joi, 21 iulie 2011

PARINTELE IUSTIN INDEAMNA: Mergeti la Sfantul Arsenie

Citez din articolul Parintele Justin: Mergeti la Sfantul Arsenie, indreptator al credintei si chip al blandetilor:
Parintele arhimandrit Justin Parvu a primit cu adanca intristare vestea mortii Parintelui Arsenie Papacioc, numindu-l cu evlavie “Sfantul Arsenie, indreptator al credintei si chip al blandetilor”. Cu siguranta taina ce-o impart cei doi mari duhovnici este cu mult mai mare decat ne-am inchipui noi si ea va lucra in mod deosebit mai cu seama de-acum incolo, avandu-l pe Parintele Arsenie in Imparatia Cerurilor. De-acum va fi cu neputinta ca cineva sa mai bage discordie intre cei doi duhovnici, iar lupta lor pentru credinta si neam va fi mai puternica si de neoprit.
Sa ne rugam si noi Sfantului Parinte Arsenie, ca sa duca rugaciunile neamului romananesc in fata Mantuitorului si a Maicii Domnului pe care a iubit-o toata viata.

Parintele Arsenie Papacioc – Despre moarte si “lupii” care au incercat sa-i curme viata:

Comentariu saccsiv:
   Intr-adevar, multi lupi si intrusi s-au straduit sa bage discordie intre cei doi stalpi ai ortodoxiei. Mai ales in chestiunea cipurilor. Atat la inceput, cand Parintele Iustin a inceput campania sa, cat si pe urma:
VIDEO (si transcriptul): Parintele ARSENIE PAPACIOC de vorba cu Parintelui Mihail Stanciu pe tema ACTELOR CU CIP. Parintele Arsenie: MIROASE A 666. Parintele Mihail insista ca Parintele IUSTIN PARVU se afla la limita EREZIEI … Strategia celor de la RAZBOI INTRU CUVANT: agitarea BAU BAU-ului schismei
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu