, generalizate la nivel continental si planetar.Si au fost cutremure in Peru, Islanda ,China,Indonezia, Thailanda, Ecuador, Turcia, ca sa amintesc numai pe cele mai mediatizate. Edgar Cayce, unul din ultimii profeti, contestat de unii, dar ale carui profetii au fost deja confirmate in parte, a prevazut ca 2010 va incepe cu o eruptie vulcanica in Islanda si cutremure masive in America de Sud. Acesta a prezis ca dupa eruptiile vulcanice din Islanda, vor avea loc tot mai multe cutremure si eruptii vulcanice, iar urmatoarele locuri in care vor avea loc eruptii vulcanice vor fi Italia si Grecia.

“Asa-zisul sfarsit al lumii va incepe cu un mare cutremur in America de Sud si cu o eruptie vulcanica in Islanda. Daca vor exista mari activitati ale vulcanilor in Islanda, Italia sau Grecia, atunci in coasta de sud a Californiei, si toate zonele cuprinse intre Salt Lake si sudul Nevadei vor fi cuprinse in urmatoarele luni de inundatii si cutremure”.

Iata deci ca inceputul a fost confirmat. Ce urmeaza ? Italia ? Se pare ca da, sau Grecia. In Italia pericolul cel mare nu il prezinta Vezuviul, care desi a dat ceva semne de viata in ultimii ani, pare “ obosit” dupa ce a distrus Pompeiul. Vezuviul este se pare, doar un cerculet mic inchis in alt cerc mai mare inchis la randul lui in alt cerc mai mare, pentru ca acolo, se afla un crater in alt crater care la randul lui se gaseste in alt crater. Bomba care ar putea exploda si rade nu numai Italia dar si o buna parte din Europa, se numeste Campi Flegrei si pe langa ea, Vezuviul este copil de mingi.

Cand in urma unor miscari in adancuri au inceput sa cada aparatele de aer conditionat de pe case in Napoli, oamenii de stiinta au crezut ca e vorba de Vezuviu, dar nu mica le-a fost mirarea cand au vazut pe aparatura de control ca cel care le provocase pagube era fratele mai mare, Campi Flegrei. O dezlantuire a acestuia ar schimba harta Europei. Aceste nu a mai erupt din 1538, dar este inca activ.

In Europa, nu numai Italia este amenintata ci si tarile scandinave ale caror vulcani stau pe o punga de lava ce abia asteapta sa erupa.

Sa nu uitam Romania, care numai in Noiembrie 2010 a avut 8 cutremure intr-o zi pe data de 24 si a sfarsit anul 2010 si inceput anul 2011 cu cutremure de magnitudinea 3,1 grade pe Richter, la o adancime intre 120 si 130 km la 43-52 km Vest de Focsani.

O alta catastrofa este asteptata in zona deja cunoscuta sub denumirea falia San-Andreas, care este o crapatura din scoarta terestra cu o lungime de 1.100 km, care marcheaza linia de granita dintre placa continentala americana si placa tectonica a Pacificului. Aceasta crapatura fiind cauza cutremurelor din regiunile din golful San Francisco.In caz de cutremur mai mare, aceasta falie se asteapta sa se scufunde si acest lucru a fost de asemenea prezis de mult timp.

Unii pun intensificarea activitatii din interiorul pamantului pe apropierea planetei Nibiru, sau a planetei ce a fost observata la marginea sistemului solar, legandu-le de previziunile privind inversarea polilor magnetici, de calendarul Mayas sau previziunile Vangai sau ale indienilor Hopi. Indiferent care sunt cauzele, faptele exista.

Surse .
http://news.corect.com/social/eveniment/europa-pericol-din-cauza-unei-posibile-eruptii-vulcanului-campi-flegrei-de-langa-na
http://www.ziuaonline.ro/eveniment/8-eveniment/8504-posibila-eruptie-a-unui-vulcan-de-langa-napoli-ar-putea-sterge-europa-de-pe-harta.html
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Actualitate/56551/Cutremur-foarte-puternic-in-Romania-dupa-2010.html
http://www.agentia.org/anchete/vulcanii-din-europa-stau-sa-erupa-7859.html
http://www.antena3.ro/romania/cutremure-in-vrancea-in-ultima-zi-din-2010-si-in-prima-zi-din-2011-116048.html
http://www.alamongordo.com/prophecies_for_2010.html
http://www.lovendal.net/wp52/eruptia-vulcanului-din-islanda-si-cutremurele-din-america-anunta-inceputul-apocalipsei-conform-profetiilor-lui-edgar-cayce/
Autor:    Neacsu Marin
Sursa:   news.corect.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu