luni, 1 august 2011

Previziuni pentru luna August 2011


  Pentru luna august ni se vor pregati cateva suprize care vin din umbra. Mai mult va fi o luna in care fiecare dintre noi vom resimti pe propria’i piele greutatile financiare si toate deciziile care vor fi luate sau care deja au fost luate, ne vor ingreuna mersul inainte. Bineanteles ca studiul lunii august privit prin prisma astrologiei nu va aduce nimic important. O luna as spune mult mai dificila in care rata mortalitatii va fi crescuta si populatia se va resimti din punct de evedere al sanatatii. Dar haideti sa vedem impreuna care vor fi punctele cheie sau momentele importante in plan astrologic care fac referinta la soarata Romaniei si a tuturor romanilor.
     In planul financiar Romania ca tara se va confrunta cu o perioada dificila. Cursul BNR va fi influentat si deprecierea leului va fi resimtita de la inceputul lunii. Faptul ca din punct de vedere al investitiilor si masurilor de austeritate dar si fluctuatiile financiare care vor fi inevitabilevor creea anumite disensiuni in randul politicienilor si a factorilor care se ocupa cu finantele si bugetul tarii. Implicit guvernatorul BNR va avea cateva interventii publice referiotr la momentele dificile prin care Romania va trece. Jocurile de sub cortina, vor fi omniprezente, dar in aceasta luna deciziile vor fi luate si prin “promulgarea” acestora vom cunoaste o perioada de declin economic si nu numai! O luna in care se va deprecia tot ceea ce inseamana bunuri, valori materiale si spirituale, scandaluri cu bani in care vor fi implicate oficialitati ale statului Roman dar si cele mai proaste decizii care vor fi luate, parca in defavoarea noastra a cetatenilor de rand. O luna in care Romania se poate indatora, insa daca se va pune problema unui nou imprumut, acesta nu va fi aprobat de forurile internationale indiferent care vor fi ele. Un interval dificil in care va trebui sa avem grija de fluctuatiile financiare si cheltuieli. Un nou val de scumpiri sau modificari interesante ale taxelor vor fi foarte posibile.
     Pe al doilea plan, la care Romania ca tara se va resimti va fi numarul crescut al accidentelor in trafic si al incidentelor care vor fi pe prima pagina in ziarele nationale si pe posturile de stiri. Tot ceea ce implica circulatia pe drumurile publice va trebui privita cu seriozitate. Din partea participantilor la trafic se va impune o atentie deosebita prin prisma faptului ca va fi o luna a carnagiilor in trafic, pe fond de neatentie, stress, grijile cotidiene si nu numai. Erorile pot fi omniprezente astfel incat pentru acei dintre noi care ne petrecem mai toata ziua in trafic va trebui sa fim prevazatori. Deasemenea tot ceea ce implica ministerul transporturilor poate trece prin transformari si de ce nu nemultumiri care pot veni din partea lucratorilor CFR, Metrorex, Posta Romana si al transportatorilor in general, pentru simplul motiv ca situatia nu ii vor avantaja pe acestia. Masuri care pot fi luate la nivelul ministerelor si agentilor economici mentionati mai sus. IN ceea ce vizeaza transportatorii vor fi multe nemultumiri pe tot parcursul lunii august ceea ce implica un mai mult interes din partea autoritatilor romane, dar care din punct de vedere astrologic nu va fi sau vor fi multe miciuni, subtilizari pana la escrocherii, indiferent de natura acestora. O nuoa lege a audio vizualului poate fi controversata sau blamata de catre lucratorii in mass-media! Usor, subtil dar bine, pot fi cenzurate anumite aspecte sau scandalurile mediatizate sa fie oprite din mai multe motive. O situatie nemaintalnita la nivel de comunicare, audiovizual si transporturile din Romania.
     Practic luna august va fi un interval al incaptanrii si agresivitatii verbale si nu numai. Unele tratate internationale si pacte care pot fi avantajoase si luna august va fi importanta din acest punct de vedere. O serie de intrevederi la nivel international care poate insemna vizite oficiale si noi acorduri intre Romania ca tara si celellate foruri sau tari apartinand UE sau celorlalte natiuni. Si daca am atins si acest subiect, va trebui mentionat faptul ca in continuare relatiile si raporturile internationale pot avea de suferit datorita politicii defectuoase. Predispozitita din punct de vedere astrologic ca imaginea tarii sa nu fie bine vazuta si gandita. O serie de reglemetari care pot veni din partea forurilor internationale, mustrari sau neaintelegeri care pot pata cu ususrinta imaginea conducatorului, a tarii dar si a cetatenilor. Neantelegeri care vor viza sectorul impartirii teritoriale si sunt farte posibile confruntarile verbale intre cetatenii de alta etnie de pe teritoriul Romaniei si actuala putere care reprezinta statul Roman. Acte importante si tratate internationale care pot avea un caracter indoielnic si ascuns. De fapta intrega perioada care urmeaza va fi una “ocultizata” pentru ca nu va fi facut nimic la vedere. Totul va fi calculat, conditionat si cele mai importante decizii vor fi luate cu usile inchise. Pentru a nu stiu cata oara, romanul se va vedea in fata faptului implinit si fara drept de replica. Insasi originea noastra a romanilor este de asa natura incat sa ne conformam si sa ducem inainte deciziile luate de altii si care vor dori sa mentina aceiasi stare de spirirt.
     Fenomenul mortii va cunoaste o intensificare in aceasta luna. Dincolo de evenimentele din trafic, vom asista si la un nou val de acte disperate din partea cetatenilor de rand si nu numai. Acte disperate care pot avea legatura cu rata mica a salarizarii dar si in care problemele financiare sa primeze. O rata crescuta a mortalitatii. Va trebui sa avem in vedere gesturile noastre mai mult va trebui gandit inainte de a actiona. Luna august poate culmina cu nou val de sinucideri care de care mai bizare si ciudate. Litigiile care au ca principal reper terenurile, padurile si pamanturile pot fi principalele declansatoare si nu numai. Deasemenea procesele si lupta pentru anumite proprietati care pot veni pe linie de succesiune vor fi principalul motiv al unor acte necugetate si care vor trebui eliminate si prevenite!
     In plan politic Romania ca tara nu va cunoaste transformari majore, insa miscarile si actiunile de protest care vor fi reduse ca intensitate si numar nu vor afecta buna functionare a actualului climat. Va fi o perioada continua a tatonarilor si a replicilor grave asa cum ne-am obisnuit luna de luna. O lupta pentru putere si suprematie ata din partea actualului partid aflat la conducere cat si din partea opozitiei. Va fi o luna in care “cainele care latra, nu musca”. Dedesubturi care vor fi scoase la iveala dar fara un rezultat care sa modifice ceva. O luna in care principalele transformari nu vor fi facute publice si asa cum ne-am obisnuit noi ca natie vom fi pusi in fata faptului implinit. Insa principalele masuri, proiecte, decizii vor fi luate in spatele usilor inchise. O reformulare de intentii venite din partea partidului aflat la guvernamant insa va ramane doar intentia. Nu se intrevad modificari importante la acest capitol, dar totusi pot fi unele manifestari ale maselor de oameni care pot pune pe ganduri mintile luminate ale celor ce conduc destinele acestei tari. Vizitele oficiale pot prima atat din partea autoritatilor din Romania dar si din partea forurilor internationale. Schimburi de idei, opinii, pareri; documenete importante la nivel international care pot schimba in bine sau in rau soarta si destinele acestui popor sunt posibile.
     Referitor la nemultumirile populatiei, sindicatelor si sistemului economic din tara noastra, acestea pot fi vizibile prin miscarile de protest, insa de mica amploare. Starea de neliniste si nehotarare vor pluti deaspura Romaniei; sistemul medical si cel sanitar va avea cel mai mult de suferit si Romania ca tara se poate confrunta cu o epidemie si cu un numar crescut de oameni care vor avea nevoie de spitalizare in institutiile abilitate. Noi restructurari si nemultumiri venite din partea cadrelor medicale, medicilor si asistentilor. O luna care poate aduce schimbari in Ministerul Sanatatii si deciziile care vor fi luate sa nu fie de bun augur. Rata mortalitatii poate fi crescuta si prin intensificarea anumitor afectiuni sau probeleme de sanatate care sa devina cronice.
     Pentru ca tot vorbeam de starea de spirit a maselor, cetatenii de rand vor avea in luna august o luna mult mai buna in care deciziile si gandurile pozitive pot domina personalitatile acestora. Totutsi fatorii externi pot influenta foarte mult starea de spirit a cetatenilor.
     Fenomenele meteorologice nu vor cunoaste o intensificare doar anumite extreme care vor fi vizibile in aceasta luna si o predispozitie mai ridicata la miscari seismice. O luna in care desi e vara va fi recunoscuta pentru scaderea brusca a temperaturii in anumite intervale. Va fi o perioada racoroasa si umeda! Totusi fara aspecte negative majore!
     Daca ar fi sa concluzionez, luna august, pentru tara noastra nu va prezenta momente sau modificari care sa afecteze intr-un fel statutul Romaniei sau sa schimbe cu ceva situatia in care ne scaldam. Va fi o luna dificila in planul financiar, al accidentelor in trafic si o rata crescuta a mortalitatii. O luna a deficitului si in care datorita lipsurilor financiare Romania poate intra in declin. O luna a activitatilor si decizilor luate cu usile inchise. Din punct de vedere astrologic o luna “normala” care va continua cu modificari nu tocmai placute sau care sa avantajeze populatia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu