duminică, 7 august 2011

PREGATIRI DE RAZBOI?!

Dupa cum afirmam in articolul LINISTEA DINAINTEA FURTUNII?!, surdina impusa de oculta mondiala asupra planurilor sale atat pe termen scurt, dar si pe tremen lung indreptateste orice minte curioasa sa se intrebe “cat de socante trebuie sa fie deciziile ce s-au luat acolo (n.n.- ultima intalnire a Grupului Bilderderg) incat sa determine o tacere plina de rezerve a intregii mass-media? Observam ca ceea ce ni se serveste sunt poezii infantile si comentarii de cel mai indoielnic prost gust, care sa ne faca sa tratam acest subiect daca nu cu indiferenta, cel putin cu neluarea in seama”.
Insa evenimente de o puternica rezonanta se aglomereaza si ele incep sa vorbeasca prin ele insele, lasand sa se intrevada o linie directoare, deci premeditata si care se incearca a fi estompata de aparente din cele mai spectaculoase sau stranii.
Se pare ca s-a ajuns la o etapa definitorie si actiunile se vor pune in scena de o maniera decisiva in viitorul nu prea indepartat. Aceasta stare de lucruri prezinta o deosebita importanta pentru oricare dintre membrii obisnuiti ai omenirii care risca a fi transformati din “cobai” in “carne de tun”, adica experimentele vor parasi spatiile delimitate si se vor generaliza asupra intregii lumi, aducand cu ele intunericul din mintile scelerate ale parazitilor ce se cred si vor sa se impuna ca “elite” ale acestei planete.
La prima vedere se pare ca au inceput pregatirile pentru cel de-al treilea razboi mondial, cel ce in imaginatia bolnava a celor mai inainte amintiti ar trebui sa le aduca guvernarea globala, bazata pe un guvern mondial, cu un sistem financiar unic si inflexibil, cuplat cu un sistem infailibil de supraveghere a populatiei, convertita la un sistem religios unitar si generalmente laicizat.
Asa-numita “primavara araba” are o continuare la fel de dubioasa precum modul in care s-a lansat si generalizat in nordul Africii, unde deocamdata ceea ce observam este crearea unui fals teatru de operatiuni din care SUA s-au retras, lasand loc trpelor altor tari occidentale care evident lungesc asa zisul conflict pentru a-si antrena trupele in conditii quasireale de razboi, spre a se putea alatura trupelor americane deja supraantrenate in continuele razboaie pe care le-au creat si purtat oriunde si-au dorit.
Putem deci sa tragem concluzia ca in viitorul apropiat vom asista la razboaie pe arii mult mai largi, in care trupele NATO si ale aliatilor sai vor lupta avand avantajul acestor antreneamente in conditii de razboi, dar si al colaborarii agentilor fortelor oculte raspanditi de o maniera mai mult sau mai putin vizibila in toate tarile de pe suprafata pamantului.
Se pare ca experimental Turcia s-a incheiat in defavoarea secularizarii cu ajutorul armatei si ca balanta s-a inclinat in favoarea fortelor civile, avand substrat islamic, ceea ce va conduce la generalizarea islamismului atat in Orientul Mijlociu – Asia, cat si in Africa, ca o utila preetapa de ecumenizare mondiala.
Aceasta este o concluzie ce vine firesc din actiunea prin care Turcia este separata fata de Grecia (Europa), neuzuala si impotriva conceptului de unitate a NATO. Cum s-ar putea altfel explica ca Grecia, dupa ce a fost aproape declarata in stare de incapacitate de plata, isi permite dintr-o data sa inceapa o grandioasa lucrare, inutila din punct de vedere economic, care are si o motivatie destul de sterila. Este vorba despre “constructia unui “sant de aparare” lung de 120 de km in partea de nord-est, pe granita cu Turcia, pentru a opri fluxul de imigranti ilegali si pentru a bloca un posibil atac terestru din partea tarii vecine (dupa cum informeaza ziarul elen Vima, citat de RIA Novosti). Conform sursei citate, santul va avea o latime de 30 de metri si o adancime de 7 metri.
Din cei 120 de km, cat va avea in total canalul de aparare sapat de-a lungul raului Evros, 14,5km au fost deja sapati, mai informeaza cotidianul grec.
Aceasta actiune devine cu ata mai demna de studiat si evaluat cu atat mai mult cu cat se suprapune cu o alta stire de aceeasi factura, generata de comentariile reprezentantului Rusiei la NATO. Astfel, acesta sustinea, facand referire la condamnarea emisa de ONU miercurea trecuta la adresa Siriei, fata de modul in care aceasta gestioneza reprimarea manifestatiilor din aceasta tara (Consiliul de Securitate al ONU a condamnat miercuri violenţele din Siria, cerând autorităţilor de la Damasc să pună capăt utilizării forţei împotriva protestatarilor paşnici, fără a solicita însă intervenţia NATO):
“Această declaraţie înseamnă că planificarea (operaţiunii militare) este deja în curs. Poate fi o concluzie logică a acestor operaţiuni militare şi de propagandă ale unor ţări occidentale împotriva Africii de Nord” (Rogozin, într-un interviu publicat vineri de Izvestia).
El a afirmat că Alianţa vrea să vizeze numai regimurile “ale căror puncte de vedere nu coincid cu cele ale Occidentului”.
Rogozin şi-a exprimat şi acordul cu experţii care consideră că Siria şi, ulterior, Yemenul, ar putea deveni ultimele etape înaintea declanşării unui atac asupra Iranului. “Se strânge laţul în jurul Iranului. Planificarea militară împotriva Iranului este în curs. Şi, desigur, suntem îngrijoraţi de escaladarea situaţiei către un război pe scară largă în această regiune uriaşă”, a spus el.
Acesta este un punct de vedere pe care putem sa-l consideram o “scurgere” voita de informatii din partea ocultei mondiale, spre pregatirea si manipularea opiniei publice, avand in vedere ca dupa tradarea lui Gorbaciov si a urmasilor sai, Rusia a ajuns complet subjugata jocurilor ocultei, comportandu-se tot mai mult ca o forta “neutra”, dar ale carei hotarari pe arena internatioanala sunt aproape intotdeauna in consens cu planurile secrete ale puterii intunecate ce se impune din ce in ce mai vizibil pe arena internatioanala. In aceasta noua calitate ea poate servi si ca portavoce atunci cand este necesar, avand inca o aparenta de credibilitate si greutate in afirmatiile emise.
In plus, stiri de ultima ora ne aduc la cunostinta ca sefii Fortelor Aeriene Israeliene au inceput sa ceara deschis si imperativ aprobarea de lovituri asupra Iranului, iar autoritatile SUA au emis o avertizare prin care solicita cetatenilor americani sa paraseasca teritoriul sirian.
Toate acestea ne conduc la concluzia ca in curand atat Orientul Mijlociu si Asia, cat si continentul african vor deveni teatre de razboi intens, reprezentand un un grav pericol pentru Europa atat din punct de vedere al migratiilor masive de populatii, dar si al unor potentiale atacuri armate terestre si aeriene (implementarea scutului antiracheta este deja un episod de domeniul trecutului, a carui motivatie nu a fost prea clar decelata la momentul respectiv).
Sursa: Dulce Romanie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu