miercuri, 14 septembrie 2011

SOSESTE NIBIRU IN SEPTEMBRIE IMPREUNA CU COMETA ELENIN?

,Cu aproprierea  Cometei Elenin de pământ, controversata a  zecea planeta se încălzeşte. O scoala de stat gnostică din Washington  si-a avertizat  elevii  să fie pregătiţi până la 15 septembrie.  Este Cometa  o ameninţare ascunsă mai mare pentru Pământ?
 Zecharia Sitchin a fost primul, un savant care a studiat vechile legende sumeriene, ca aluzie la existenţa unei a zecea planete  din sistemul nostru solar. Potrivit legendei, şi diverselor sale interpretări, Pământul a fost populat de un popor de pe planeta Nibiru, care a sosit pe nave spatiale pentru a cauta  minele de aur.  De ce aur?  Pentru că este un ingredient pentru un elixir al nemuririi, care a făcut aceste fiinţe zeii care au fost. Rasa umană a aparut prin  modificare genetică, clonand maimuţe şi zei materili pentru a lucra ca sclavi şi să se   închine creatorii lor şi semi-zei, care au fost numiţi aşa  ca să păstorească sclavii. Acea parte este cea evidentă.
Potrivit conspiraţie teoreticieni NASA, Guvernul SUA şi alţii care ştiu despre Nibiru  că intră în  sistemul nostru solar la fiecare 3600 ani, dar acoperă asta pentru  a preveni panica sau pentru alte motive ulterioare. Nibiru se spune că ar avea de aproximativ 2-5 ori dimensiunea de pământ, cu sateliţii săi proprii şi o atracţie gravitaţională puternică, un mini sistem solar.  Cu alte cuvinte, aceasta ar putea crea haos cu axa Pământului, provoca valuri enorme maree, erupţii vulcanice şi cutremure, şi toate catastrofele care le-aţi văzut în filmul 2012. Tsunami din 2005, cutremurul din Chile, şi recentul cutremurul-tsunami în Japonia, sunt atribuite alinieri planetare care a tulburat echilibrul gravitaţională în sistemul solar.
3600 ani se vor împlini până în 2012, dacă nu mai devreme. Teoria este sustinuta de profeţii vechi Mayaşi, Egipteni si Ameriindieni, care prezic sfârşitul lumii în 2012.  Profeţia indienilor Hopi şi ştiinţa din spatele aceasta este explicat în detaliu de către Marshall Masters din Phoenix, Arizona, gazda emisiunii de radio Propria Ta Lume Radio. Masters spune ca elita mondială şi bogaţii  Americii se pregatesc pentru un cataclism la nivel mondial prin construirea adaposturi subterane, şi vă puteţi pregăti, de asemenea, in felul vostru.  Dacă te uiţi la ceea ce se întâmplă în  lume, spune el, e doar prudent să facă asta. (Vezi video de mai jos al doilea)
Potrivit RSE, o şcoală gnostică ce studiază fenomenelor paranormale din Yelm, Washington,  Cometa Elenin ascunde un secret întunecat, a zecea planeta Nibiru , care, când va porni, cândva in acest  septembrie ameninţă pe pământ  să deranjează în orbita sa, Pământului în jurul Soarelui. Şcoala i-a sfătuit pe elevii săi din întreaga lume, să fie pregătiţi şi să caute un loc sigur de la 15 septembrie.  Directorul  şcolii JZ Knight, spune că ei spera să nu aibă dreptate, dar ar fi bine să fie o eroare pe partea de precauţie.
 Comet Elenin a fost descoperite anul trecut de Leonard Elenin, un astronom rus, dar chiar şi constatări lui  sunt un subiect de controverse.
Vom vedea în curând dacă există o budinca mare în cer.
Sursa: digitaljournal.com
Sursa: youtube.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu