miercuri, 14 septembrie 2011

Jim McCanney ~ Ce se va intampla pe 09-26-2011 Cu Cometa Elenin?

 A DISCUŢII seculare & ştiinţifice legate de COMET Elenin
http://www.jmccanneyscience.com/WeeklyRadioShowArchivesSubPage.HTM

http://www.jmccanneyscience.com/JamesMcCanneyScienceHour_June_16_2011.mp3

http://www.jmccanneyscience.com/

Electric Universe - Condensator Solar - James McCanney Partea 1
http://www.youtube.com/watch?v=0NEHZS3IcAA

Ce a fost interesant despre discuţia Jim McCanney în MP3 său este faptul că energia soarelui se schimbă. El a menţionat că soarele este mai rece , dar, în acelaşi timp, energia sa electrică este în creştere. Acum, aceasta este o anomalie foarte neobişnuită. In raspunsul video al lui Zeph Daniel, Zeph spune că Elenin va  schimba conştiinţa oamenilor. Probabil, schimbarea in constiinta are de a face cu schimbarile electrice din soare şi nu neapărat cu aparitia lui Elenin în sistemul nostru solar de acum.  Doar gândesc cu voce tare ...  Ce e interesant este faptul că James McCanney a divulgat ceva în cele din urmă, care Zeph Daniel a vrut, de asemenea, să declare:

 Descarca  MP3 lui  Jim McCanney  şi să ascultă 1 oră întreaga de discuţii şi vezi ce părere ai despre schimbarea de energie de la soare.

James McCanney merge în mai multe detalii despre datele planificate şi datele de planificare pentru evenimente viitoare;cum ar fi, evenimente false pavilion de TPTB.  Deoarece Elenin se re-aliniază din nou pe 26 septembrie 2011 cu Pamantul si Soarele, ar putea fi această dată folosită drept scuză pentru un eveniment de teroare fals ? Un cutremur? Un uragan? O tornadă? Sau orice vrei tu? TPTB, aşa cum a declarat JM, publică întotdeauna în avans datele lor de evenimente viitoare.  Se pare că TPTB au în fabrică un fals (false), eveniment care va eclipsa orice alt eveniment care le-au scos în trecut.  Deci, lucrurile ar trebui să fie destul de interesante în aceasta toamna sau la scurt timp dupa aceea.

Ce urmeaya dupa Elenin?
http://www.youtube.com/watch?v=1cBgpLusqzk




Sursa: youtube.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu