duminică, 17 iulie 2011

ROBERT BAER.. fost şef al CIA: ISRAELUL va ataca IRANUL în SEPTEMBRIE

Citez:Israelul intentioneaza sa atace Iranul in Septembrie
Robert Baer, un fost sef al CIA, a declaratca are toata convingerea, in baza unor informatii in posesia carora a intrat ca atacul israelian asupra teheranului este iminent si va avea loc cel mai probabil in septembrie, in jurul datei de 11, conform unui plan strategic in posesia caruia a intrat. Acesta mai prezice ca si SUA vor fi implicate in acest conflict, care va fi unul de proportii si in care este posibil sa fie utilizata si arma nucleara.
“Israelul va lovi Iranul in toamna”, a declarat Robert Baer, un ofiter superior al CIA, care si-a petrecut 21 de ani in misiuni in Orientul Mijlociu, acum pensionat. Predictia a facut-o intr-un interviu acordat sambata postului de radio “Los Angeles Radio Station” (KPFK) si care a starnit deja reactii la varful conducerii CIA, ca si la Casa Alba, in cursul zilei mai multi reporteri au interogat departamentul de aparare daca exista elemente care sa sustina declaratia lui Baer.

Acesta a mai sustinut, in cadrul interviului ca SUA vor fi tarate in acest fel intr-un razboi de lunga durata, de o amploare deosebita “care va costa mult mai multe vieti si care se poate dezvolta intr-un conflict catastrofal mondial, in care este foarte posibil sa fie folosita arma nucleara”, prezice fostul ofiter CIA, specialist in orientul Mijlociu.
Acesta a apreciat ca un conflict major in zona va atrage in conflict si Hezbollahul,, pe de-o parte, conform informatiilor pe care le detine de la Mossad, dar si Fratia Musulmana, pe zona Egipt si Nordul Africii, conform informatiilor militare clasificate. “Pe fondul prabusirii financiare americane, care va lua amploare dupa 2 august, moment in care Barack Obama va anunta intrarea intr-o noua criza si un opsibil faliment al SUA, pe fondul faptului ca Federeal reserve nu mai poate sa oprneasca inca o data caruselul banilor fara acoperire cand si economiile europene se prabusesc ca pietrele de domino, SUA si Europa au doar sansa unui razboi de mare amploare si de lung[ durata, pe care-l va porni tot Israelul, in mod deschis, dar si simbolic, dup[ caderea economiilor din mariile foste imperii: Egipt, Grecia, Italia (Roma).”
Baer are informatii ca Iran e tinta cea mai buna pentru o astfel de situatie, a raspuns ofiterul de informatii unei intrebari a moderatorului Ian Masters, de la “Los Angeles radio Station”. Baer n-a citat sursele sale din domeniul informatiilor, nici nu era de asteptat, dar faptul ca a lucrat 21 de ani cu aceste surse ii confera o mare credibilitate. A spus doar ca una din informatii este ca primul ministru al Israelului, Benjamin Netanyahu, a fost conseilat sa produca acest atac de catre seful Mossad Meir Dagan, care, se pare, a preluat rolul de a oferi informatii militare si de a superviza strategia de lupta intr-un plan mult mai amplu, alaturi de ofiteri ai CIA.
“Atacul se va face in septembrie, conform informatiilor mele si este imperios ca acesta sa aiba loc inaintea votului de la ONU pentru un stat palestinian. Asta va intarzia aparitiastatului respectiv, dar va da si SUA oportunitatea de a intra intr-un conflict de pe urma caruia sa se salveze dintr-o noua criza mondiala, asa cum a facut-o si la precedenta criza…”, declara Baer. “Fortele israeliene vor deschide atacul, unul aerian, Natanz si alte locatii posibil nucleare vor fi bombardate, in vreme ce iranienii vor raspunde unde vor putea: Basra sau Bagdad.”, a mai adaugat acesta. Asta va face ca SUA ” sa sara in avioane si sa porneasca, la radul lor, atacul”, prezice Baer. “Deja trupele noastre speciale se afla la locul faptei, sunt pregatite de interventie, va fi un scenariu de cosmar care poate trage lumea intr-un abis.”, incheie fostul ofiter superior al CIA.
................................................................................................................................
Sursa: BLOG CREȘTIN ORTODOX

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu