marți, 6 septembrie 2011

S-a dezintegrat Cometa Elenin sau ne dezvăluie scutul energetic extraterestru

Conform unui numar din ce in ce mai crescut de astronomi - inclusiv descoperitorul ei, cometa Elenin (C/2010 X1) a inceput sa se dezintegreze. A fost lovita in plin de o explozie solara (CME= Coronal Mass Ejection) in data de 19 august si curand dupa acest eveniment a inceput sa-si piarda vizibilitatea - ducandu-ne cu gandul la faptul ca a fost sparta. In contrast, respectatul om de stiinta Richard C. Hoagland sustine ca un scut de energie a fost emis de cometa elenin in timpul exploziei solare (CME) - confirmand (dincolo de orice indoiala, daca mai era nevoie) ca este intr-adevar o structura artificiala = o nava spatiala (aceasta cometa). Hoaglandsustine ca rapoartele in care se afirma ca Elenin s-a dezintegrat, sunt dintr-o campanie de dezinformare pentru a distrage publicul de la natura artificiala a lui Elenin si de la mesajul pe ce il duce pentru omenire referitor la schimbarea lumii.
Ultimele imagini din satelit ale lui Elenin arata trecerea ei neoprita prin explozia solara si arata in mod clar un fel de scut triunghiular ce apare in jurul sau / imagini care sustin afirmatiile lui Hoagland.
In data de 30 august, astronomul australian Michael Mattiazzo, comparand fotografiile de la satelitul stereo HI1-B dupa o perioada de 10 zile de la trecerea prin explozia solara a lui Elenin in data de 19 august - acesta a scris = Se poate observa caci Cometa Elenina fost dincolo de asteptari dar, bursc a experimentat o intunecare dramatica in data de 20 august. Acest tip de intunecare inseamna de obicei ca avem de-a face cu un proces de dezintegrare si cometa nu va mai putea fi observata cu ochiul liber. Acest lucru se intampla de obicei cu cometele. El a aratat un numar de imagini cu Elenin, inainte si dupa lovitura data de explozia solara (CME).

Pe site-ul sau, Mattiazzo a postat un grafic al luminozitatii lui Elenin.
Numerosi astronomi au inceput o serie de articole sustinand ca Elenin a ninceput sa se dezintegreze si nu va supravietui trecerii sale atat de aproape de soare.
Astronomii care monitorizeaza cometa Elenin au notat ca aceasta si-a scazut luminozitatea saptamana trecuta iar acum este alungita si difuza.
Recent, in data de 3 septembrie, Leonid Elenin, primul care a observat cometa si numele caruia il poarta, a notat = Acum este absolut clar ca luminozitatea cometei a scazut - lucru notat in primul rand de Mattiazzo in data de 20 aug. Acest lucru nu a fost o coincidenta, procesul de descompunere a inceput deja.
Pseudo nucleul a devenit difuz si pana la urma va dispare.

In imaginile preluate in data de 1 sept., in coada cometei nu mai era vizibila nici o urma de condensare, ceea ce inseamna de fapt ca s-a spart in bucati mici, cu o dimensiune de maxim 100 de metri. Insa, pe langa faptul ca luminozitatea i-a scazut in data de 19 august cand a trecut prin acea explozie solara, un alt lucru s-a intamplat in acea data. Potrivit lui Richard Hoagland, un scut misterios de energie a aparut, iar Hoagland a notat = Acestea sunt cele mai recente imagini - captate de satelitul video NASA STEREO-B care a inregistrat trecerea cometei prin ejectia coronara solara (CME) in 19 august. Imaginile arata cum elenin este protejata de un scut tetraedric (descoperit doar saptamana trecuta) - ceea ce faca ca elenoin sa fie cuprinsa adanc in interiorul acestui scut si sa fie protejata de excesul radiatiilor solare. Intreaga dimensiune a acestei extraordinare structuri de forta masoara mai mult de 300,000 mile de-a lungul fiecarei laturi - mai mult de 1.5 ori distanta de la pamant la luna. Deci, nu mai este nici o urma de indoiala despre natura artificiala a structurii acestui obiect.
Hoagland a lansat aceasta teorie insotita de imagini, aratand scutul tetraedral ce o inconjoara pe elenin.
Cele mai recente fotografii facute de satelitul stereo HI1-B care o urmaresc pe elenin, arata ca nu s-a spart absolut deloc si o forma geometrica triunghiulara a acoperit-o cand a trecut prin explozia solara.
O inregistrare video din data de 2 sept. vine sa confirme faptul ca luminozitatea lui elenin a scazut pentru o perioada de timp, ceea ce vine in contradictie cu graficul lui Mattiazzo din care ar rezulta ca elenin s-a dezintegrat si ca nu va supravietui trecerii sale pe langa soare.
Din perioada 22-30 august, datele de la sateliti arata ca, presupunerea cum ca elenin s-a spart in bucati, nu mai sunt de luat in considerare, cu toate ca luminozitatea ei a scazut. In fapt, Elenin si-a diminuat luminozitatea in trecerea sa prin explozia solara, sugerand ca trebuie cautate alte explicatii pentru ceea ce a fost observat.

De asemenea sunt relevante o serie de videoclipuri de pe youtube care sustin ca elenin a fost lovita de un fel de explozii de plasma din directia lui jupiter, in data de 28 august si ca s-a rupt in doua. Problema este ca aparenta explozie de plasma a fost mai mult decat o defectiune a camerei. Problema a fost ca aparenta explozie de plasma a fost mai mult decat o defectiune a camerei video de pe satelitul HI1-B si a campului sau vizual de actiune. De asemenea, raportul ruperii lui Elenin in doua - a fost fals. Ceea ce s-a intamplat a fost ca in trecerea sa, elenin s-a suprapus peste alte obiecte stelare ceea ce a dus in mod fals la concluzia (datorita iluziei optice create) ca s-a rupt in doua. Toate aceste interpretari gresite sunt creatia unui autor zelos sau o parte a campaniei de dezinformare despre elenin cum ca s-a spart.

Concluziile specialistilor sunt in conflict.
In contrast cu aceste concluzii sta structura geometrica tetraedrala descoperita de Hoagland care sugereaza ca Elenin este mai mult decat o cometa obisnuita, si ca in fapt este o structura arficiala creata care este protejata de un scut avansat - o nava spatiala.
Daca Elenin nu este o cometa ci constructie artificiala, atunci asta poate explica schimbarea luminozitatii sale.
Si atunci se explica si de ce este atata dezinformare asupra acestei comete, pentru a distrage atentia publicului de la ea.
Hoagland sustine ca, din recentele imagini satelitare, se poate observa o structura geometrica unica ce o inconjoara si protejeaza .
Intr-adevar, ceva extraodrinar ar putea fi pe cale sa se produca in data de 11 septembrie cand elenin se apropie de periheliu, si alte date cheie sa rezulte din trecerea sa pe langa soare.

Sursa: news.exopoliticsinstitute.org
Sursa: microsofttranslator.com
Sursa: primit pe mail

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu