marți, 25 octombrie 2011

Elenin trăieşte-octombrie 2011

"Cometa Apocalipsei"-Elenin a fost pentru scurt timp celebra pentru previziuni inexacte, ca ar putea lovi Pamantul.  În schimb, s-a dezintegrat cand s-a apropiat de Soare luna trecuta. ( Apocalipsa anulata ). Over the weekend,astronomul italian Rolando Ligustri a spus ca, cometei rămâne in asteptare. Este reprezentata de un nor alungit în această fotografie din 22 octombrie a câmpului de stele în cazul în care elenin ar fi apărut dacă ar fi fost încă intacta:"

Ernesto Guido, Giovanni Sostero şi Nick Howes - au reperat-o ca un  nor in aceeasi noapte.  La început au fost sceptici.
"Norul a fost extrem de slab şi difuze", a spus Guido.  Ne-am întrebat dacă ar putea fi imprastiate lumina lunii sau alte artefacte  tranzitorii.Dar atunci cand echipa sa uitat din nou pe 23 octombrie, norul era încă acolo. O animatie cu două clipiri de noapte  arată că norul se mişcă la fel de original ca si cum ar fi cometa.

Deci...Norul există atunci când cometa ar fi fost dacă ar fi supravieţuit ...Totusi...  norul se mişcă şi este încă prezent ... la fel de original cum ar fi cometa . Este ca normal sa vedem norul ca o cometa care se misca?
Aceeasi viteza, traiectoria, luminozitate, etc ? În cazul în care nu  s-a decolorat, a dispărut până acum?
Elenin trăieşte!



 



Sursa: remanzacco.blogspot.com
Sursa: primit pe mail

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu