miercuri, 5 octombrie 2011

Secretul Secretelor



Vezi cum efectul Soarelui asupra dezintegrarii radioactive de pe Pamant este legata de schimbare
care intervine in Constiinta.
Clarificări:
Am primit mai multe e-mailuri câteva punanad sub semnul întrebării stabilitatea lui Carbon-7 şi, astfel, imposibilitatea lui de existenta.
Deşi eu menţionez că acest carbon-7 (C7) "repede se dezintegreaza in  alte forme de materie stabila" implicând o instabilitate dusa la  extrem,  imi dau seama ca ar fi trebuit să fi mers mai departe să spun câteva cuvinte mai mult despre instabilitatea aceasta.
 Deşi am fost conştient de instabilitatea sa extrema şi natura radioactiva, nu am vrut să intru in detalii, deoarece m-am temut că ar fi o digresiune.
Cand a fost descoperit la mine, acum câţiva ani, privitor la acest material minunat,  nu am fost introdus în toate detaliile fine.
Chiar şi după eliberarea din acest film, mai multe detalii au fost dezvăluite pentru mine. Pentru a clarifica, da, este într-adevăr extrem de instabilă.  Dar, în anumite condiţii poate exista.
Eu nu am libertatea de a dezvălui aceste condiţii încă, deoarece  nu a venit timpul pentru C7 să fie produs pe scară largă. Omenirea nu a atins încă un stadiu de maturitate să se ocupe de ceva la fel de puternic ca C7.
Cealaltă întrebare pe care o au  unii, este de ce am folosit o voce de calculator. Unii chiar au sugerat că aş putea fi un străin extraterestru, care a încărcat acest fişier folosind Wi-Fi! :-D
 Motivul pentru care am folosit o voce de calculator, care a fost generată direct din text, a fost ca atunci când am creat acest clip video, traiam într-un loc care destul de zgomotos. Dacă aş fi folosit vocea mea, ar fi existat o multime de zgomot exterior.
Prin urmare, am decis sa folosesc o voce de calculator. Am câteva clipuri  pe canalul meu, unde am folosit vocea mea.
 
Sursa: youtube.com 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu